Basenji Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 M10M napisał(a):Koniecznie :evil_lol: Jakoś bez tego dziwnie.... No to kiedy ten następny odcinek? ;) soon. Teraz mamy znowu Lissę i Rudą więc muszą się każdorazowo przygotować do występu. A wiesz, że to znacznie opóźnia każdą sesję filmową. Zdrówko Quote
M10M Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Basenji napisał(a):soon. Teraz mamy znowu Lissę i Rudą więc muszą się każdorazowo przygotować do występu. A wiesz, że to znacznie opóźnia każdą sesję filmową. Zdrówko Z tego co pamiętam to Rudą ostatnio wcięło :eviltong:. Ale skoro piszesz, że przygotowuje się do występów to.... ;) Quote
M10M Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ... to będzie występować. I będziemy ją oglądać :lol: ;) Quote
Basenji Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Kocikwik II czyli zemsta na Jaruzelskim Starożytne lotnisko w Tebach Dablik: Qrcze w potrawce! Nadinspektor powinien już tu być. Chyba, ze złapali gumę na tych egipskich drogach. Gdyby tu były takie drogi jak w Polsce! ............ No, już są! Lissa: Piesiaczku pośpiesz się! Paryż czeka! Och witam przystojnego asa przestworzy! .............................. Nuka: Żegnaj Drogi Piesiaku! Wspaniale się z Tobą pracowało. CZy jeszcze się zobaczymy?:loveu: Piesiak: Ja bym raczej powiedział: Hasta Maniana Baby! Jeżeli czas pozwoli to pogadam z reżyserem, aby coś w tej sprawie załatwił. A teraz pędzę do samolotu. cdn 19-01 zdrówko Quote
M10M Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 No proszę - z własnej woli, bez poganiania i jest odcinek :evil_lol: I tu pojawia się kilka sugestii: Skąd ten Jaruzelski? Ja rozumiem - 13 grudnia itp. ale od kiedy Kociokwik jest aż tak polityczny? Lotnisko "starożytne" hmmmm....... No i ten reżyser, z którym super gwiazda będzie rozmawiać - ciekawy temat tej rozmowy się szykuje.... I El - Nuki już nie będzie? I gdzie koty? ;) Quote
agabass Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 no proszę Dablik Line nic mi nie powiedział, że rozkręcił interes ciekawe na co wydaje zarobione pieniądze hmm no i gdzie oni lecą? Quote
baskomaniak Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Przepraszam, ale mam duży niesmak z faktu pojawienia się tego nazwiska w serialu. :roll: Quote
M10M Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A to już Szanowni Twórcy muszą załatwić między sobą.... ;) Quote
Basenji Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Też go nie lubię.:shake: Ale mamy dzisiaj pewną rocznicę. Od następnego będzie już inaczej. M10M: Zapewne słyszałaś o Dedalu i Ikarze. I o Pegazie. I skrzydlatych bykach. I latających dywanach. No gdzieś musieli lądować i startować. A czy El Nuki nie będzie: Piesiak jeszcze ze mną na ten temat nie rozmawiał. Może zapomniał? Zdrówko Quote
M10M Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Basenji napisał(a):Zapewne słyszałaś o Dedalu i Ikarze. Nie pamiętam gdzie lądował Dedal ale Ikarowi zdaję się, że lotnisko nie na wiele by się zdało... Basenji napisał(a): I o Pegazie. Ten to raczej z jakimiś łąkami i pagórkami mi się kojarzy - sama nie wiem dlaczego... Basenji napisał(a):I skrzydlatych bykach. To raczej sumeryjskie albo babilońskie... Basenji napisał(a):I latających dywanach. Przecież one na bazarach lądowały :evil_lol: Basenji napisał(a): No gdzieś musieli lądować i startować. Kosmici...... ;) Quote
Basenji Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Sama sobie odpowiedziałaś. Zdrówko:cool3: Quote
Asiaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A ja nadal nie rozumiem, po co wymieniać w tytule odcinka nazwisko Pana J. Bez sensu... Rocznica - rocznicą, ale tu jest Kociokwik... Czyżby prywata Pana Reżysera?!?!?! Pzdr. Quote
M10M Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Asiaczek - przecież co rusz wyskakuje ktoś inny, na kim ma być ta zemsta w Kociokwiku - mnie tam "wsio ryba" - może być generał i tak w kolejnym odcinku będzie kto inny :lol: ;) Quote
Asiaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Uuuu, to widzę, że to nie Kociokwik..., ale prywatny folwark Pana Basenji! I Wy tak sobie pozwalacie na taką dyktaturę?!?!?! Pzdr. Quote
M10M Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A Ty jak do kina idziesz, to reżyserowi najpierw podsyłasz list z treścią filmu i tytułem? :diabloti: My tu za widzów robimy.... ;) Quote
Asiaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kto chce być widzem, niech będzie. Ja tam wolę być choć malutkim krytykiem... Mogę wtedy śmiało krytykować, oceniać... Co niniejszym czynię.:lol: I powtórnie zadaję pytanie: po kiego grzybka został wymieniony Pan J.?! Gdzie sens, gdzie logika... Pzdr. Quote
Basenji Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 M10M napisał(a):A Ty jak do kina idziesz, to reżyserowi najpierw podsyłasz list z treścią filmu i tytułem? :diabloti: My tu za widzów robimy.... ;) I to jest doskonale wyrażona opinia. Asiaczku - za mało oglądasz Kociokwiku i nie znasz wszystkich niuansików. Zdrówko:evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Asiaczek napisał(a):I powtórnie zadaję pytanie: po kiego grzybka został wymieniony Pan J.?! Gdzie sens, gdzie logika... A gdzie sens i logika tego że psy latają samolotem :-) Dlaczego nie przeszkadza nikomu Napoleon? Taka sama polityka, dokładnie. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Psy latają samolotem i w realu. Tak więc nikogo nie powinno to dziwić. No, może nie jako piloci... Ale mieszać Pana J. do Kociokwiku, to lekka przesada! I nie chodzi tutaj o czytanie lub nie Waszego topiku. Nie podoba mi sie mieszanie polityki do tego, co reprezentuje DGM. Po prostu bezsensowne przegięcie. Na dodatek nic tym wtrętem nie osiągnąłeś, Basenji. To wszystko. Pzdr. Quote
baskomaniak Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Marta i Wika']... Dlaczego nie przeszkadza nikomu Napoleon? Taka sama polityka, dokładnie. Obsesja do Egiptu i jego zabytków oraz niektóre fakty z życia Napoleona były inspiracją do powstania głównego wątku scenariusza naszego serialu. :lol: Dlatego w tytule nie przeszkadza nikomu Napoleon, i dokładnie dlatego nie jest to taka sama polityka... :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 W życie wiele rzeczy się miesza i nawet tow. J. potrafi zamieszać w życiu. Czy nic nie osiągnąłem? No a ta dyskusja? Większość młodych ludzi nie wie kim był i co zrobił. Może to jakaś forma edukacji! Ale ale, jutro następny odcineczek. Zdrówko Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ooooo, do rzetelnej dyskusji to jeszcze daleko... Pzdr. Quote
Marta i Wika Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='baskomaniak']Dlatego w tytule nie przeszkadza nikomu Napoleon, i dokładnie dlatego nie jest to taka sama polityka... :evil_lol: No dobrze. Powiedzmy że napoleońska polityka to była WIĘKSZA polityka. No dobrze, i co z tego? :lol: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Większa? Na pewno dawniejsza, ale czy większa... hm... Pzdr. Quote
Recommended Posts