Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tam nie wiem - wszyscy właściciele basenji trzymają się razem, to może i przecieki jakieś są :cool3:
(Jakie promienie? żadnej Bastet ostatnio nie widziałam - z wyjątkiem najlepszego odcinka na pustyni, gdzie Bastet pojawia się na tle nieba - ten widziałam dziś bo prezentowałam go mojej córce)
PS. bardzo ładny ogonek ma Piesiaczek
;)

Posted

M10M napisał(a):
No, tym razem to musieliście Mruczysława potraktować jakąś szczególną karmą (marki Kotecka?), bo bardzo ładnie "animował". Pomijając nieco odmienne w kolorze plamy Pinki może go dublować - miauczy identycznie :lol:
Czy my już w Egipcie jesteśmy? I czy koty nadal wierzą w Bastet, skoro Mruczysław wymienia jej imię, czy to tylko skutek "wprowadzenia w sprawę".
A żarcie jednak kotm służy - znowu są tłuściutkie i Rudej mała dieta odchudzająca wcale by nie zaszkodziła :evil_lol:
;)

OOOOOOOO

A gdzie taką mozna kupić:evil_lol: ????
I czy jest wersja dla psa ???????

Posted

[quote name='tamiczek']
I czy jest wersja dla psa ???????
Pogadaj z Baskomaniakiem - na opakowaniu będzie pewnie wyjący kudłacz Hamlet :evil_lol:
;)

Posted

[quote name='M10M']Pogadaj z Baskomaniakiem - na opakowaniu będzie pewnie wyjący kudłacz Hamlet :evil_lol:
;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Już ja z nim pogadam !!!

Posted

tamiczek napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Już ja z nim pogadam !!!

Zapewne będzie to propozycja "nie do odrzucenia"!
:mad:
Zdrówko

Posted

[quote name='M10M']...
To już nie jest ta sama DOGO - byle do końca serialu a potem się zobaczy....:???:

Mam podobne odczucie i gdyby nie fakt, że w serialu występują zwierzaki Dogomaniaków dawno już bym go przeniósł gdzie indziej. :roll:
Jeśli zdecyduję się jeszcze kiedyś na podobne przedsięwzięcie, to w castingu zastrzegę możliwość przeniesienia serialu na inne forum... Nie, to chyba jednak nie wchodzi w grę :evil_lol:

Ale póki co, w najbliższym odcinku...

[quote name='M10M']...
A gdzie Bastet (poza tym, że w Egipcie :evil_lol: )?
;)

:lol: :evil_lol: :cool3: :multi: :razz:

Pozdrawiam.

Posted

Hangover II or the revenge on Napoleon
The temple of goddess Bastet
PiesiaK: No jesteśmy. Kici, kici:
Bastet: Jak śmiesz do mnie tak.....
Piesiak: To nie do Ciebie, tylko do Mruczysława i Rudej aby śpieszyli przed Twoje oblicze.:eviltong:

Anubis: Niech to co ma się stać się stanie!
Bastet - psy dotrzymują słowa!
Ruda ( w myślach): Ojej, koniec diety! A co to za wielka kotka tak na mjego Mruczucsia się gapi?:mad:

cdn
18-01
zdrówko

Posted

:laola::klacz::klacz::klacz::sweetCyb: jest Bastet :multi:
O, dzięki Wam (za kota) :modla:
Tylko wciąż się zastanawiam, co ona widzi w tym insekcie. Przecież pchła też ją podgryza, bo Anubis twierdził, że lubi patrzeć, jak wielka Bastet drapie się (w domyśle: jak pospolita kotka....).
A gdzie sunia? Czy aby w dobrej kondycji? I co teraz z kotami, które spełniły swoją dziejową misję, ratując świat przed gryzoniami?
No właśnie, a co teraz stanie się z tymi wszystkimi szczurami?
Naprawdę kończycie w styczniu?
;)

Posted

[quote name='Asiaczek']A skąd! Po prostu rzucam "świeżym okiem" na całość...
Pzdr.Na calosc to Ty moja Droga rzucisz swiezym okiem jak obejrzysz wszystko od poczatku :eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja "rzuciłam okiem" na całość od mojego zalogowania się tutaj. I jak się okazało całkiem trafnie...
Pzdr.
Idac takim tokiem rozumowania (a wlasciwie postepowania ;)) mozna dojsc do wniosku, ze od Twojego zalogowania sie az do tej pory nie warto bylo tu zagladac :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie uogólniaj. Mówimy o "świeżym spojrzeniu". To wszystko.
Pzdr.To zdradz cos z tego "swiezego spojrzenia" , nie trzymaj tak tylko dla siebie ;)
Basenji dzielnie przyznal, ze im ostrzejsza krytyka tym lepiej :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']Na calosc to Ty moja Droga rzucisz swiezym okiem jak obejrzysz wszystko od poczatku :eviltong:
Ja obejrzałam w zeszłym tygodniu - ależ się naśmiałam (wcale nie zawsze z samej akcji :evil_lol:). Mówię Ci Asiaczek - lepsze od Lary....
;)
[SIZE=1]Dzięki Evelinko :calus: