M10M Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Asiaczek napisał(a):Gwarantuję Ci, że tak!;) Prosze nie ujawniać szczegółów przed emisją kolejnych odcinków :angryy: ;) Quote
Basenji Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 :angryy: A ciekawe skąd Asiaczek niby ma to wiedzieć? Niby, ze widzi te promienie z oczu Bastet? Zdrówko Quote
M10M Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja tam nie wiem - wszyscy właściciele basenji trzymają się razem, to może i przecieki jakieś są :cool3: (Jakie promienie? żadnej Bastet ostatnio nie widziałam - z wyjątkiem najlepszego odcinka na pustyni, gdzie Bastet pojawia się na tle nieba - ten widziałam dziś bo prezentowałam go mojej córce) PS. bardzo ładny ogonek ma Piesiaczek ;) Quote
Asiaczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja nic nie ujawniam, bo ja nic nie wiem... Tak sobie napisałam.:evil_lol: Pzdr. Quote
tamiczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 M10M napisał(a):No, tym razem to musieliście Mruczysława potraktować jakąś szczególną karmą (marki Kotecka?), bo bardzo ładnie "animował". Pomijając nieco odmienne w kolorze plamy Pinki może go dublować - miauczy identycznie :lol: Czy my już w Egipcie jesteśmy? I czy koty nadal wierzą w Bastet, skoro Mruczysław wymienia jej imię, czy to tylko skutek "wprowadzenia w sprawę". A żarcie jednak kotm służy - znowu są tłuściutkie i Rudej mała dieta odchudzająca wcale by nie zaszkodziła :evil_lol: ;) OOOOOOOO A gdzie taką mozna kupić:evil_lol: ???? I czy jest wersja dla psa ??????? Quote
M10M Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='tamiczek'] I czy jest wersja dla psa ??????? Pogadaj z Baskomaniakiem - na opakowaniu będzie pewnie wyjący kudłacz Hamlet :evil_lol: ;) Quote
tamiczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='M10M']Pogadaj z Baskomaniakiem - na opakowaniu będzie pewnie wyjący kudłacz Hamlet :evil_lol: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już ja z nim pogadam !!! Quote
M10M Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Zabrzmiało groźnie..... Może poczekaj do końca serialu :evil_lol: ;) Quote
Basenji Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 tamiczek napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już ja z nim pogadam !!! Zapewne będzie to propozycja "nie do odrzucenia"! :mad: Zdrówko Quote
tamiczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Pożyjemy, Zobaczymy:evil_lol: :evil_lol: Quote
baskomaniak Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='M10M']... To już nie jest ta sama DOGO - byle do końca serialu a potem się zobaczy....:???: Mam podobne odczucie i gdyby nie fakt, że w serialu występują zwierzaki Dogomaniaków dawno już bym go przeniósł gdzie indziej. :roll: Jeśli zdecyduję się jeszcze kiedyś na podobne przedsięwzięcie, to w castingu zastrzegę możliwość przeniesienia serialu na inne forum... Nie, to chyba jednak nie wchodzi w grę :evil_lol: Ale póki co, w najbliższym odcinku... [quote name='M10M']... A gdzie Bastet (poza tym, że w Egipcie :evil_lol: )? ;) :lol: :evil_lol: :cool3: :multi: :razz: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Będzie Bastet :multi:, będzie Bastet :multi:, będzie moja ulubiona Bastet :multi: ;) Quote
Basenji Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Hangover II or the revenge on Napoleon The temple of goddess Bastet PiesiaK: No jesteśmy. Kici, kici: Bastet: Jak śmiesz do mnie tak..... Piesiak: To nie do Ciebie, tylko do Mruczysława i Rudej aby śpieszyli przed Twoje oblicze.:eviltong: Anubis: Niech to co ma się stać się stanie! Bastet - psy dotrzymują słowa! Ruda ( w myślach): Ojej, koniec diety! A co to za wielka kotka tak na mjego Mruczucsia się gapi?:mad: cdn 18-01 zdrówko Quote
M10M Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :laola::klacz::klacz::klacz::sweetCyb: jest Bastet :multi: O, dzięki Wam (za kota) :modla: Tylko wciąż się zastanawiam, co ona widzi w tym insekcie. Przecież pchła też ją podgryza, bo Anubis twierdził, że lubi patrzeć, jak wielka Bastet drapie się (w domyśle: jak pospolita kotka....). A gdzie sunia? Czy aby w dobrej kondycji? I co teraz z kotami, które spełniły swoją dziejową misję, ratując świat przed gryzoniami? No właśnie, a co teraz stanie się z tymi wszystkimi szczurami? Naprawdę kończycie w styczniu? ;) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 M10M - nie wierz reżyserom i całej obsłudze technicznej planu...! Pzdr. Quote
M10M Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Asiaczek']M10M - nie wierz reżyserom i całej obsłudze technicznej planu...! Pzdr. Masz jakieś informacje "z pierwszej łapy"? ;) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 M10M napisał(a):Masz jakieś informacje "z pierwszej łapy"? ;)A skąd! Po prostu rzucam "świeżym okiem" na całość... Pzdr. Quote
Evelina Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Asiaczek']A skąd! Po prostu rzucam "świeżym okiem" na całość... Pzdr.Na calosc to Ty moja Droga rzucisz swiezym okiem jak obejrzysz wszystko od poczatku :eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja "rzuciłam okiem" na całość od mojego zalogowania się tutaj. I jak się okazało całkiem trafnie... Pzdr. Quote
Evelina Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja "rzuciłam okiem" na całość od mojego zalogowania się tutaj. I jak się okazało całkiem trafnie... Pzdr.Idac takim tokiem rozumowania (a wlasciwie postepowania ;)) mozna dojsc do wniosku, ze od Twojego zalogowania sie az do tej pory nie warto bylo tu zagladac :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Nie uogólniaj. Mówimy o "świeżym spojrzeniu". To wszystko. Pzdr. Quote
Evelina Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Asiaczek']Nie uogólniaj. Mówimy o "świeżym spojrzeniu". To wszystko. Pzdr.To zdradz cos z tego "swiezego spojrzenia" , nie trzymaj tak tylko dla siebie ;) Basenji dzielnie przyznal, ze im ostrzejsza krytyka tym lepiej :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Nie dzisiaj, nie teraz. Teraz oglądam Larę Croft... Pzdr. Quote
M10M Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Evelina']Na calosc to Ty moja Droga rzucisz swiezym okiem jak obejrzysz wszystko od poczatku :eviltong: Ja obejrzałam w zeszłym tygodniu - ależ się naśmiałam (wcale nie zawsze z samej akcji :evil_lol:). Mówię Ci Asiaczek - lepsze od Lary.... ;) [SIZE=1]Dzięki Evelinko :calus: Quote
Recommended Posts