Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basenji napisał(a):
(...) mało ostrych opinii na temat samego Hangovera.
Zdrówko:cool1:

Czy to znaczy, że musimy "zjechać" poprzedni odcinek, żeby móc obejrzeć kolejny? A ci, którym się podobał nie będą mieli dostępu do kolejnych? No dobrze, to mnie się nie podoba wersja obcojęzyczna - nie, żebym nie rozumiała bo nawet tego zagranicznego "kociokwika" znalazłam w słowniku ale jak obcokrajowcy chcą oglądać nasze arcydzieła kinematografii, to niech się uczą języka :evil_lol:
;)

Posted

[quote name='M10M']:laola::klacz::klacz::klacz::sweetCyb: jest Bastet :multi:
O, dzięki Wam (za kota) :modla:
Tylko wciąż się zastanawiam, co ona widzi w tym insekcie. Przecież pchła też ją podgryza, bo Anubis twierdził, że lubi patrzeć, jak wielka Bastet drapie się (w domyśle: jak pospolita kotka....).
A gdzie sunia? Czy aby w dobrej kondycji? I co teraz z kotami, które spełniły swoją dziejową misję, ratując świat przed gryzoniami?
No właśnie, a co teraz stanie się z tymi wszystkimi szczurami?
Naprawdę kończycie w styczniu?
;)

Wszystko rozwikłać można przecież w jednym odcinku, a póki co pogmatwamy jeszcze trochę... :evil_lol: :cool1:
A poza tym, czy wszystkie wątki muszą się zamknąć w tej części serialu? :roll: :razz:
Czy skończymy do stycznia to nie wiem, my się staramy

Wczoraj zatwierdzona została kolejna porcja scenek do odcinków :cool1: Po ilości „gotowców” mogę spokojnie stwierdzić, że gdybyśmy wrócili do jednego odcinka tygodniowo, to skończymy w czerwcu :evil_lol:

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='baskomaniak'] Po ilości „gotowców” mogę spokojnie stwierdzić, że gdybyśmy wrócili do jednego odcinka tygodniowo, to skończymy w czerwcu :evil_lol:

Pozdrawiam.

Ale nie muszę znowu liczyć :roll:?
;)

Posted

[quote name='M10M']Ale nie muszę znowu liczyć :roll:?
;)

Na razie nie :p :razz:
Póki co, jak widać na załączonym obrazku, rozplanowane jest po staremu ;)

[SIZE="1"]Sorki, ale z oczywistych względów musiałem wpłynąć na czytelność tej grafiki. :cool1:

Pozdrawiam.

Posted

A bo wcale nie :evil_lol:. Zastanawiam się dlaczego Baskomaniak tak napaćkał te wielkie daty i nic nie widać pod nimi (poza niebem, świątynią itp.). Ale święta zapowiadają się ciekawie (w dodatku nigdzie nie widziałam napisu: Redakcja zastrzega możliwość zmian w programie) :eviltong:
A zresztą - zaraz odezwie się Basenji z tekstem w rodzaju: Ekipa podejmuje samowolne działania, nie ustalone z reżyserem itd........
;)

Posted

[quote name='M10M']A bo wcale nie :evil_lol:. Zastanawiam się dlaczego Baskomaniak tak napaćkał te wielkie daty i nic nie widać pod nimi (poza niebem, świątynią itp.). Ale święta zapowiadają się ciekawie (w dodatku nigdzie nie widziałam napisu: Redakcja zastrzega możliwość zmian w programie) :eviltong:
...

„Napaćkałem” świadomie, by przykryć detale, które nawet przy tej sztucznie pogorszonej jakości grafiki mogłyby za dużo zdradzić. :evil_lol:
Zmiany w kalendarzu emisji były, są i będą dokonywane jeszcze nie raz. Tak naprawdę nie wiadomo ile jeszcze będzie wszystkich odcinków, bo te szare kwadraty mają tendencje do rozmnażania się na kilka scenek czy odcinków.:razz:
Nie przewiduję jednak rozciągania serialu w czasie, zwłaszcza po ostatnich zmianach na Dogo, gdy możliwe wydaje się zamknięcie Galerii zdjęć działających w obecnej formie.

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='baskomaniak']możliwe wydaje się zamknięcie Galerii zdjęć działających w obecnej formie.
Pozdrawiam.

A czy ktoś wie coś konkretnego na ten temat? Wiem, że parę osób zadało to pytanie Administratorowi ale nie zauważyłam odpowiedzi :shake:
;)

Posted

No cóż - dyskusja trwa, dogomaniacy mają swoje zdanie, Admin - swoje i pewnie je przeforsuje bo to on rządzi. Może do stycznia nie zamknie tej galerii i pozwoli nadal w niej publikować. A potem: albo tajemnicze dodatki albo żegnaj DGM - szkoda.
;)

Posted

a ja se normalnie właże na dogo i jak zobaczyłam ten bajerek od "nowej galerii" to pierwsze moje skojarzenie to było "Co z Kociokwikiem:roll: "
Ale na szczęście pod spodem została "stara galeria"i odetchnęłam z ulgą...;.

Posted

[quote name='Basenji'] Ekipa podejmuje samowolne działania, nie ustalone z reżyserem.
Chyba będę musiał przedsięwziąć stosowne kroki......

zdrówko
No, po tych ekscesach z nowinkami na DGM przynajmniej Basenji postępuje zgodnie z przewidywaniami. Cóż za ulga, że się nie zmienia :evil_lol:
;)

Posted

Stałość w tych niestałych czasach to nasza Kocikwikowa dewiza.
U nas wszystko jest stałe:
Dni i godziny emisji
Liczba emisji w tygodniu
Liczba urażonych
Liczba zwierzaków w odcinkach
itd
itp
zdrówko:p

Posted

[quote name='Basenji']Stałość w tych niestałych czasach to nasza Kocikwikowa dewiza.
U nas wszystko jest stałe:
Dni i godziny emisji
Liczba emisji w tygodniu
Liczba urażonych
Liczba zwierzaków w odcinkach
itd
itp
zdrówko:pTylko sklad ekipy sie z tego wylamuje :evil_lol:

Posted

Kociokwik II czyli zemsta na Chiracu.
Egipt
Bastet: No Psy, postaraliście się, ale...
Piesiak: Nie drażnij lwa, czyli mnie. Oddawaj Lisę i daj już spokój Francji...
Bastet: Ahatnu' thai

Piesiak: Tylko bez sztuczek z tymi promieniami. Anubisie...?
Anubis: Mam ją pod kontrolą, Menes.
Piesiak: Qrde, skubnęła kociambry! A co to za pierścienie? I gdzie jest....

cdn
18-02
Zdrówko