M10M Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Czy "ciasting" oznacza, że najfajniejsze zwierzaki razem z właścicielami zaprosicie na wieeeeeelkie ciasteczkowe żarcie?:tort::eating::sabber: :cool2: Quote
Basenji Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Oj, przejęzyczyłem się. Wiadomo o co biega. Zdrówko Quote
stellanovaa Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Basenji napisał(a):Oj, przejęzyczyłem się. Wiadomo o co biega. Zdrówko No pewnie, ze wiadomo! A jakie psy, rasy są brane pod uwagę na tym casting-u ;) ? :lol: :lol: :lol: Quote
M10M Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Basenji napisał(a):Oj, przejęzyczyłem się. Wiadomo o co biega. Zdrówko Czyli - ciężka harówka bez ciasteczek.....:icon_roc: Ale może role ciekawe będą..... I gaża...... ;) Quote
stellanovaa Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 M10M ... nie martw się..Ja zapraszam na " torcik z syjamem" Quote
stellanovaa Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 i jeszcze do tego owoce no i oczywiście szampan Quote
M10M Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dzięki stellanovaa:Rose:, super :thumbs:. Koty już zalizały mi cały monitor :lol: - psy siedzą pod biurkiem i nic nie widzą, bo gdyby zobaczyły to przynajmniej jeden z nich zeżarłby całość, razem z monitorem :evil_lol: ;) Quote
baskomaniak Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 M10M napisał(a):...psy siedzą pod biurkiem i nic nie widzą, bo gdyby zobaczyły to przynajmniej jeden z nich zeżarłby całość, razem z monitorem :evil_lol: ;) M10M czy to Hamlecik jest tym łasuszkiem? Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 No piechu jakby dopadł do tych słodkości to przez tydzień miałby sroczkę:cool3: zdrówko Quote
baskomaniak Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 bellatriks napisał(a):kiedy dalsze odcinki??:cool3: Na wiosnę... ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Oczywiście stellanovaa, że Hamlecik (kurcze, ale pieszczotliwie.....). A Ty się Basenji nie przejmuj - jeśli chodzi o żołądek, to Hamlet ze strusiem jest blisko spokrewniony..... A wracając do tematu - skoro nowy odcinek wiosną, to przecież JUŻ:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ;) Quote
M10M Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Upss, ale wpadka. Czytałam w pośpiechu, nie u siebie, jednym okiem i nie doczytałam. Wcześniej rozmawiałam ze stellanovaą a to przecież baskomaniak tak czule a moim psiaku pisze (zna go przecież nie od dziś, więc i jego możliwości musiał poznać). Sorry za pomyłkę :modla::modla::modla: ;) Quote
baskomaniak Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 M10M napisał(a):Upss, ale wpadka. Czytałam w pośpiechu, nie u siebie, jednym okiem i nie doczytałam. Wcześniej rozmawiałam ze stellanovaą a to przecież baskomaniak tak czule a moim psiaku pisze (zna go przecież nie od dziś, więc i jego możliwości musiał poznać). Sorry za pomyłkę :modla::modla::modla: ;) Heeeeheehe... nic się nie stało Nie da się ukryć, aktorów naszego serialu to chyba faktycznie znam najlepiej , spotykamy się na planie serialu już od ponad roku... :multi: M10M napisał(a):...skoro nowy odcinek wiosną, to przecież JUŻ:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ;) Nie da się ukryć i... :roll: może da się coś zrobić... :cool3: Pozdrawiam. Quote
stellanovaa Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 M10M - przynajmniej wiem, ze Twój Hamlecik to okropny łasuch!. Byłam na Twojej stronce . Bardzo ładna i ciekawa. Zgadzam się z Tobą co do apelu do rodziców... Ja od małego miałam dużo zwierząt w domu i... tak mi pozostalo do dziś.. Mam dla Ciebie maly prezencik - banerek do podpisu na Forum Pozdarwiam Quote
Basenji Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 A że mamy już wiosnę, to mamy też.......:crazyeye: zdrówko Quote
Basenji Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Gdzieś w Polsce........ Farik: Mój nos mi mówi , ze chyba jesteśmy blisko celu... Gromez: Taak, sprzęt to też potwierdza. O patrz! Farik: Czekaj, czekaj, coś mi się przypomina z historii... Gromez: Taaaaaak, mnie też. Było o tym w powieści Balzaca, a i wieść gminna niesie, że ponoć francuzik się mocno bujał w tej, jak jej tam? Farik: Założę się o wołowy udziec, że jesteśmy już bliżej niż dalej! cdn 14-07 zdrówko Quote
stellanovaa Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Basenji napisał(a):Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Gdzieś w Polsce........ Farik: Mój nos mi mówi , ze chyba jesteśmy blisko celu... Gromez: Taak, sprzęt to też potwierdza. O patrz! Farik: Czekaj, czekaj, coś mi się przypomina z historii... Gromez: Taaaaaak, mnie też. Było o tym w powieści Balzaca, a i wieść gminna niesie, że ponoć francuzik się mocno bujał w tej, jak jej tam? Farik: Założę się o wołowy udziec, że jesteśmy już bliżej niż dalej! cdn 14-07 zdrówko Francuzik to sie kochal w niejednej.....Tylko dlaczego Farikowi albo Gromezowi to sie nie przydarzy???Pozdarwiam Ps. Coś mi odpisywanie szwankuje... nie wchodzą ikonki... Nie ma odstępów... Co robić -czy tak ktoś mial? Szybka odpowiedz tez nie działa... Quote
Basenji Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 I nie tylko pędzą ale jeszcze kumają! Zdrówko Quote
M10M Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 No to hurtem: stellanovaa - dzięki za śliczny banerek - zdolna jesteś :calus: (też masz niezłe zoo ale warunki do hodowli znacznie lepsze - Twoją stronkę oglądałam kilka dni temu - strasznie mi się podoba, kiedy hodowcy piszą o czymś więcej niż tylko o osiągnięciach swoich pupilków) baskomaniak - Ty to w ogóle jesteś pewnie geniusz komputerowy - banerek wstawiłam po wnikliwej analizie Twoich uwag w wątku "Baner z odsyłaczem" (czyli wkleiłam co kazałeś i pozmieniałam na swoje adresy) A odcinek... No, no - akcja wyraźnie nabiera tempa (w sensie dosłownym też...:evil_lol:) ;) Quote
bellatriks Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Basenji napisał(a):Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Gdzieś w Polsce........ Farik: Mój nos mi mówi , ze chyba jesteśmy blisko celu... Gromez: Taak, sprzęt to też potwierdza. O patrz! Farik: Czekaj, czekaj, coś mi się przypomina z historii... Gromez: Taaaaaak, mnie też. Było o tym w powieści Balzaca, a i wieść gminna niesie, że ponoć francuzik się mocno bujał w tej, jak jej tam? Farik: Założę się o wołowy udziec, że jesteśmy już bliżej niż dalej! cdn 14-07 zdrówko Czy Farik czasem nie przekroczył prędkości???:cool3: Quote
Basenji Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 A pytanie konkursowe jest następujące: Dokąd zmierzają komisarze? Zdrówko Quote
Recommended Posts