Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapisałam sobie obrazek kociej superkarmy na pamiątkę - dzięki :loveu:
A tak przy okazji - czy mogę kiedyś scenki z serialu z udziałem moich stworzonek wykorzystać na mojej stronie im poświęconej?
;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M10M']Zapisałam sobie obrazek kociej superkarmy na pamiątkę - dzięki :loveu:
...

Czyżby rekwizyty serialowe nabierały wartości kolekcjonerskich? :-o ... :multi:

[quote name='M10M']...A tak przy okazji - czy mogę kiedyś scenki z serialu z udziałem moich stworzonek wykorzystać na mojej stronie im poświęconej?
;)

Oczywiście, że tak :multi: :multi: :multi:
Ale żeby dysponować WSZYSTKIMI scenkami z udziałem Twoich zwierzątek musisz poczekać na zakończenie serialu :cool1:

Pozdrawiam.

Posted

Poczekam, poczekam.... jeszcze właścicielkę Bastet muszę zapytać, czy mogę kota "wykorzystać" (proszę bez żadnych skojarzeń :mad:).
No i skoro mam czekać, to znaczy, że moje potworki będą miały jeszcze swoje wejścia :lol:
;)

Posted

[quote name='M10M']Poczekam, poczekam.... jeszcze właścicielkę Bastet muszę zapytać, czy mogę kota "wykorzystać" (proszę bez żadnych skojarzeń :mad:).Ile mi na mysl przyszlo skojarzen to glowa mala
[quote name='M10M']No i skoro mam czekać, to znaczy, że moje potworki będą miały jeszcze swoje wejścia :lol:
;)Jesli sie okaze, ze wejsc wyszlo za malo, to sie dorobi.
Taki jeden umie ladnie dorabiac

Posted

Od rana ogladałam cały serial (w wersji pełnej - komentarze są czasem równie dobre jak sam serial). Znalazłam małe Kompobaski szukające serialu (str. 289) i dwie nierozwiązane zagadki. Na str. 245 Basenji pytał, gdzie Piesiak widział wcześniej zamieniające się w piach stwory (i nie chodziło o Koteckę, która zniknęła w Luwrze) a na str.243 pojawiły się koty - akolici Bastet i na str. 246 Evelina pytała, co było inspiracją do ich szat. Odpowiedzi na oba pytania nie padły. Proszę o uzupełnienie tych "braków".
Ale się naśmiałam
;)

Posted

[quote name='M10M']Od rana ogladałam cały serial (w wersji pełnej - komentarze są czasem równie dobre jak sam serial). Znalazłam małe Kompobaski szukające serialu (str. 289) i dwie nierozwiązane zagadki. Na str. 245 Basenji pytał, gdzie Piesiak widział wcześniej zamieniające się w piach stwory (i nie chodziło o Koteckę, która zniknęła w Luwrze) a na str.243 pojawiły się koty - akolici Bastet i na str. 246 Evelina pytała, co było inspiracją do ich szat. Odpowiedzi na oba pytania nie padły. Proszę o uzupełnienie tych "braków".
Ale się naśmiałam
;)

Hehehe, faktycznie :evil_lol:
Basenji i Evelina piłeczka po Waszej stronie
Ja tego nie rozstrzygnę więc wracam do pracy nad finałowymi odcinkami

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Basenji']Mam dwa asy serwisowe:

I druga piłka

Zdrówko
W oczach mi się dwoi? To ze zmęczenia, za dużo Piesiaka na jeden dzień :evil_lol:
;)

Posted

Ale sobie wytresowaliście widzów :crazyeye: Wszyscy grzecznie czekają aż coś się pojawi, tym bardziej, że podano już datę zakończenia emisji serialu.
A swoją drogą - tyle jeszcze do wyjaśnienia a czasu tak niewiele... Ja po całym dniu z Kociokwikiem jakoś kilka dni wytrzymuję, poza tym czekam na te "niewyjaśnione" a tu Basenji podsyła mi fałszywe tropy (psie), Evelina pewnie się zastanawia co ona wtedy miała na myśli, no i tak jakoś czas biegnie.... Poza tym o serialu mówi się też gdzie indziej i doczytałam się, że sunia niedługo się pojawi (znaczy: uwolnią ją chyba, czyli Bastet dostanie swojego insekta - a właściwie po co on jej?).
Pytania się mnożą :evil_lol: No to co z tym odcinkiem?
;)

Posted

[quote name='M10M']Ale sobie wytresowaliście widzów :crazyeye: Wszyscy grzecznie czekają aż coś się pojawi, tym bardziej, że podano już datę zakończenia emisji serialu.
...

Jeśli wszyscy biernie grzecznie czekają aż coś się pojawi,
to planowana data zakończenia serialu może ulec zmianie. :roll:
Póki co, kontynuujemy eksperyment i nadajemy 2 odcinki tygodniowo. :cool1:

Pozdrawiam.

Posted

OK - jest środa - połowa tygodnia - czekamy.
Chociaż pewnie wszyscy buszują po nowej galerii.
To już nie jest ta sama DOGO - byle do końca serialu a potem się zobaczy....:???:

Posted

Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie
Gdzieś w powietrzu
Dablik: Szef powie coś tym kotom! Tak się wiercą, że powodują wibracje w samolocie!
Mruczysław: O Bastet! Ale ona mnie ssssssiiiiiiiiiieeeeeeeeeeee!
Piesiak: To masz więcej friszek!

:roll:

;)
Mruczysław: To na razie jedyny pozytyw tej sprawy.
Piesiak: Ruda, a ty dlaczego nie jesz? Przecież tak Ci smakują?
Ruda: Są przepyszne! Prawdziwa kotecka! Ale pomyślałam sobie, że to może być nowa cud dieta wyszczuplająca, więc ..... . A poza tym, tam chyba coś dziwnego leci!
Dablik: Lądujemy! Gdzieś tu powinna być Al'Nuka z transportem.
cdn
17-01
zdrówko

Posted

No, tym razem to musieliście Mruczysława potraktować jakąś szczególną karmą (marki Kotecka?), bo bardzo ładnie "animował". Pomijając nieco odmienne w kolorze plamy Pinki może go dublować - miauczy identycznie :lol:
Czy my już w Egipcie jesteśmy? I czy koty nadal wierzą w Bastet, skoro Mruczysław wymienia jej imię, czy to tylko skutek "wprowadzenia w sprawę".
A żarcie jednak kotm służy - znowu są tłuściutkie i Rudej mała dieta odchudzająca wcale by nie zaszkodziła :evil_lol:
;)

Posted

[quote name='Basenji']Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie
Gdzieś w powietrzu
Dablik: Szef powie coś tym kotom! Tak się wiercą, że powodują wibracje w samolocie!
Mruczysław: O Bastet! Ale ona mnie ssssssiiiiiiiiiieeeeeeeeeeee!
Piesiak: To masz więcej friszek!

:roll:

;)
Mruczysław: To na razie jedyny pozytyw tej sprawy.
Piesiak: Ruda, a ty dlaczego nie jesz? Przecież tak Ci smakują?
Ruda: Są przepyszne! Prawdziwa kotecka! Ale pomyślałam sobie, że to może być nowa cud dieta wyszczuplająca, więc ..... . A poza tym, tam chyba coś dziwnego leci!
Dablik: Lądujemy! Gdzieś tu powinna być Al'Nuka z transportem.
cdn
17-01
zdrówko
no proszę akcja powietrzna ciekawe czy bezpiecznie wylądują