M10M Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ale super...... Świetny odcinek, świetna Bastet, świetne efekty :klacz::klacz::klacz: I o co teraz znowu chodzi? I dlaczego na Chiracu??? ;) Quote
Basenji Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Bo trzeba wprowadzać zmiany. Napoleon już się ograł, a Chirac kazał nam się zamknąć. Więc jak jest okazja.... zdrówko:evil_lol: Quote
tamiczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ta Bastet to jakas oszustka i kradziejka tylko ekipe z filmu sobie zabiera i kolekcjonuje co za :diabloti: Quote
M10M Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='tamiczek']Ta Bastet to jakas oszustka i kradziejka tylko ekipe z filmu sobie zabiera i kolekcjonuje co za :diabloti: Konkurencyjny film przedstawi :evil_lol: O wyższości kotów nad resztą świata..... (Tylko musi wyeliminować Basenji) ;) Quote
Basenji Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='M10M']Konkurencyjny film przedstawi :evil_lol: O wyższości kotów nad resztą świata..... (Tylko musi wyeliminować Basenji) ;) M10M - czy chcesz zostać pozbawiona przyjemności oglądania Kociokwiku?:angryy: Zdrówko Quote
M10M Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ależ nie, w żadnym wypadku, Kociokwik to moja największa przyjemność w życiu :evil_lol: (jeszcze mi kto uwierzy) Już będę grzeczna, obiecuję (przynajmniej do końca stycznia - tyle chyba jakoś wytrzymam :eviltong:) ;) Quote
Basenji Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Alternatywnego serialu nie będzie! Rzeczywistość alternatywną przerabialiśmy od 1945 do 1989 i tyle starczy. Zdrówko:cool3: Quote
M10M Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ale pomyśl: historia Bastet w "drugim obiegu", koty by nie żarły psiej karmy, bo nie miałyby kartek, cała akcja w jednym miejscu, bo żaden czworonóg nie dostałby paszportu i Pan Piesiaczek jako zamiennik Pana Samochodzika.... :crazyeye: ;) Quote
baskomaniak Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Do takiego serialu trzeba by było ogłosić casting dla ras popularnych u nas w tamtym czasie, a wtedy jeszcze nie było basenji... :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
tamiczek Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 M10M z tymi kartakmi mnie dobiłaś hahaha !!!!:lying: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
M10M Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Evelina'] No zastanawiam się - dzisiaj 7 grudnia (chyba) a tu na obrazku jakby świątynia nadal.... Ale pewnie mi zaraz ktoś powie, że albo data nie ta, albo samowola jakaś albo... przemarsz wojsk - w każdym razie co z tym odcinkiem? ;) Quote
baskomaniak Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Wtorkowy był wczoraj, dzisiejszy będzie jutro lub w sobotę, przecież to jasne... :evil_lol: A tak już poważniej, dziś ten kalendarz wygląda nieco inaczej. Wczoraj bowiem ZESPÓŁ ANIMATORÓW zatwierdził kolejną scenkę, której stara wersja kalendarza nie uwzględniała. Rozmnożył się jeden z tych szarych kwadracików... ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='baskomaniak']Rozmnożył się jeden z tych szarych kwadracików... ;) Pozdrawiam. O!!! To Wy je tak zostawiacie samopas a potem wychodzą małe odcineczki? A czy one aby rasowe są? Poza tym - szare to są pod koniec, a dzisiejszy miał być dzisiaj. Ja już się pogubiłam :shake: Evelina - gdzie moja marchewka? ;) Quote
Basenji Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Goldeonie Labradone Świątynia Bastet Bastet: Menes - to dla Cibie mój dar. Ratuj nim kraj Labradonego! Piesiak: No dzięki. Ładna. Ale co z Li..... Lissa: Piesiaczku! Mój zakręcony, bohaterski ogonku! Bastet: Dostajecie ode mnie te złote obroże. W bezchmurny dzień musicie w nich stanąć na drodze przywódcy stada szczurów, nim dotrze na czubek wielkiej wieży. Tylko tak klątwę da się powstrzymać... Piesiak: No ale na pogodę to wpływ mam jeszcze niewielki.! Anubis: Gdy chcieliście rozerwać mumię kota na strzępy, pojawiłem się i powstrzymałem was przed tym. Piesiaku, twoja obroża spodoba się mumii kota, będzie jej z nią do twarzy. Wznieś się do niej i pokonaj, sam Big-Bull doda ci skrzydeł. Lissa: Ale mamy piękne złote obróżki. Jak Piesek i Suczka! Tęskniłeś za mną? Anubis:Pogoda bogom Egiptu jest posłuszna.....A o koty nie martwcie się. Nic im się nie stanie... Piesiak: No Lissa! Ruszamy do Paryża. Lissa: Och jak romantycznie! Kocham Cię! cdn 18-03 zdrówko Quote
M10M Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 No ślicznie - obróżki, romansiki, słodkie słówka: Ale mamy piękne złote obróżki. Jak Piesek i Suczka! Tęskniłeś za mną? Och jak romantycznie! Kocham Cię! A co z kotami? Po kiego grzyba jej były i czy wobec tego już zakończyły karierę? I znowu zagadki.... Ja dziś wcześnie iść spać zamierzałam..... Koty, mumie i szczury śnić mi się będą.... ;) Fajny odcinek :multi: Quote
tamiczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 LISA WRÓCIŁA! NARESZCIE :multi: :multi: Quote
Basenji Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Jak na razie to o kotach wiadomo tylko tyle co jest napisane w bieżącym odcinku. Reszta- aż do następnego tygodnia. Zdrówko aha, fajnie, że się podoba. Mnie też.:lol: Quote
tamiczek Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 O czyms zapomniałeś :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Basenji, zapomniałeś o tej przysowiowej łyżce dziegciu...:evil_lol: Pzdr. Quote
Basenji Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 A skąd to wiesz Asiaczku? Zdrówko Quote
Asiaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jeeli pytasz o łyżke dziegciu, to juz odpowiadam: z wykopalisk. I z kociokwiku...:evil_lol: Pzdr. Quote
Basenji Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Vox populi.... Poprawię się od następnego odcinka i zawsze trochę jadu się znajdzie w treści....:diabloti: zdrówko Quote
M10M Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Koniecznie :evil_lol: Jakoś bez tego dziwnie.... No to kiedy ten następny odcinek? ;) Quote
Recommended Posts