baskomaniak Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 M10M napisał(a):PsioNapoleon z pchłą.....:evil_lol: ;) :p Hej, sokole oko... :razz: [SIZE="4"]JAK ŚWIĘTA TO ŚWIĘTA, trochę zaszalejemy, a co... ;) Jeszcze dziś następny odcinek... :cool1: Pozdrawiam Quote
M10M Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 baskomaniak napisał(a): JAK ŚWIĘTA TO ŚWIĘTA, trochę zaszalejemy, a co... ;) Jeszcze dziś następny odcinek... :cool1: Pozdrawiam :laola: :klacz::klacz::klacz: ;) Quote
baskomaniak Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [SIZE="3"]Witaj Psiarka miło, że zawitałaś do naszego topiku serialowego. Jeśli nie zanasz całej fabułki od początku możesz to spokojnie nadrobić w specjalnym topiku, w którym są wyłacznie same odcinki. Pozdrawiam. Quote
Psiarka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Dzięki, za miłe przyjęcie. Już od dawna się przyczytywałam, ale głównie "pisałam" na offie. A teraz zrozumiałam, że to były głupoty i postanowiłam zbliżyć się do normalnego światka psów... [RIGHT]Pozdrawiam[/RIGHT] Quote
Basenji Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Psiarka napisał(a):Superowe :) Gratulacje dla autorki Nie obrażaj autorów! zdrówko:mad: Quote
Basenji Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 DogoNews Wydanko na Wielkanocne śniadanko! Drodzy Widzowie, Przerywamy 1388 odcinek ulubionego serialu "P jak PsiaKość" aby przekazać Wam najświeższe informacje z Psiolicyjnego Wydziału d/s Walki z Kociambrostwem. Podczas poszukiwań Złotej Pchły grupa tropicieli natrafiła na nieznany dotąd obraz[SIZE=1]…(niech zerknę, aha) ....szczególnie istotny jest jeden ze szczegółów namalowanych na płótnie, Złota Pchła trzymana przez cesarza Francuzów Goldeona Labradone na złotym łańcuszku… Jak twierdzi dowódca grupy poszukiwawczej, podinspektor GROMEZ, obraz jest kolejnym dowodem na to, że Złota Pchła jest gdzieś w okolicy. A jak wiecie drodzy widzowie, Złociutka jest kluczem do rozwiąszania żagadki znikających ...wrrrrrrrr.... kotów i powszcztrzymania plagi szczurów z którymi walczy mój:iloveyou: , to jest nasz ukochany Inszpektor Piesiak. :angryy: :niewiem: Żnowu te żemby! cdn 14-14 zdrówko Quote
Psiarka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Basenji napisał(a):Nie obrażaj autorów! zdrówko:mad: Przepraszam, przepraszam, ale to pisałam nie znając jeszcze historii:)) A odcinek super! Quote
bellatriks Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Basenji: super odcineczki!!!!! A Komcia jak zawsze sepleni:loveu: PZDR Quote
Koma Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 bellatriks napisał(a):A Komcia jak zawsze sepleni:loveu: Oj wypraszam- nie jak zawsze :evil_lol: Quote
bellatriks Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Koma napisał(a):Oj wypraszam- nie jak zawsze :evil_lol: O, to przepraszam, musze dokonać małych poprawek: Jak zawsze podczas nagłych transmisji i tych na zywo:evil_lol: ;) :buzi: Quote
baskomaniak Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Psiarka napisał(a):Dzięki, za miłe przyjęcie. Już od dawna się przyczytywałam, ale głównie "pisałam" na offie. A teraz zrozumiałam, że to były głupoty i postanowiłam zbliżyć się do normalnego światka psów... Pozdrawiam Uwierz, że dalecy jesteśmy od ignorowania świata kotów w świecie psów. Dla nas najważniejsze jest, aby nasze zwierzaki współistniały ze sobą. Ale jak to w filmach bywa musi być ten zły bohater, aby mógł być ten dobry. Żaden z nich nie jest w stanie istnieć bez drugiego... Taki jest świat filmu, a tym samym naszego serialu, nic na to nie poradzimy. Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Koma napisał(a):Oj wypraszam- nie jak zawsze :evil_lol: Bez Komci ten serial chyba nie mógłby istnieć. Komcia to nasza "podpora", a przynajmniej moja...:multi: No dobra, zdradzę Wam kolejny sekret serialu, gdzie diabeł nie może, tam Komkę pośle... :cool1: ...nie jestem w stanie wyobrazić sobie naszego serialu bez Komeczki... KOMA, dzięki Ci, że dałaś Komkę do castingu... :loveu: Pozdrawiam. Quote
Psiarka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 baskomaniak napisał(a):Uwierz, że dalecy jesteśmy od ignorowania świata kotów w świecie psów. Dla nas najważniejsze jest, aby nasze zwierzaki współistniały ze sobą. Ale jak to w filmach bywa musi być ten zły bohater, aby mógł być ten dobry. Żaden z nich nie jest w stanie istnieć bez drugiego... Taki jest świat filmu, a tym samym naszego serialu, nic na to nie poradzimy. Pozdrawiam. Źle mnie zrozumiałaś:) Nic nie mam do Waszego serialu. Denerwuje mnie off. Bo tam to w sumie nie forum o psach, a tu wszystko gra. Quote
Koma Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 baskomaniak napisał(a):Bez Komci ten serial chyba nie mógłby istnieć. Komcia to nasza "podpora", a przynajmniej moja...:multi: No dobra, zdradzę Wam kolejny sekret serialu, gdzie diabeł nie może, tam Komkę pośle... :cool1: ...nie jestem w stanie wyobrazić sobie naszego serialu bez Komeczki... KOMA, dzięki Ci, że dałaś Komkę do castingu... :loveu: Pozdrawiam. :oops: :oops: :oops: ale gdyby nie Ty Basko to nie wiem czy bym Komkę do castingu zgłosiła ;) Quote
Basenji Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Ale stary avatar bardziej mi się podobał. zdrówko:cool3: Quote
bellatriks Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 baskomaniak napisał(a):gdzie diabeł nie może, tam Komkę pośle... :cool1: ... Basko bo Cię oskarżymy o wykorzystywanie pracowników:evil_lol: Quote
Basenji Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Jak oskarżycie to Was wywalimi z serialu. U nas nie ma związków zawodowych:diabloti: zdrówko Quote
baskomaniak Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Psiarka napisał(a):Źle mnie zrozumiałaś:) Nic nie mam do Waszego serialu. Denerwuje mnie off. Bo tam to w sumie nie forum o psach, a tu wszystko gra. Myślę, że zrozumiałem dobrze, ale wcięło mi gdzieś kawałek wstępu i wyszedł zbyt daleko idący skrót myślowy. A miało być o tym, że serial nie pokazuje przecież normalnego światka psów i kotów. Każdy ze zwierzaków otrzymał rolę do zagrania, a tak jakoś się złożyło, że te negatywne trafiły akurat na koty... [SIZE="1"](reszta tekstu, jw.) I jeszcze dla formalności, jestem pan baskomaniak. ;) Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Coś chyba wygląda, że Psiarka preferuje sitkomy lub brazylijskie. Zdrówko Quote
bellatriks Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Basenji napisał(a):Jak oskarżycie to Was wywalimi z serialu. zdrówko Oj Basenji Ty lepiej uważaj bo jeszcze lekarze na planie sie zbuntują:diabloti: :evil_lol: I odmówią wypisywania recept:lol: :cool3: PZDR:* Quote
Basenji Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Psiakość z tymi łapiduchami. Na szczęscie veci nie strajkują, zresztą nasza ekipa jest swietnie opłacana kotami. zdrówko:shake: Quote
bellatriks Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Basenji napisał(a):Psiakość z tymi łapiduchami. to określenie miało być pozytywne czy negatywne??:crazyeye: Basenji napisał(a): Na szczęscie veci nie strajkują, zresztą nasza ekipa jest swietnie opłacana kotami. zdrówko:shake: heh:evil_lol: Quote
baskomaniak Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 bellatriks napisał(a):Oj Basenji Ty lepiej uważaj bo jeszcze lekarze na planie sie zbuntują:diabloti: :evil_lol: I odmówią wypisywania recept:lol: :cool3: PZDR:* Hmmm, no to byłby problem... :roll: Czy zatem miśki wystąpią jeszcze w serialu? :cool1: Kto wie... :roll: [SIZE="1"]Ja wiem... :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 baskomaniak napisał(a):Hmmm, no to byłby problem... :roll: Czy zatem miśki wystąpią jeszcze w serialu? :cool1: Kto wie... :roll: Ja wiem... :evil_lol: Pozdrawiam. Jak będziesz grzeczna to może? Ale więcej pokory! Zdrówko Quote
Recommended Posts