Koma Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Gdzieś w Polsce........ Farik: Mój nos mi mówi , ze chyba jesteśmy blisko celu... Gromez: Taak, sprzęt to też potwierdza. O patrz! Farik: Czekaj, czekaj, coś mi się przypomina z historii... Gromez: Taaaaaak, mnie też. Było o tym w powieści Balzaca, a i wieść gminna niesie, że ponoć francuzik się mocno bujał w tej, jak jej tam? Farik: Założę się o wołowy udziec, że jesteśmy już bliżej niż dalej! cdn 14-07 zdrówko o kurcze ale bajer :cool3: mnie pierwsze przyszło do głowy Walentyna ale co to za miasto :lol: Quote
bellatriks Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ja juz wiem!!! Jadą do "Wales", czyli do Walii:multi: LOL Quote
baskomaniak Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='M10M']Pewnie do Walewic... ;) [quote name='Koma']o kurcze ale bajer :cool3: mnie pierwsze przyszło do głowy Walentyna ale co to za miasto :lol: [quote name='bellatriks']Ja juz wiem!!! Jadą do "Wales", czyli do Walii:multi: LOL Hmmm... gdzie ja mam umówić aktorów i ekipę do kręcenia następnych odcinków ;) Pozdrawiam. Quote
M10M Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='baskomaniak'] Hmmm... gdzie ja mam umówić aktorów i ekipę do kręcenia następnych odcinków ;) Pozdrawiam. W Walerianie - koty z pewnością się tam zlecą - a na nich pchły...:evil_lol: ;) Quote
baskomaniak Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='M10M']W Walerianie - koty z pewnością się tam zlecą - a na nich pchły...:evil_lol: ;) Pomysł świetny, ale pieski jadą jednak do Wale...[SIZE="1"]coś tam, coś tam... Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [SIZE="3"]A w dzisiejszym odcinku... [SIZE="1"]...zresztą, patrzcie uważnie, to już niebawem :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 No właśnie, co dzisiaj? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: zdrówko Quote
Basenji Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Kociokwik II czyli zemsta W pobliżu miejscowości na....W Gromez: Świetny teren, żeby pobiegać i poskakać. Farik: Jasne. Paaaaaaaaaaatrz! Hop! Ciekawe, do czego są te konstrukcje. Jakieś płoty? Gromez: Wyglądają na przeszkody dla koni. Farik: Świetnie dedukujesz! Gromez: Dzięki. Ale kiedy ty biegaleś, ja przeczytałem na tablicy informacyjnej, że od 100 lat jest tu stadnina. A tak poza tym, jesteśmy śledzeni. Zachowuj się normalnie. Zapolujemy na tego kogoś...:mad: cdn 14-08 zdrówko Quote
agabass Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 no no co tu się dzieje ciekawe kto ich śledzi oj ciekawe ale bedzie się dzoiało Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 o w morde misia ludojada ciekawe co dalej :diabloti: Quote
M10M Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 No, jak stadnina koni, to jednak Walewice :evil_lol: :razz: Quote
baskomaniak Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='M10M']No, jak stadnina koni, to jednak Walewice :evil_lol: :razz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 A do pałacu też się pieski wybierają czy tylko koniki je interesują. (I jak coś może być pomiędzy Piątkiem a Sobotą?):crazyeye: :razz: Quote
Basenji Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Czy się wybiorą to się okaże w trakcie tygodnia. zdrówko Quote
M10M Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Basenji']Czy się wybiorą to się okaże w trakcie tygodnia. zdrówko Dziś środa - jesteśmy w trakcie tygodnia. :razz: Quote
baskomaniak Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='M10M'] A do pałacu też się pieski wybierają czy tylko koniki je interesują... [quote name='Basenji']Czy się wybiorą to się okaże w trakcie tygodnia. zdrówko Dziś środa - jesteśmy w trakcie tygodnia. :razz: Nie da się ukryć, że mamy środę. Nie da się ukryć, że jesteśmy w trakcie tygodnia. Nie da się również ukryć, że zgodnie z przewidywaniami: okazało się... W scenariuszu jest jak wół napisane, że w pałacu... ...ale to przez jakiś czas da się jeszcze ukryć. :evil_lol: [quote name='M10M']...(I jak coś może być pomiędzy Piątkiem a Sobotą?):crazyeye: :razz: Odcinek poleci w piątek. Może być? :cool3: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='baskomaniak'] Nie da się również ukryć, że zgodnie z przewidywaniami: okazało się... W scenariuszu jest jak wół napisane, że w pałacu... ...ale to przez jakiś czas da się jeszcze ukryć. :evil_lol: Basko, czyżbyśmy się przenosili na dwor królewski???:cool3: PS. Mam się zapytać (brat kazal) kiedy będzie jakiś odcinek z miśkami? Quote
M10M Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Odcinek w piątek? - może być, pewnie, że może. Ale akcja będzie się toczyć w pałacyku - jak zrozumiałam - a nie w Piątku ani w Sobocie....:evil_lol: Wyjaśnienie dla niewtajemniczonych: Walewice leżą 9 kilometrów na południe od międzynarodowej trasy A-2 Berlin-Moskwa i 17 kilometrów od trasy Łódź-Warszawa a dokładniej ... między Piątkiem a Sobotą. Piątek to odległy o kilkanaście kilometrów Geometryczny Środek Polski, a jadąc stamtąd drogą nr 703 w kierunku Łowicza, widzimy tablicę, na której galopujące konie wskazują drogę do Stadniny. Nieco dalej, po drugiej stronie Bzury, znajduje się osada Sobota. :razz: Quote
Basenji Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Chitre:lol: A piątek już jutro......... zdrówko Quote
Basenji Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Gdzieś w centralnej Polsce Gromez: Tam widać jakieś budynki - to musi być ten słynny pałac. Farique: Kiedyś musiały być tam niezłe bale. A jakie suczki tam mogły bywać? Gromez: A nasz podejrzany obiekt szykuje się chyba do akcji. Pamiętaj Farique, nasza misja jest arcy delikatna, nie możemy doprowadzić do żadnego zatargu czy draki. W razie czego tylko obrona.... X: Ejże piesiaki - czego tu węszycie, a ? Szczekać mi tu albo zahaczę Was zębami!:angryy: Gromez: Tylko spokojnie....:-o cdn 14-09 zdrówko Quote
M10M Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Pan X - śliczny. A piesiaki jakie grzeczniutkie....:evil_lol: :razz: Quote
Recommended Posts