Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy "ciasting" oznacza, że najfajniejsze zwierzaki razem z właścicielami zaprosicie na wieeeeeelkie ciasteczkowe żarcie?:tort::eating::sabber:
:cool2:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basenji napisał(a):
Oj, przejęzyczyłem się.
Wiadomo o co biega.
Zdrówko

Czyli - ciężka harówka bez ciasteczek.....:icon_roc:
Ale może role ciekawe będą.....
I gaża......
;)

Posted

Dzięki stellanovaa:Rose:, super :thumbs:.
Koty już zalizały mi cały monitor :lol: - psy siedzą pod biurkiem i nic nie widzą, bo gdyby zobaczyły to przynajmniej jeden z nich zeżarłby całość, razem z monitorem :evil_lol:
;)

Posted

M10M napisał(a):
...psy siedzą pod biurkiem i nic nie widzą, bo gdyby zobaczyły to przynajmniej jeden z nich zeżarłby całość, razem z monitorem :evil_lol:
;)

M10M czy to Hamlecik jest tym łasuszkiem?
Pozdrawiam.

Posted

Oczywiście stellanovaa, że Hamlecik (kurcze, ale pieszczotliwie.....). A Ty się Basenji nie przejmuj - jeśli chodzi o żołądek, to Hamlet ze strusiem jest blisko spokrewniony.....
A wracając do tematu - skoro nowy odcinek wiosną, to przecież JUŻ:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
;)

Posted

Upss, ale wpadka. Czytałam w pośpiechu, nie u siebie, jednym okiem i nie doczytałam. Wcześniej rozmawiałam ze stellanovaą a to przecież baskomaniak tak czule a moim psiaku pisze (zna go przecież nie od dziś, więc i jego możliwości musiał poznać). Sorry za pomyłkę :modla::modla::modla:
;)

Posted

M10M napisał(a):
Upss, ale wpadka. Czytałam w pośpiechu, nie u siebie, jednym okiem i nie doczytałam. Wcześniej rozmawiałam ze stellanovaą a to przecież baskomaniak tak czule a moim psiaku pisze (zna go przecież nie od dziś, więc i jego możliwości musiał poznać). Sorry za pomyłkę :modla::modla::modla:
;)

Heeeeheehe... nic się nie stało
Nie da się ukryć, aktorów naszego serialu to chyba faktycznie znam najlepiej ,
spotykamy się na planie serialu już od ponad roku... :multi:

M10M napisał(a):
...skoro nowy odcinek wiosną, to przecież JUŻ:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
;)

Nie da się ukryć i... :roll: może da się coś zrobić... :cool3:

Pozdrawiam.

Posted

M10M - przynajmniej wiem, ze Twój Hamlecik to okropny łasuch!. Byłam na Twojej stronce . Bardzo ładna i ciekawa. Zgadzam się z Tobą co do apelu do rodziców... Ja od małego miałam dużo zwierząt w domu i... tak mi pozostalo do dziś.. Mam dla Ciebie maly prezencik - banerek do podpisu na Forum
Pozdarwiam

Posted

Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie
Gdzieś w Polsce........

Farik: Mój nos mi mówi , ze chyba jesteśmy blisko celu...
Gromez: Taak, sprzęt to też potwierdza. O patrz!

Farik: Czekaj, czekaj, coś mi się przypomina z historii...
Gromez: Taaaaaak, mnie też. Było o tym w powieści Balzaca, a i wieść gminna niesie, że ponoć francuzik się mocno bujał w tej, jak jej tam?
Farik: Założę się o wołowy udziec, że jesteśmy już bliżej niż dalej!
cdn
14-07
zdrówko

Posted

Basenji napisał(a):
Gdzieś w Polsce........

Gromez: Taaaaaak, mnie też. Było o tym w powieści Balzaca, a i wieść gminna niesie, że ponoć francuzik się mocno bujał w tej, jak jej tam?
cdn
14-07
zdrówko

Francuzik to sie kochal w niejednej.....Tylko dlaczego Farikowi albo Gromezowi to sie nie przydarzy???Pozdarwiam
Ps. Coś mi odpisywanie szwankuje... nie wchodzą ikonki... Nie ma odstępów... Co robić -czy tak ktoś mial?
Szybka odpowiedz tez nie działa...

Posted

No to hurtem:
stellanovaa - dzięki za śliczny banerek - zdolna jesteś :calus: (też masz niezłe zoo ale warunki do hodowli znacznie lepsze - Twoją stronkę oglądałam kilka dni temu - strasznie mi się podoba, kiedy hodowcy piszą o czymś więcej niż tylko o osiągnięciach swoich pupilków)
baskomaniak -
Ty to w ogóle jesteś pewnie geniusz komputerowy - banerek wstawiłam po wnikliwej analizie Twoich uwag w wątku "Baner z odsyłaczem" (czyli wkleiłam co kazałeś i pozmieniałam na swoje adresy)

A odcinek... No, no - akcja wyraźnie nabiera tempa (w sensie dosłownym też...:evil_lol:)
;)

Posted

Basenji napisał(a):
Gdzieś w Polsce........

cdn
14-07
zdrówko

Czy Farik czasem nie przekroczył prędkości???:cool3: