baskomaniak Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Kociokwik II a więc zemsty ciąg dalszy Louvre cdn 20-04 Pozdrawiam i zdrówko Quote
baskomaniak Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Zdążyłem z odcinkiem przed zdmuchnięciem łączy :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Po takim koncercie mumia nie spadła ze śmiechu ze ściany Chyba nie ma poczucia humoru :evil_lol: A Piesiak gdzie? Dopiero trenuje do skoku...... ;) A tak na marginesie - czy Mruczysław prywatnie ma jakieś imię, bo zupełnie nie pamiętam...... Quote
baskomaniak Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='M10M']... A Piesiak gdzie? Dopiero trenuje do skoku...... ;)... Wszystko... no, prawie wszystko :cool1: wyjaśni się już w niedzielę, kiedy to nadamy kolejny odcinek. A już jutro coś, czego jak się nie mylę, jeszcze nie było... ...zwiastun wspomnianego odcinka ;) Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='M10M'] Po takim koncercie mumia nie spadła ze śmiechu ze ściany Chyba nie ma poczucia humoru :evil_lol: ... I dobrze się stało, że Lissa miała bogaty repertuar, bo dzięki temu Piesiak miał więcej czasu na przygotowanie niespodzianki dla mumii ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 No dobra, żarty - żartami ale pora na poważniejsze sprawy :evil_lol: Gdzie ten Piesiak a przynajmniej zwiastun tego, co nieuchronnie nadchodzi....? Mam nadzieję, że rodzimy, europejski huragan nie zwiał mumii ani - broń Boże - całego muzeum (serwery - jak widać - na szczęście przetrwały) :cool3: Quote
M10M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 No i co.....? .....ze zwiastunem? .....z imieniem kota? ;) Quote
baskomaniak Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Zwiastun już za chwilę, a w sprawie imienia kota musisz poczekać na Basenji. Ja też poczekam, bo sam już nie pamiętam jak Mruczysławowi na imię ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jakoś kołysanka nie podziałała........ Ale to pewnie taki pesiacki podstęp :evil_lol: (ciekawe czemu to jest najczęściej używana przeze mnie emotka?) ;) Quote
baskomaniak Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='M10M']Jakoś kołysanka nie podziałała... Podziałała, podziałała... :multi: Lissa przecież skutecznie odwróciła uwagę mumii od działań Piesiaka :evil_lol: [SIZE="5"]***** No właśnie, czyżby Piesiak podczas przygotowań do swojego chytrego planu zgubił obrożę? :crazyeye: A może ją celowo gdzieś schował? :roll: A może nawet ktoś mu podpowiedział co ma z nią zrobić... :cool3: No właśnie: czy? gdzie? kto? :cool1: Czy ktoś umie przewidzieć wydarzenia i zechce się nimi podzielić? [SIZE="1"]Dla ułatwienia dodam, że odpowiedź na ostatnie pytanie można znaleźć w już nadanych, a na pozostałe padnie w najbliższym odcinku ;) Pozdrawiam. Quote
Evelina Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='baskomaniak']Czy ktoś umie przewidzieć wydarzenia i zechce się nimi podzielić ? Quote
baskomaniak Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Evelina'] Sformułowałem pytanie ze słów „czy ktoś umie”, a nie „czy ktoś wie” :eviltong: :evil_lol: Quote
M10M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Piesiaku, twoja obroża spodoba się mumii kota, będzie jej z nią do twarzy. Wznieś się do niej i pokonaj, sam Big-Bull doda ci skrzydeł. Tyle boski Anubis. Teraz ja: Piesiak wskoczy na posąg Apisa i zrzuci obrożę mumijce na zabandażowaną główkę...... albo Piesiak zostawił obróżkę na apisowym łbie, założywszy uprzednio przemyślną konstrukcję z lin, papirusów i innego śmiecia, w którą mumijka się zaplącze a obroża dokona reszty samoistnie..... albo Piesiak napije się redbulla i pofrunie nad mumijkę a reszta jak wyżej.... Wymyślać dalej? ;) Quote
Basenji Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Piesiak napije się najwyżej reddoga. A już jutro.....:mad: zdrówko Quote
M10M Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Basenji'] A już jutro.....:mad: Ale dlaczego dopiero jutro? I co z imieniem Mruczysława? Prawdę mówiąc zajrzałam do wątku Zakoceni zanim pojawił się serial i Mruczysław już był Mruczysławem, kiedy siedział karnie z psem i czekał na wyżerkę (no i bywał materiałem na filety :evil_lol:) ;) Quote
Basenji Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie. Louvre Piesiak: Wiesz co Lissa, przerwiemy poszukiwania na chwilę..... Lissa: Dlaczego? I gdzie masz złotą obrożę? Piesiak: Mam próbkę świetnego kociego żarełka.... No chodź! ................fijuuuu , głupię psy......... Louvre jest mój.........fijuuuuuu.... KOCIĘ JEDZENIĘ?!? Już trzy tysiące lat nie jadłam......Nie dam go kundlą!..... fijuuuu.... ..........co to jest, duszę się!........ Piesiak: Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrau! Lissa: Też to mam! Ale kwiczy! To jej ostatnie kwiki! cdn 20-05 zdrówko Quote
M10M Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 No i obroża "z byka spadła". A mumijka jakie oczka "zrobiła" :crazyeye: Fajnie :lol: Teraz pora na pytania, które już dawno nie padały: 1. W czym właściwie zawiniła mała kocia mumijka (upss, to pytanie chyba jeszcze w ogóle nie padło :razz:)? 2. Gdzie koty? 3. Gdzie Bastet - będzie jeszcze czy już skończyła swoje ziemskie, żeby nie powiedzieć: przyziemne występy? Na razie tyle, do wieczora pewnie wymyślę kolejne pytania...... ;) I co z tym Mruczysławem? Quote
Basenji Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='M10M'] Teraz pora na pytania, które już dawno nie padały: 1. W czym właściwie zawiniła mała kocia mumijka (upss, to pytanie chyba jeszcze w ogóle nie padło :razz:)?Była cały czas agentem sił postępu w muzeum. Nie pamiętasz, co zrobiła wcześniej? 2. Gdzie koty? :mad: Tam gdzie jest ich miejsce. Jeszcze będzie i o kotach. 3. Gdzie Bastet - będzie jeszcze czy już skończyła swoje ziemskie, żeby nie powiedzieć: przyziemne występy? :diabloti: No co ty! Na razie tyle, do wieczora pewnie wymyślę kolejne pytania...... ;) I co z tym Mruczysławem? :evil_lol: dycha jeszcze A tak wogóle to najlepsze przed nami! Zdrówko:multi: Quote
M10M Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Basenji'] Nie pamiętasz, co zrobiła wcześniej? Pamiętam - zawodowo trudniła się zamienianiem piesków w sympatyczne gryzonie. Myślisz, że robiła to z własnej woli? Boginii jej kazała, to zmieniała, co miała robić - w końcu jest tylko małą mumijką (ależ mi się to słówko spodobało :evil_lol:)...... [quote name='Basenji'] I co z tym Mruczysławem? :evil_lol: dycha jeszcze Jakie to pocieszające :lol: [quote name='Basenji'] A tak wogóle to najlepsze przed nami! Zdrówko:multi: I od tego trzeba było zacząć :multi: ;) Quote
M10M Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No i co dalej?:niewiem: Długo ta mumijka ma się tak dusić? Bywa tu kto w ogóle :mad: ;) Quote
tamiczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ja bywam tyle ile moge bo mnie odstawili od komputera:evil_lol: Quote
Recommended Posts