M10M Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Pałac cała ekipa sprząta przed świętami, a wielki jest, to i grać aktorzy nie mają kiedy...:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: ;) Quote
baskomaniak Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 No dobrze, już nie będziemy trzymać w niepewności :cool3: Jutro kolejny odcinek... :multi: Pozdrawiam Quote
Basenji Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Walewice Draka: A niech mnie kot! Szpilka, a ty co robisz w tym sianie? Szpilka: A co mogłam robić? Kontynując moje badania naukowo - ezoteryczne testowałam super precyzyjny przekaźnik fal owadzich...A skąd tu psiolicja? Farique: Prowadzimy tu ważne dochodzenie. A o jakie urządzenie chodzi bo to co mówisz jest bardzo intrygujące! Szpilka: No cóż, długo by tu opowiadać o moim wynalazku. Ale tydzień temu, w czasie testów gwałtownie podniósł się poziom elektryczności statycznej, coś jakby wir elektryczny. Aby nie przeciążyć przekaźnika musiałam zakopać go w ziemi dla rozładowania. A jak przyszłam po tygodniu to waszystko było pokryte kopkami siana... Gromez: Ale jak to działa? Szpilka: W tych bransoletkach co mam na łapkach zamykam po jednej pszczole i unoszę do góry, aby zwiększyć zasięg. Przekaźnik wzmacnia ich sygnały intuicyjne pszczół i obraca moją głowę lekko ciągnąc w kierunku ula. A tam już czeka mój ulubiony miodzik… Parówa: Paczta co śmiesznego wykopałem! Szpilka: Mój kochany transmiter! Farique: Wow, zrobiony z najlepszego włókna Mo.HA.ir! Gromez: A nie zechciałabyś w praktyce zastosować twojego urządzonka? Jeżeli zadziała to pomożemy ci go opatentować! Szpilka: Wspaniale! Kiedy i gdzie? Gromez: Wymienimy tylko zawartość bransolet. Farik, bierz samochód i przywieź te 4 pchły, które zostały u INEZ w laboratorium. Zabierz też tego kota, zgodnie ze wskazówką ma być czysty więc niech się dokładnie umyje... Aha, i przywieź FACULKĘ, czuje że będzie dla niej robota …A my w tym czasie odwiedzimy pałacyk… cdn 14-12 zdrówko Quote
M10M Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 o kurczeęęę (świąteczne). Terminy naukowe prawie jak na StarTreku albo Andromedzie :shock::razz: Brawo :klacz: A przy okazji wszystkim życzę MOKRYCH ŚWIĄT, WESOŁYCH JAJEK I SMACZNEGO DYNGUSA (albo coś podobnego w formie i treści):iloveyou: ;) Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 M10M napisał(a):dbsst - czy to Twoja Szpilka i co ona robi w Walewicach? :???: ;) wpadłam sobie obejrzeć serialik aby sie odppężyc i zadrzałam z przerażenia moja coorca zamiast siedziec w domu jak ide do pracy to lata po Walewicach i wynalazki tworzy Ekipo Serialowa Padłam nie powiem że to jedne z lepszych odcinków hahahhahahaa :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
bellatriks Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 super!!! Szpilka super gra!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Basenji Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Też jestem pod jej urokiem. Ale, ale, następny odcinek już na kolejnej stronie, więc się starajcie! zdrówko:lol: Quote
baskomaniak Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Przy obecnej wersji oprogramowania forum pojecie następnej strony nieco się zdewaluowało. Wszak można sobie w panelu użytkownika ustawić choćby po 5 postów na stronę i co wtedy... :roll: odcinek co godzinę? :mad: A już za chwilę... :cool1: Pozdrawiam Quote
baskomaniak Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 [SIZE="5"]Opuszczona jest już łączka, może wpuścić tu zajączka. ;) Rekwizyty więc sprzątamy i zajączka zapraszamy... Quote
agabass Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 ale super ciekawe te Szpilkowej wynalazki hahahha :lol: :lol: :lol: Quote
baskomaniak Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 agabass napisał(a):ale super ciekawe te Szpilkowej wynalazki hahahha :lol: :lol: :lol: Hehehe, a już niedługo zobaczysz jak działa ten beretransmiter indukcyjny i czy sprawdzi się w warunkach polowych, ale o tym dopiero za tydzień... Tymczasem, zanim Farik wróci z "wsadem" do bransoletek, pieski trafią do bardzo tajemniczego miejsca w Pałacu, a tam... :cool1: O tym już w najbliższym odcinku... [SIZE="3"]Jutro! ;) Pozdrawiam Quote
agabass Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 baskomaniak napisał(a):Hehehe, a już niedługo zobaczysz jak działa ten beretransmiter indukcyjny i czy sprawdzi się w warunkach polowych, ale o tym dopiero za tydzień... Tymczasem, zanim Farik wróci z "wsadem" do bransoletek, pieski trafią do bardzo tajemniczego miejsca w Pałacu, a tam... :cool1: O tym już w najbliższym odcinku... Jutro! ;) Pozdrawiam no to do jutra :razz: Quote
M10M Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Fajna łączka - szalone kurczaczki wkradły się do serialu...:lol: ;) Quote
Basenji Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Walewice Morus:.......... o nie chłopaki, ja będę zabezpieczał tyły i w razie czego dam Wam decydujące wsparcie. A poza tym wy dwaj jesteście niskiego wzrostu i łatwiej będzie Wam się przekopywać przez te graty. A i lekarz zabronił mi wchodzić do ciemnych pomieszczeń.... Jerry: Przecież są latarki... Parówa: dobraaaa, chodźmy! Zostawmy tutaj tego dekownika... Auć!:smhair2: Wow!:crazyeye: Fju, fju!:eek: O Q...! No nieźle. Ale Morus będzie sobie pluł :wallbash: w pysk, że tu nie wszedł! cdn 14-13 zdrówko Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 wow ciekawe co tam jest o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
baskomaniak Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 agabass napisał(a):ale ciemności ciekawe co się w nich kryje A nie widać? ;) :cool1: Pozdrawiam Quote
Recommended Posts