M10M Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Basenji napisał(a):Jak mi tu Evelina i Baskomaniak rezygnują i zamykają to sam zacznę nadawać "partzanckie" odcinki. Może grafika nie będzie taka fajna ale w każdym odcinku kocia jucha będzie się lała strumieniami!:angryy: Choroba! Spoko! Moje koty się nie dadzą...:mad: A kilka ich Ci się po studio gania.... :razz: Quote
Evelina Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Basenji']Jak mi tu Evelina i Baskomaniak rezygnują i zamykają to sam zacznę nadawać "partzanckie" odcinki. Może grafika nie będzie taka fajna ale w każdym odcinku kocia jucha będzie się lała strumieniami! :angryy: Choroba!Abonuje Kociokwik na maila i lece po pop corn :evil_lol: Quote
Evelina Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Moi Drodzy :lol: No cóż … Mam nadzieję, że Słońce zmieni kiedyś zdanie o serialu. A nawet jeśli nie zmieni to i tak … :roll: A zresztą, sami zobaczcie ... Buziak dla wszystkich, którzy przejęli się zakończeniem serialu ;) i zamknięciem topiku :lol: Quote
bellatriks Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Evelina']Moi Drodzy :lol: No cóż … Mam nadzieję, że Słońce zmieni kiedyś zdanie o serialu. A nawet jeśli nie zmieni to i tak … :roll: A zresztą, sami zobaczcie ... Buziak dla wszystkich, którzy przejęli się zakończeniem serialu ;) i zamknięciem topiku :lol: Evelinko, kochamy Cię :buzi: !!! hihi, co to by tu było bez Ciebie:razz: no, ale teraz nie pozostaje nam nic innego jak czekac az aktorzy zaprzestaną prostestu i zdjęcia do serialu będą kontynuowane:cool3: PZDR:* Quote
Evelina Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='bellatriks']Evelinko.... hihi, co to by tu było bez Ciebie :razz: Ja wiem czego by nie bylo. :oops: Zamieszania Quote
agabass Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Evelina']Ja wiem czego by nie bylo. :oops: Zamieszania hahaha a ja głuptak straszliwy nie wpadłam na to, że to dziś kwietniowy pierwszorzędny wybryk kawalarzy :lol: :lol: :lol: :lol: dałam się nabrać jak siemasz wiktor :lol: :lol: :lol: no cóż nie każdy wie co za dzień i kiedy jak widać można mnie wkręcać do woli, a juz prawie, chciałam ziać ogniem pozdrówki dla wszystkich żartownisi :eviltong: Quote
bellatriks Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 agabass, ja też się nabrałam:cool3: i przeraziłam;) Evelina świetnie się wczula w P.A.:cool3: A takiego zamieszania, to aż szk0da żeby nie było. teraz z jeszcze wiekszą niecierpliwością oczekujemy na kolejne odcinki;) PZDR :buzi: Quote
baskomaniak Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Fajnie by było gdyby odcinki nadawane były codziennie i nie znikały zanim zostaną obejrzane przez drugą zmianę... ;) Dźwiękowe i trójwymiarowe odcinki na razie muszą pozostać w sferze marzeń... :roll: Ujawnienie scenariusza przed zakończeniem serialu oczywiście nie wchodzi w grę, :evil_lol: a pertraktacje z aktorami zakończyły się pomyślnie dla wszystkich stron. Nie mogło być przecież inaczej ;) A teraz już zupełnie poważnie. Forum to pewnego rodzaju żywioł i nie wszystko da się przewidzieć. W pewnym sensie sam wpadłem w sidła dzisiejszych żartów prima aprilisowych... ;) Tak więc dołaczm do tych, którzy też dali się nabrać, a jako antidotum na dzisiejsze stresy następny odcinek serialu już jutro. Pozdrawiam Quote
Basenji Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Kociokwik II czyli ZEMSTA mocium Panie! Walewice X: Wybaczcie Psy Psiolicjanci, że Was nie poznałam. Śledzę doniesienia z Francyji i kraju naszego i powinnam się domyśleć, że jesteście kolegami słynnego Inspektora Piesiaka! Jestem Draka i chronię tutejszą stadninę i okolice. Gromez: Miło nam. Szukamy nadajników, które przenosiły pchły z Egiptu. Ślad się tutaj urywa. Farique: O rany, jaki duży piesiak tam biegnie! Draka: Nie sądzę, żeby coś takiego mogło być na moim terenie. Nic tu nie dzieje się bez mojej wiedzy. Chociaż........... Zauważyłam, że ostatnio szczury stały się dziwnie podekscytowane i są z nimi kłopoty. Czy to was interesuje? Farique: To może być ciekawe, bo to szczury są elementami naszej układanki. Draka: Pojawił się jakiś nowy, czarno - biały i chyba jest ich szefem. Gromez: To jest to. Taki jakiego obserwowaliśmy w naszym urządzeniu. A gdzie dokładnie ich widziałaś? Draka: A na tym polu z sianem! Gromez: Trzeba wezwać posiłki. Musimy znależć ten nadajnik za wszelką cenę. Farique: szukaj igły w stogu siana.... cdn 14-10 zdrówko Quote
agabass Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 hahaha ale się uśmiałam suer odcineczek a ten wielki pies, chyba podsłuchiwał rozmowę no no ładnie sie zaczyna robiić i co to teraz będzie :lol: :lol: Quote
Basenji Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='szaraduszka']Evelinko bardzo szłusznie :evil_lol: Słońce serialu można nie oglądać. Wiem coś o tym 8-) Kiedyś poprosiłam basenji o pewne oświadczenie... nie doczekałam się więc tu nie bywam. (ze względu na przyjazne stosunki z drugim reżyserem... wpadłam zobaczyć swoje plenery... i znikam :scared: ) O Q....! Przypomnij mi, bo w moim wieku to już ta, na s.... , cholera jak to się nazywa. No nie ważne, sorry i o co chodziło? Zdrówko Quote
baskomaniak Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Basenji']O Q....! Przypomnij mi, bo w moim wieku to już ta, na s.... , cholera jak to się nazywa. No nie ważne, sorry i o co chodziło? Zdrówko Basenji, ja pamiętam i dlatego proponuję zostawić to na najbliższą naradę zespołu redakcyjnego. Tym bardziej, że niedługo będzie okazja, aby spróbować zakopać ten "toporek niezgody". Myślę, że tak będzie najlepiej, OK? Pozdrawiam Quote
Basenji Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='baskomaniak']Basenji, ja pamiętam i dlatego proponuję zostawić to na najbliższą naradę zespołu redakcyjnego. Tym bardziej, że niedługo będzie okazja, aby spróbować zakopać ten "toporek niezgody". Myślę, że tak będzie najlepiej, OK? Pozdrawiam Matko jedyna, jakie toporki?:placz: Zdrówko Quote
Evelina Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='baskomaniak']Basenji, ja pamiętam i dlatego proponuję zostawić to na najbliższą naradę zespołu redakcyjnego. Tym bardziej, że niedługo będzie okazja, aby spróbować zakopać ten "toporek niezgody." Myślę, że tak będzie najlepiej, OK? Pozdrawiam Baskomaniak, a ja sie pytam kto bedzie kopal ? :cool3: Ja moge jedynie polaskotac Quote
M10M Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Zaczyna być ostro - igły, toporki...... Co to będzie, co to będzie? :look3: (Ja rozumiem, że małe pieski mają małe rozumki ale niech ktoś - może ich agent - wytłumaczy im różnicę między psem i koniem):evil_lol: PS. A wczoraj wyszły fajne numery.....:laugh2_2: :razz: Quote
bellatriks Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli ZEMSTA mocium Panie! Walewice X: Wybaczcie Psy Psiolicjanci, że Was nie poznałam. Śledzę doniesienia z Francyji i kraju naszego i powinnam się domyśleć, że jesteście kolegami słynnego Inspektora Piesiaka! Jestem Draka i chronię tutejszą stadninę i okolice. Gromez: Miło nam. Szukamy nadajników, które przenosiły pchły z Egiptu. Ślad się tutaj urywa. Farique: O rany, jaki duży piesiak tam biegnie! Draka: Nie sądzę, żeby coś takiego mogło być na moim terenie. Nic tu nie dzieje się bez mojej wiedzy. Chociaż........... Zauważyłam, że ostatnio szczury stały się dziwnie podekscytowane i są z nimi kłopoty. Czy to was interesuje? Farique: To może być ciekawe, bo to szczury są elementami naszej układanki. Draka: Pojawił się jakiś nowy, czarno - biały i chyba jest ich szefem. Gromez: To jest to. Taki jakiego obserwowaliśmy w naszym urządzeniu. A gdzie dokładnie ich widziałaś? Draka: A na tym polu z sianem! Gromez: Trzeba wezwać posiłki. Musimy znależć ten nadajnik za wszelką cenę. Farique: szukaj igły w stogu siana.... cdn 14-10 zdrówko hehehe, gr8 !!!! tylko po jakie licho teraz jest to "mocium panie"?!?!?!?! Wczuwamy sie w w"Zemstę"????:cool3: PZDR :buzi: Quote
M10M Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 bellatriks napisał(a): Wczuwamy sie w "Zemstę"????:cool3: Chyba na kotach? :eviltong: ;) Quote
bellatriks Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 M10M napisał(a):Chyba na kotach? :eviltong: ;) heh^^ tylko gdzież ten mur??? Mur musi być! Chyba, że zrobimy prowizorkę i w miejsce muru wstawimy ambonę z ostatniego odcinka^^ Quote
M10M Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Może być ambona - będzie dobra do wypatrywania tych pcheł - tylko lornetkę trzeba mieć taką bardziej kosmiczną :evil_lol: ;) Quote
stellanovaa Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='stellanovaa']Uroczyście oświadczam, że Psi Bal jest dla kotów. Psy nie mają tam wstępu !.:-) To też był zart prima aprilisowy... oczywiście.Psi Bal jest dla psów :-) A tak "swoją drogą" jak oni znajda te nadajniki? Quote
szaraduszka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='M10M'] (Ja rozumiem, że małe pieski mają małe rozumki ale niech ktoś - może ich agent - wytłumaczy im różnicę między psem i koniem):evil_lol: hmmm... jako opiekunka pary aktorskiej z ostatniego odcinka spróbuję odpowiedzieć na to pytanie :evil_lol: 1. na psach jeżdżą tylko dzieci i to zazwyczaj z marnym skutkiem (siad bez komendy) :lol: 2. pazury - konie mają tylko 2 a i tak większość doliczy się tylko jednego... 3. z dużym rozumkiem więcej kłopotów... ile tam się strachów zmieści :crazyeye: 4. konie gryzą i kopią, psy tylko gryzą ale tylko dla psów stworzono listę ras niebezpiecznych :razz: 5. większość koni nie ma nic przeciwko kotom... większość psów koty uwielbia... sami wiecie :roll: 6. różnią się też znacznie upodobaniami kulinarnymi... 7. psy nie brykają, konie nie rozkopują trawników itd. itp. to tak na szybko najważniejsze różnice :errrr: Baskomaniak nie mogę się napatrzeć na to co stworzyłeś z moich plenerków... :loveu: Tylko z tym sianem zaszalałeś :lol: musieli je tam zwieźć z całej okolicy 8-) Basenji to się nazywa skleroza 8-) wygodny wynalazek :evil_lol: Evelinko kopać mogą psi aktorzy w ramach relaksu między zdjęciami :scared: Quote
M10M Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 szaraduszko - im: pieskom (a szczególnie temu o imieniu Farique) a nie mnie - mnie się w większości udaje odróżniać te zwierzaki - w każdym razie nie próbowałam jeszcze jeździć na psie, przynajmniej od czasu kiedy ukończyłam 5. rok życia. ;) Quote
Evelina Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='szaraduszka']Evelinko kopać mogą psi aktorzy w ramach relaksu między zdjęciami Szaraduszko, pewnie, ze moga. A jakby za plytko to ekipa dokopie w ramach kuracji wstrzasowej :evil_lol: [quote name='szaraduszka']Baskomaniak nie mogę się napatrzeć na to co stworzyłeś z moich plenerków... :loveu: Tylko z tym sianem zaszalałeś :lol: musieli je tam zwieźć z całej okolicy 8-)Do importu z Francji tez sie przymierzalismy, ale na szczescie krajowego wystarczylo. :lol: [quote name='stellanovaa'][quote name='stellanovaa']Uroczyście oświadczam, że Psi Bal jest dla kotów. Psy nie mają tam wstępu !.:-) To też był zart prima aprilisowy... oczywiście. Psi Bal jest dla psów :-) Czyli, ze ten bal naprawde sie odbedzie ? :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
baskomaniak Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='szaraduszka']... Baskomaniak nie mogę się napatrzeć na to co stworzyłeś z moich plenerków... :loveu: Tylko z tym sianem zaszalałeś :lol: musieli je tam zwieźć z całej okolicy 8-) ... Szaraduszko, budowanie scenek bazujących na Twoich plenerach to sama przyjemność, :loveu: a że ode mnie w dużym stopniu zależy jak wyglądać będą te scenki, to nie mogłem przejść obojętnie wobec zdjęć, które od dawna podziwiam w "Drakuniowym" topiku. :multi: Niewtajemniczonych z przyjemnością informuję, że trzy ostatnie odcinki bazowały właśnie na wspomnianych plenerkach, a to jeszcze nie wszystkie... :razz: Myślałem, że rozpoznanie Drakuni nie będzie problemem, zwłaszcza po jej charakterystycznej żółtej obróżce... :roll: Kto nie rozpoznał, niech się nie przyznaje lecz uzbroi się w dużą ilość czasu i uda się TU, naprawdę warto :multi: A z tym siankiem, to chciałem zaszaleć... i zaszalałem. ;) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts