Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basenji napisał(a):
Jak będziesz grzeczna to może?
Ale więcej pokory!
Zdrówko

Pokory??? A co to jest pokora???:evil_lol: Nasza pani od plastyki ma tak na nazwisko;)

Chyba nie będziesz wymagal ode mnie czegoś, co nie lezy w mojej naturze:eviltong:

PZDR:*

Posted

Może na razie dosyć tego przekomarzania... :mad:

Wielkimi krokami zbliża się pora następnego odcinka...
To Szpileczka ma szansę wzbić się na piedestał ze swoim wynalazkiem. Ma szansę, ale czy wynalazek zadziała jak należy? To może okazać się już jutro, ale nie musi... :cool1:
Pozdrawiam.

Posted

No niby tak, ale to napięcie....:nerwy: Co będzie dalej? Co się uda i komu a kto kogo znowu wyprowadzi w pole :lol:
Już się doczekać nie mogę!
;)

Posted

bellatriks napisał(a):
Pokory??? A co to jest pokora???:evil_lol: Nasza pani od plastyki ma tak na nazwisko;)

Chyba nie będziesz wymagal ode mnie czegoś, co nie lezy w mojej naturze:eviltong:

No cóż, trzeba rugować złe cechy charakteru. Potem będziesz za to nam wdzięczna:loveu:
zdrówko

Posted

Basenji napisał(a):
No cóż, trzeba rugować złe cechy charakteru. Potem będziesz za to nam wdzięczna:loveu:
zdrówko

Basenji: ja już jestem Wam wdzięczna, tylko nie za wychowanie, a za Kociokwik:multi: ;)

Posted

Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie
Walewice
Farique: No pchły zainstalowane. Napięcie rośnie więc zaraz coś powinno się zacząć.
Szpilka: Ale powinien być wyzwalacz!
Gromez: Wyzwalacz także przyjechał. Zuźka - dawaj tutaj!

Szpilka: O Qrcze! Antena aktywowana. Zaraz będę miała namiary
Aż mnie mrowią łapy. To działa też na pchłach. Za mną!
Zuźka: Co za psy. A na moje blond łapki nie zwracają żadnej uwagi. Poczekajcie!

cdn
14-15
zdrówko

Posted

Jakieś wakacje się zaczęły, czy co? Wiosna wszystkich w plener wygnała, czy jak? Gdzie się podziali wszyscy :niewiem:
Hop, hop :helo::confused:
;)

Posted

Właśnie przed chwilą się włączyłem i też tak pomyślałem ... :roll:
Dlatego jeden odcinek na tydzień wystarczy... ;)
... a jeśli będzie jeden na tydzień, to znów czeka nas przerwa wakacyjna :evil_lol:
Pozdrawiam.

Posted

No ta antenka to jest "bomba" . Dałabym jakąs emotikonkę ale nic mi nie dziala... Nic ... moze ktoś z Was wie co zrobic? ,. Nie działa również pogrubienie liter, kolory, podkreslenie itp. Po prostu nic!. Pozdrawiam, Beata

Posted

[quote name='baskomaniak']
To jest Szpilkowy beretransmiter sprzężony z pierścieniami akceleracyjnymi :evil_lol:

Cokolwiek to oznacza....:evil_lol:
;)

Posted

[quote name='baskomaniak']Alicjarydzewska, witaj w serialowym topiku "Kociokwiku..." :multi:
To jest Szpilkowy beretransmiter sprzężony z pierścieniami akceleracyjnymi :evil_lol:

Pozdrawiam.

hahahahhahaha ja nie moge jaki gustowny sprezony cos tam cos tam ;)

Posted

[quote name='baskomaniak']Alicjarydzewska, witaj w serialowym topiku "Kociokwiku..." :multi:

Pozdrawiam.
:evil_lol:cokolwiek by to nie oznaczało brzmi ciekawie :razz:

Posted

M10M napisał(a):
Proszę - bez polityki....:shake:
;)

A gdzie tu widzisz politykę?
Ja osobiscie czytuję tylko Newsweek'a ale się tym nie chwalę.
Zdrówko:razz: