Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tamiczek']Ta Bastet to jakas oszustka i kradziejka tylko ekipe z filmu sobie zabiera i kolekcjonuje co za :diabloti:
Konkurencyjny film przedstawi :evil_lol: O wyższości kotów nad resztą świata.....
(Tylko musi wyeliminować Basenji)
;)

Posted

[quote name='M10M']Konkurencyjny film przedstawi :evil_lol: O wyższości kotów nad resztą świata.....
(Tylko musi wyeliminować Basenji)
;)

M10M - czy chcesz zostać pozbawiona przyjemności oglądania Kociokwiku?:angryy:
Zdrówko

Posted

Ależ nie, w żadnym wypadku, Kociokwik to moja największa przyjemność w życiu :evil_lol: (jeszcze mi kto uwierzy)
Już będę grzeczna, obiecuję (przynajmniej do końca stycznia - tyle chyba jakoś wytrzymam :eviltong:)
;)

Posted

Ale pomyśl: historia Bastet w "drugim obiegu", koty by nie żarły psiej karmy, bo nie miałyby kartek, cała akcja w jednym miejscu, bo żaden czworonóg nie dostałby paszportu i Pan Piesiaczek jako zamiennik Pana Samochodzika.... :crazyeye:
;)

Posted

[quote name='Evelina']
No zastanawiam się - dzisiaj 7 grudnia (chyba) a tu na obrazku jakby świątynia nadal.... Ale pewnie mi zaraz ktoś powie, że albo data nie ta, albo samowola jakaś albo... przemarsz wojsk - w każdym razie co z tym odcinkiem?
;)

Posted

Wtorkowy był wczoraj, dzisiejszy będzie jutro lub w sobotę, przecież to jasne... :evil_lol:

A tak już poważniej, dziś ten kalendarz wygląda nieco inaczej. Wczoraj bowiem ZESPÓŁ ANIMATORÓW zatwierdził kolejną scenkę, której stara wersja kalendarza nie uwzględniała. Rozmnożył się jeden z tych szarych kwadracików... ;)

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='baskomaniak']Rozmnożył się jeden z tych szarych kwadracików... ;)
Pozdrawiam.

O!!! To Wy je tak zostawiacie samopas a potem wychodzą małe odcineczki? A czy one aby rasowe są? Poza tym - szare to są pod koniec, a dzisiejszy miał być dzisiaj.
Ja już się pogubiłam :shake: Evelina - gdzie moja marchewka?
;)

Posted

Kociokwik II czyli zemsta na Goldeonie Labradone
Świątynia Bastet
Bastet: Menes - to dla Cibie mój dar. Ratuj nim kraj Labradonego!
Piesiak: No dzięki. Ładna. Ale co z Li.....
Lissa: Piesiaczku! Mój zakręcony, bohaterski ogonku!

Bastet: Dostajecie ode mnie te złote obroże. W bezchmurny dzień musicie w nich stanąć na drodze przywódcy stada szczurów, nim dotrze na czubek wielkiej wieży. Tylko tak klątwę da się powstrzymać...
Piesiak: No ale na pogodę to wpływ mam jeszcze niewielki.!
Anubis: Gdy chcieliście rozerwać mumię kota na strzępy, pojawiłem się i powstrzymałem was przed tym. Piesiaku, twoja obroża spodoba się mumii kota, będzie jej z nią do twarzy. Wznieś się do niej i pokonaj, sam Big-Bull doda ci skrzydeł.
Lissa: Ale mamy piękne złote obróżki. Jak Piesek i Suczka! Tęskniłeś za mną?
Anubis:Pogoda bogom Egiptu jest posłuszna.....A o koty nie martwcie się. Nic im się nie stanie...
Piesiak: No Lissa! Ruszamy do Paryża.
Lissa: Och jak romantycznie! Kocham Cię!

cdn
18-03
zdrówko

Posted

No ślicznie - obróżki, romansiki, słodkie słówka: Ale mamy piękne złote obróżki. Jak Piesek i Suczka! Tęskniłeś za mną? Och jak romantycznie! Kocham Cię!
A co z kotami? Po kiego grzyba jej były i czy wobec tego już zakończyły karierę? I znowu zagadki.... Ja dziś wcześnie iść spać zamierzałam..... Koty, mumie i szczury śnić mi się będą....
;)
Fajny odcinek :multi:

Posted

Jak na razie to o kotach wiadomo tylko tyle co jest napisane w bieżącym odcinku. Reszta- aż do następnego tygodnia.
Zdrówko

aha, fajnie, że się podoba.
Mnie też.:lol: