talut Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 biedny Paróweczek :( jak można być tak niekoleżeńskim i zostawić kumpla? :placz: a odcineczki bomba ;) (ps. nareście powróciłam :lol:) Quote
Basenji Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Wszystkiego najlepszego Baskomaniaku! Talut: A ja odwrócę to pytanie: Jak można być tak niekoleżeńskim i zostawić narażających się na niebezpieczeństwo psiolicjantów? Zdrówko Quote
M10M Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Basenji']Wszystkiego najlepszego Baskomaniaku! Zdrówko ??? Na wszelki wypadek - najlepszego :popcorn: ;) Quote
baskomaniak Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Basenji']Wszystkiego najlepszego Baskomaniaku! ... [quote name='M10M']??? Na wszelki wypadek - najlepszego :popcorn: ;) Na wszelki wypadek dziękuję , chociaż nadal nie mogę się doszukać okazji... :crazyeye: :roll: Pozdrawiam. Quote
dbsst Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II a zemsta na Napoleonie Walewice Szpilka: Szybciej, jest sygnał! No szybciej! Farique: Już jestem. Ale czekamy na nosicielkę! Szpilka: Ale ja nie mogę czekać!. Te pchły działają jak dopalacz! Gromez: Farique! Ja pędzę za Szpilką a ty ruszaj jak doczołga się ta reszta! Po powrocie z akcji mają miesiąc obozu kondycyjnego! Farique: Szybciej lenie! I tak macie już przechalpane u Gromeza. Morus: Cwaniaku. To kocica ciągle się wlecze i narzeka, piękność nocy jedna! Zuzia: Kazaliście mi się w samochodzie ciągle myć a teraz w tym kurzu futerko sobie brudzę! cdn 14-16 zdrówko ach ten beret :cool3: Quote
Evelina Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :sweetCyb:Wszystkiego Najlepszego Baskomaniaku :sweetCyb: Quote
dbsst Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 BASKOMANIAKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z NAJLEPSZYCH :B-fly: :B-fly: :popcorn: :knajpa: :cunao: :cunao: Quote
talut Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Basenji']Wszystkiego najlepszego Baskomaniaku! Talut: A ja odwrócę to pytanie: Jak można być tak niekoleżeńskim i zostawić narażających się na niebezpieczeństwo psiolicjantów? Zdrówko a tam, psiolicjanci są sprytni, umieją się wybronić ze wszystkiego :evil_lol: Baskomaniak, wszystkie naj najlepszego :beerchug::popcorn: Quote
Basenji Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 To już chyba sobie przypomniałeś Baskomaniaku o :Poland: :Rose: :tort: :BIG: :drink1: Zdrówko Quote
bellatriks Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 hey Kociokwikowcy:razz: pewnie zdziwieni, że ja tu z wlasnego kompa, nie??:evil_lol: Ale cóż - okazało się, ze tata ma paskudna alergię na kota, więc musieliśmy wrócić:shake: a Bonza dziadek będzie musiał oddać:( No i jeszcze jedna zła wiadomość.... ale to w naszej galerii za sekundkę się pojawi, nie będziemy wesołej atmosfery serialu tak zasmucać tym, co się dzieje z Halką... Quote
Basenji Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 bellatriks napisał(a):hey Kociokwikowcy:razz: pewnie zdziwieni, że ja tu z wlasnego kompa, nie??:evil_lol: Ale cóż - okazało się, ze tata ma paskudna alergię na kota, więc musieliśmy wrócić:shake: a Bonza dziadek będzie musiał oddać:( No i jeszcze jedna zła wiadomość.... ale to w naszej galerii za sekundkę się pojawi, nie będziemy wesołej atmosfery serialu tak zasmucać tym, co się dzieje z Halką... No hej, Ale Halka ma wystapić już w najblizszym... Muszę się ukąsić w jęzor. zdrówko:-( Quote
bellatriks Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Basenji napisał(a):No hej, Ale Halka ma wystapić już w najblizszym... Muszę się ukąsić w jęzor. zdrówko:-( wystąpic w najbliższym "..." mysle, że może^^ wczoraj jak przyjechaliśmy, to nawet do bramy nie pobiegla z Harnasiem, tylko stala przed wejściem do kojca. Jak poszliśmy na spacer po terenie, to co przebiegła pare metrów to się kladla, w ogóle nie miała sily. Dzisiaj juz było nieco lepiej, żwawsza i żywsza trochę była, ciutkę biegala, ale nie pokładala sie już tak. Więc mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze;) Quote
baskomaniak Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='M10M']Ja myślę, że więcej jest takich, którym się odcinki podobają. :lol: I zgodnie z zapowiedzią - są aż trzy.... Bomba :cool2: ;) Jeśli przyjąć, że to były 3 odcinki, to w takim razie jutro będzie 4-ty :cool1: Pozdrawiam. Quote
