Basenji Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 bellatriks napisał(a):nic dodać - nic ująć:cool3: Masz rację! Mnie też ta ekipa wkurza- lenie jacyś. Zdrówko:mad: Quote
bellatriks Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Basenji napisał(a):Masz rację! Mnie też ta ekipa wkurza- lenie jacyś. Zdrówko:mad: hehe... no popatrz co za ekipa! Basenji, weź pasek i pogoń ich do roboty!:evil_lol: Quote
baskomaniak Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Basenji napisał(a):Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie ... Felka: Oj chłopaki, skupcie się na zadaniu! Chyba wygodnie Wam w naszym Tico! ... Chłopakom niewątpliwie było wygodnie, bo to nie TICO... :roll: Felka w końcu nie musi znać się na markach... :cool3: Pozdrawiam. Quote
stellanovaa Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 A jak nie Tico, to jaki ten samochód ? ;) . Quote
bellatriks Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 A może tico w jakiejs nowej wersji???:cool3: Quote
Basenji Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 :angryy: Niestety, miało być tico, ale Inspektor Piesiak potrzebował wszystkie najlepsze bryki we Francji. A odcineczek już za chwilkę. zdrówko Quote
agabass Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Basenji napisał(a)::angryy: Niestety, miało być tico, ale Inspektor Piesiak potrzebował wszystkie najlepsze bryki we Francji. A odcineczek już za chwilkę. zdrówko zobaczymy za jaką chwilę :roll: oby szybko Quote
Basenji Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Kociokwik kolejny z rzędu czyli zemsta na Napoleonie! Gdzieś w Polsce! Morus: Ani Parówy ani Jerrego! Pewno poszli na jakiegoś kocia..... Felka: Słuchajcie! - Jerry się zbliża. Coś niesie! Jerry:Mam szyszkę! Morus: Szyszkę? Czyś ty....... Jerry: A w szyszce jest nadajnik! Felka: A co z pchłą? Zagryzłeś ją, uciekła ci? Jerry: Gdzieś musiała zwiać wcześniej. Ani widu ani swędu. Felka: To ciekawe. Mamy już pięć nadajników i ani jednej pchły!? cdn 14-06 zdrówko Quote
agabass Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Basenji napisał(a):I co, jest szybko? Zdrówko NO NO SZYBKO TYM RAZEM MASZ SZCZĘŚCIE :evil_lol: Quote
stellanovaa Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Czyli mają super brykę Ford Escord. No to teraz "gaz do dechy" Quote
baskomaniak Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 stellanovaa napisał(a):Czyli mają super brykę Ford Escord.... Ma się rozumieć, zwierzaki dysponują najlepszymi wozami... :cool3: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Czy to znaczy, że pchły powrzucały nadajniki w szyszki, kamyki, gałązki, ewentualnie jeże (to najbardziej zapchlone stworzenia na kuli ziemskiej) a same dały nogę?:evil_lol: A od strony technicznej - Oscary już rozdane - szykujecie się na przyszły rok do nagrody za montaż i efekty specjalne?:razz: ;) Quote
Evelina Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 M10M napisał(a):A od strony technicznej - Oscary już rozdane - szykujecie się na przyszły rok do nagrody za montaż i efekty specjalne?:razz: ;)Rezyser bardziej nominacje do batow by widzial :cool3: :lol: Ale kto wie, kto wie ? :roll: Lece kreacje wybierac :lol: Baskomaniak taki zapracowany, ale moze mnie zabierze na ceremonie ? :oops: Quote
bellatriks Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 proszę, proszę.... niezły wozik!!!:cool3: a co to dokładnie za samochód tak właściwie?????:razz: Quote
Basenji Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Evelina napisał(a):Rezyser bardziej nominacje do batow by widzial :cool3: :lol: Ale kto wie, kto wie ? :roll: Lece kreacje wybierac :lol: Baskomaniak taki zapracowany, ale moze mnie zabierze na ceremonie ? :oops: Nie ma sprawy o ile dołożysz kolejne "dwa grosze" do serialu. Zdrówko:cool3: Quote
baskomaniak Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 bellatriks napisał(a):proszę, proszę.... niezły wozik!!!:cool3: a co to dokładnie za samochód tak właściwie?????:razz: Bardzo dobre pytanie, bardzo dobre pytanie...:cool3: Hmmm, rzeczywiście...;) ...analizując dwa ostatnie odcinki nie da się tego jednoznacznie stwierdzić...:cool1: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Evelina napisał(a):... M10M napisał(a):...Oscary już rozdane - szykujecie się na przyszły rok do nagrody za montaż i efekty specjalne?:razz: ;) Lece kreacje wybierac :lol: Baskomaniak taki zapracowany, ale moze mnie zabierze na ceremonie ? :oops: No to przecież jasne jak Słońce...:multi: :multi: :multi: Hmmm, kreacja... Ja tez będę musiał ubrać się w... jak ja nie cierpię garnituru... Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Garnitur- zapomnij. Smoking to minimum! Zdrówko:diabloti: Quote
baskomaniak Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Garnitur czy smoking... jeden czort Pozdrawiam. Quote
Basenji Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Aha, ogłaszamy ciasting do kolejnego serialu. Szykujcie ładne fotki. Temat podamy wkrótce. zdrówko Quote
baskomaniak Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Basenji napisał(a):Aha, ogłaszamy ciasting do kolejnego serialu. Szykujcie ładne fotki. Temat podamy wkrótce. zdrówko Ogłaszacie? :crazyeye: Ciasting? :crazyeye: Które z tych słów jest żartem? :roll: Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts