bellatriks Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 baskomaniak napisał(a):A z tym siankiem, to chciałem zaszaleć... i zaszalałem. ;) Basko: od przybytku siana głowa nikogo nie rozboli;) za to niektórzy mogliby to siano porozrzucać po calej okolicy;) osobiście znam parę takich "nawałnic";) PZDR Quote
Basenji Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Gdzie wy siano optymisci widzicie! Świeżej trawy jeszcze nie widać a wy już siano.....:-( zdrówko Quote
stellanovaa Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Trawka już po malutku sie wyłania :-)Cieplutko bedzie... a co ciekawego się wydarzy ??? Quote
Basenji Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 co się zmieni - to już chyba jutro patrz! zdrówko Quote
stellanovaa Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Czekamy, czekamy .... i myślimy: "ile cierpliwości tyle mądrości" :-) Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Basenji, już prawie dziewiata, dawaj odcinek:diabloti: Quote
M10M Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Cała "filmowa trójca" poszła już spać :sleep2: ;) Quote
Evelina Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 M10M napisał(a):Cała "filmowa trójca" poszła już spać :sleep2: ;)Taaaa i w dodatku razem :eviltong: Quote
M10M Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Evelina napisał(a):Taaaa i w dodatku razem :eviltong: :crazyeye::shock: ;) Quote
Evelina Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='M10M']Cała "filmowa trójca" poszła już spać :sleep2: ;)[quote name='Evelina']Taaaa i w dodatku razem :eviltong: :crazyeye::shock: ;)Przyznaj sie co pomyslalas ? :cool3: Nie dokonczylam postu :evil_lol: Mialo byc: razem z aktorami :evil_lol: [SIZE="1"]BTW. Sliczny masz zwierzyniec i podpisik :), tylko tycio za duzy. Podpis oczywiscie :eviltong: Quote
M10M Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 No, tak właśnie pomyślałm, że jakiś niedokończony ten post, bo o aktorach ani słowa :evil_lol: Banerek dostałam gotowy w prezencie a zwierzyniec tez jest za duży ale nic na to nie poradzę - jakoś stale narasta, właściwie bez mojego udziału, klątwa jakaś, czy co.....:niewiem: ;) Quote
Basenji Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Walewice Wrrrrrrrrrr! Psik! Psik! Wrrrrr! Powinni nam płacić szkodliwe! Gromez: Ekipa dochodzeniowa: meldować nie kichać! Morus: Tak jeee...psik! Na razie nic! Parówa: Niinii niiic! Jerry: Eeeeee..... Gromez: :???: :???: :???: Prędzej znajdą tu igłę w stogu siana niż ....... Morus: Szefie, MAM! Gromez: Pchłę? Morus: Nie! Ale za to szpilkę w stogu siana!:cool2: cdn 14-11 zdrówko Quote
bellatriks Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Walewice Wrrrrrrrrrr! Psik! Psik! Wrrrrr! Powinni nam płacić szkodliwe! Gromez: Ekipa dochodzeniowa: meldować nie kichać! Morus: Tak jeee...psik! Na razie nic! Parówa: Niinii niiic! Jerry: Eeeeee..... Gromez: :???: :???: :???: Prędzej znajdą tu igłę w stogu siana niż ....... Morus: Szefie, MAM! Gromez: Pchłę? Morus: Nie! Ale za to szpilkę w stogu siana!:cool2: cdn 14-11 zdrówko buhahahahahahahahaha gr8! Quote
M10M Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 dbsst - czy to Twoja Szpilka i co ona robi w Walewicach? :???: ;) Quote
szaraduszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 A kto ten bałagan posprząta??? :mad: Siano w stogach jest lepiej zabezpieczone przed deszczem i słońcem... ktoś się bardzo napracował żeby te stogi usypać :roll: Quote
Evelina Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='szaraduszka']A kto ten bałagan posprząta??? :mad: Siano w stogach jest lepiej zabezpieczone przed deszczem i słońcem... ktoś się bardzo napracował żeby te stogi usypać :roll:Sie nie martw, Baskomaniak juz cos wymysli :evil_lol:, ani jedno zdziebelko sie nie zmarnuje. :lol: Quote
Basenji Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 szaraduszka napisał(a):A kto ten bałagan posprząta??? :mad: Siano w stogach jest lepiej zabezpieczone przed deszczem i słońcem... ktoś się bardzo napracował żeby te stogi usypać :roll: Ale masz problem! A czy martwisz się kto sprząta w filmach akcji wraki samochodów i gruz na ulicach? Albo kto zapewni renty dzieciom po tatusiach "poległym" z rączki/nóżki* Chucka Norrisa? Toż to przecież MAGIA KINA! Tu się nie dzieje nic na prawdę Szaraduszko!:loveu: My to tak tylko dla efektów i przeżyć estetycznych. Ale cieszę się, że tak ten nasz serialik przeżywasz. Zdrówko Quote
szaraduszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Basenji nie doczekałam się Twojego oświadczenia więc uważam, że się naprawdę dzieje :mad: Serialiku nie przeżywam, oglądam swoje plenery i zwierzaki w aranżacji baskomaniaka, później znikam. Nic mnie nie obchodzą renty, wraki i co tam jeszcze... Obchodzą mnie psy, koty (ich miało dotyczyć oświadczenie) i konie... siano to kategoria konie 8-) Quote
Basenji Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 szaraduszka napisał(a):Basenji nie doczekałam się Twojego oświadczenia więc uważam, że się naprawdę dzieje :mad: Serialiku nie przeżywam, oglądam swoje plenery i zwierzaki w aranżacji baskomaniaka, później znikam. Nic mnie nie obchodzą renty, wraki i co tam jeszcze... Obchodzą mnie psy, koty (ich miało dotyczyć oświadczenie) i konie... siano to kategoria konie 8-) No wiesz, z oświadczeniem to będzie problem. Już lat temu......x... się oświadczyłem i nie mam zamiaru tego powtarzać.:shake: Tym bardziej nie bęę się oświadczał jakimś tam kotom. Trochę za dużo wymagasz od skromnego reżysera czekającego w kolejce na ŁoŚkara. zdrówko Quote
szaraduszka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :roflt:bardzo śmieszne :splat: jakże ja mogłam na to wpaść żebyś się kotom oświadczał :scared: żegnam PS co do Łośkara... weź seobie łosia i pomaluj na czarno Quote
Basenji Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 szaraduszka napisał(a)::roflt:bardzo śmieszne :splat: jakże ja mogłam na to wpaść żebyś się kotom oświadczał :scared: żegnam PS co do Łośkara... weź seobie łosia i pomaluj na czarno Cieszę się, że wprawiłem Cię w dobry humor. A co do łosia- u nas raczej mało ich w kraju. Co innego w Szwecji. Ale łosiu to ponoć wredne bydlę.....:shake: A ile farby by poszło - cały nasz serialowy budżet. Zdrówko Quote
Recommended Posts