stellanovaa Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Super, brawo :-) . Piękny odcineczek. Wróciłąm z Opola, wchodzę na necik a tu taka radocha. Baskomaniak - jesteś Boski :-) (oczko) Czekam na nastepne odcinki :-). Quote
agabass Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 stellanovaa napisał(a):Super, brawo :-) . Piękny odcineczek. Wróciłąm z Opola, wchodzę na necik a tu taka radocha. Baskomaniak - jesteś Boski :-) (oczko) Czekam na nastepne odcinki :-). byłaś w Opolu ciekawe ja też hmm jakie psy wystawiałąś? Szkoda, że się nie spotkalyśmy. Quote
baskomaniak Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='bellatriks']wystąpic w najbliższym "..." mysle, że może^^ wczoraj jak przyjechaliśmy, to nawet do bramy nie pobiegla z Harnasiem, tylko stala przed wejściem do kojca. Jak poszliśmy na spacer po terenie, to co przebiegła pare metrów to się kladla, w ogóle nie miała sily. Dzisiaj juz było nieco lepiej, żwawsza i żywsza trochę była, ciutkę biegala, ale nie pokładala sie już tak. Więc mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze;) Ja też mam taką nadzieję i trzymam kciuki. A odcinek z MIŚKAMI jest od kilku dni gotowy i czeka sobie w kolejce na emisję. Nie nastąpi to jeszcze jutro, ale jak to ujął Basenji, w najbliższym... - dodam od siebie: czasie... Powiedzmy, że za tydzień... :cool1: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='baskomaniak']Jeśli przyjąć, że to były 3 odcinki, to w takim razie jutro będzie 4-ty :cool1: Pozdrawiam. :laola::happy1: ;) Quote
stellanovaa Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='agabass']byłaś w Opolu ciekawe ja też hmm jakie psy wystawiałąś? Szkoda, że się nie spotkalyśmy. Wystawiałam w sumie cztery psy. Trzy bulwy: Sasiba, Roxi i Sherry oraz Beję. Baski są po dzieciach a mała basenji - jeszcze za mała :-). Ale nie rozumiem tego co napisałaś: ,,byłaś w Opolu ciekawe,, - co ciekawe ??? . Pozdrawiam,Beata. A oto wygrana Beji Quote
Basenji Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie! Okolice Walewic Parówa: Mam zawał!, uff. Nie to wylew, uff. Muszę się na coś zdecydować. cdn 14-17a zdrówko Quote
agabass Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='stellanovaa']Wystawiałam w sumie cztery psy. Trzy bulwy: Sasiba, Roxi i Sherry oraz Beję. Baski są po dzieciach a mała basenji - jeszcze za mała :-). Ale nie rozumiem tego co napisałaś: ,,byłaś w Opolu ciekawe,, - co ciekawe ??? . Pozdrawiam,Beata. A oto wygrana Beji Miałam na myśli, tylko to, że się nie spotkałyśmy i nic nie napisałaś, że jedziesz. Może ten poprzedni post troche niezrozumiały sorry. Szkoda. Gratulacje my też mamy takiego CACA;) Pozdrawiam Quote
Basenji Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Okolice Walewic Szpilka: O matko, ale mnie ciągną! ..................No przestało! Oj berecik zeskoczył!?! Farique: Co, to już tu? Coś taka zmęczona Szpilko? Gromez: Już nie brzęczy. To może być to miejsce. Trzeba wydobyć pchły piaskowe. Morus: Uff. Je, jesteśmy! Gromez: A widział ktoś norowca? Parówa: Miałem po drodze wylew serca i atak mózgu. A poza tym...:placz: Gromez: Nie ściemniaj, tylko przygotuj się do akcji!:mad: cdn 14-17b zdrówko Quote
agabass Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 ciekawe co oni tam wykopia no no poczekamy na efekt tych poszukiwań Quote
stellanovaa Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 agabass napisał(a):Miałam na myśli, tylko to, że się nie spotkałyśmy i nic nie napisałaś, że jedziesz. Może ten poprzedni post troche niezrozumiały sorry. Szkoda. Gratulacje my też mamy takiego CACA;) Pozdrawiam Gratulacje dla Ciebie i Twojego czworonoga ! :-) Jadę jeszcze do Bydgoszczy i Radomia, co potem to jeszcze nie wiem Pozdrawiam Quote
stellanovaa Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Okolice Walewic Szpilka: O matko, ale mnie ciągną! ..................No przestało! Oj berecik zeskoczył!?! Farique: Co, to już tu? Coś taka zmęczona Szpilko? Gromez: Już nie brzęczy. To może być to miejsce. Trzeba wydobyć pchły piaskowe. Morus: Uff. Je, jesteśmy! Gromez: A widział ktoś norowca? Parówa: Miałem po drodze wylew serca i atak mózgu. A poza tym...:placz: Gromez: Nie ściemniaj, tylko przygotuj się do akcji!:mad: cdn 14-17b zdrówko Pan Parówa to dobry bajerant :-) Quote
M10M Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Wylew serca i atak mózgu.... i ciężką niestrawność po wyżerce....:evil_lol: Fajnie, może niedługo coś się zacznie wyjaśniać. I piękną sunię wreszcie uwolnią - czy ktoś o niej jeszcze pamięta?:shake: ;) Quote
Recommended Posts