M10M Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Mówiłam, że po "długim weekendzie"....:placz: ;) Quote
baskomaniak Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Miałem na myśli odcinki ;) To ile ma ich być w ten weekend? Więcej jak jeden, czy mniej niż trzy... :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 No to przynajmniej jest proste pytanie i prosta odpowiedź: zdecydowanie więcej jak jeden i nie mniej niż trzy...:evil_lol: ;) Quote
baskomaniak Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :evil_lol: na tą chwilę mogę jedynie obiecać więcej jak jeden i mniej niż trzy ;) Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie to już dzisiaj....;) zdrówko Quote
M10M Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie to już dzisiaj....;) zdrówko Pewnie najwcześniej o północy....:mad: ;) Quote
Basenji Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Chyba zostaniesz wróżką.;) A może tak numerki w totka na weekend, please? zdrówko Quote
M10M Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Basenji napisał(a): A może tak numerki w totka na weekend, please? zdrówko Proszę bardzo: tym razem wylosują 6 numerów spośród 49, liczonych po kolei od 1 do 49 - rosnąco lub od 49 do 1 - malejąco. Jeszcze jakieś życzenia? :evil_lol: ;) Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ej ,Basenji, jak chcesz dzisiaj dawac Kociokwik, to teraz, please!!!! Bo ja jutro jadę do dziadka(mogę przeprowadzić wywiad z aktorami^^ Jestem pewna, że miśki nie odmowią:evil_lol: ) i do środy bedę bez netu:( PZDR:* Quote
baskomaniak Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Bellatriks, przekaż miśkom głaskadełka :multi: Aha, i nie próbuj od nich wyciągnąć w jakich scenkach jeszcze zagrały... :razz: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='baskomaniak']Bellatriks, przekaż miśkom głaskadełka :multi: Aha, i nie próbuj od nich wyciągnąć w jakich scenkach jeszcze zagrały... :razz: Pozdrawiam. A zagrały??? :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: glaskadełko obowiązkowo przekażę;) a wywiadem będziemy promować serial^^ Quote
stellanovaa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ja również tu zaglądam w nadzieji , ze już jest... nowy odcinek super serialu !!! Ale jeszcze trzeba czekać. Jutro jadę do Opola więc zajrzę dopiero pojutrze. Pozdrawiam, Beata Quote
Evelina Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 A ja bym w ramach promocji wyslala wiernemu widzowi, jakim jest bellatriks, odcinek na priva. Niech sie biedactwo nie stresuje brakiem netu przez tyle dni :roll: Tylko, ze to nie ja zawiaduje odcinkami :placz: bellatriks musisz pokusic Basko :evil_lol: Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Evelinko wielkie dzięki :buzi: ale tak myślę, że chyba poczekam te kilka dni;) musze ćwiczyć cierpliwość i silną wolę:evil_lol: PZDR:* Quote
Basenji Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Kociokwik II albo zemsta na Napoleonie Walewice Parówa: Chłopaki, poooooczekajcie! Już nie mogę za tą....:chaos: cdn 14-16 a zdrówko Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II albo zemsta na Napoleonie Walewice Parówa: Chłopaki, poooooczekajcie! Już nie mogę za tą....:chaos: cdn 14-16 a zdrówko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: super odcinek:multi: Quote
Basenji Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Kociokwik II a zemsta na Napoleonie Walewice Szpilka: Szybciej, jest sygnał! No szybciej! Farique: Już jestem. Ale czekamy na nosicielkę! Szpilka: Ale ja nie mogę czekać!. Te pchły działają jak dopalacz! Gromez: Farique! Ja pędzę za Szpilką a ty ruszaj jak doczołga się ta reszta! Po powrocie z akcji mają miesiąc obozu kondycyjnego! Farique: Szybciej lenie! I tak macie już przechalpane u Gromeza. Morus: Cwaniaku. To kocica ciągle się wlecze i narzeka, piękność nocy jedna! Zuzia: Kazaliście mi się w samochodzie ciągle myć a teraz w tym kurzu futerko sobie brudzę! cdn 14-16 zdrówko Quote
Basenji Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Kociokwik II albo zemsta na Napoleonie Walewice Parówa: Poczekajcie. Już więcej nie będę łaził do MaDognalada przed akcją! :-( cdn 14016 zdrówko Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: super odc.!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Basenji Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Dobrze , że chociaż jednej osobie się podoba.:roll: zdrówko Quote
M10M Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ja myślę, że więcej jest takich, którym się odcinki podobają. :lol: I zgodnie z zapowiedzią - są aż trzy.... Bomba :cool2: ;) Quote
agabass Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 widać kto tu dużo niezdrowej żywności zajada :lol: :lol: :lol: kondycja zerowa:lol: Quote
Recommended Posts