M10M Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Aktorzy do parteru, twórcy na piedestał.....:evil_lol: ;) Quote
bellatriks Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Basenji napisał(a):Jak będziesz grzeczna to może? Ale więcej pokory! Zdrówko Pokory??? A co to jest pokora???:evil_lol: Nasza pani od plastyki ma tak na nazwisko;) Chyba nie będziesz wymagal ode mnie czegoś, co nie lezy w mojej naturze:eviltong: PZDR:* Quote
baskomaniak Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Może na razie dosyć tego przekomarzania... :mad: Wielkimi krokami zbliża się pora następnego odcinka... To Szpileczka ma szansę wzbić się na piedestał ze swoim wynalazkiem. Ma szansę, ale czy wynalazek zadziała jak należy? To może okazać się już jutro, ale nie musi... :cool1: Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Hehehe, M10M, ale jesteś niecierpliwa ;) Nie da się ukryć, że jutro jest już dziś, ale przecież dopiero się zaczęło... :p Pozdrawiam. Quote
M10M Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 No niby tak, ale to napięcie....:nerwy: Co będzie dalej? Co się uda i komu a kto kogo znowu wyprowadzi w pole :lol: Już się doczekać nie mogę! ;) Quote
Basenji Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 bellatriks napisał(a):Pokory??? A co to jest pokora???:evil_lol: Nasza pani od plastyki ma tak na nazwisko;) Chyba nie będziesz wymagal ode mnie czegoś, co nie lezy w mojej naturze:eviltong: PZDR:* No cóż, trzeba rugować złe cechy charakteru. Potem będziesz za to nam wdzięczna:loveu: zdrówko Quote
bellatriks Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Basenji napisał(a):No cóż, trzeba rugować złe cechy charakteru. Potem będziesz za to nam wdzięczna:loveu: zdrówko Basenji: ja już jestem Wam wdzięczna, tylko nie za wychowanie, a za Kociokwik:multi: ;) PZDR:* Quote
Basenji Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Kociokwik II czyli zemsta na Napoleonie Walewice Farique: No pchły zainstalowane. Napięcie rośnie więc zaraz coś powinno się zacząć. Szpilka: Ale powinien być wyzwalacz! Gromez: Wyzwalacz także przyjechał. Zuźka - dawaj tutaj! Szpilka: O Qrcze! Antena aktywowana. Zaraz będę miała namiary Aż mnie mrowią łapy. To działa też na pchłach. Za mną! Zuźka: Co za psy. A na moje blond łapki nie zwracają żadnej uwagi. Poczekajcie! cdn 14-15 zdrówko Quote
bellatriks Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Basenji: super odcineczek!!!! :klacz: :multi: :multi: :multi: kiedy nastepny:cool3: Quote
M10M Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 O kurczę...., znaczy, chciałam powiedzieć: o kocię.....:razz: ;) Quote
M10M Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Jakieś wakacje się zaczęły, czy co? Wiosna wszystkich w plener wygnała, czy jak? Gdzie się podziali wszyscy :niewiem: Hop, hop :helo::confused: ;) Quote
baskomaniak Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Właśnie przed chwilą się włączyłem i też tak pomyślałem ... :roll: Dlatego jeden odcinek na tydzień wystarczy... ;) ... a jeśli będzie jeden na tydzień, to znów czeka nas przerwa wakacyjna :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
stellanovaa Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 No ta antenka to jest "bomba" . Dałabym jakąs emotikonkę ale nic mi nie dziala... Nic ... moze ktoś z Was wie co zrobic? ,. Nie działa również pogrubienie liter, kolory, podkreslenie itp. Po prostu nic!. Pozdrawiam, Beata Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:aktywna antenka Szpilkowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baskomaniak Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Alicjarydzewska, witaj w serialowym topiku "Kociokwiku..." :multi: To jest Szpilkowy beretransmiter sprzężony z pierścieniami akceleracyjnymi :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
M10M Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='baskomaniak'] To jest Szpilkowy beretransmiter sprzężony z pierścieniami akceleracyjnymi :evil_lol: Cokolwiek to oznacza....:evil_lol: ;) Quote
dbsst Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='baskomaniak']Alicjarydzewska, witaj w serialowym topiku "Kociokwiku..." :multi: To jest Szpilkowy beretransmiter sprzężony z pierścieniami akceleracyjnymi :evil_lol: Pozdrawiam. hahahahhahaha ja nie moge jaki gustowny sprezony cos tam cos tam ;) Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='baskomaniak']Alicjarydzewska, witaj w serialowym topiku "Kociokwiku..." :multi: To jest Szpilkowy beretransmiter sprzężony z pierścieniami akceleracyjnymi :evil_lol: Pozdrawiam. :evil_lol:cokolwiek by to nie oznaczało brzmi ciekawie :razz: Quote
Basenji Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:cokolwiek by to nie oznaczało brzmi ciekawie :razz: Na pewno. W dodatku oparty o technologię MoHair-ową. zdrówko Quote
Basenji Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 M10M napisał(a):Proszę - bez polityki....:shake: ;) A gdzie tu widzisz politykę? Ja osobiscie czytuję tylko Newsweek'a ale się tym nie chwalę. Zdrówko:razz: Quote
Basenji Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Następny odcinek soon! Zdrówko:evil_lol: Quote
agabass Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 NO NIEZŁY TEN BERET SZPILKOWEJ HAHAHA :lol: :lol: :lol: NO TO CZEKAMY NA NASTĘPNY ROZWÓJ WYDARZEŃ;) Quote
M10M Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Poczekamy, poczekamy. "Soon" według Basenji to bardzo "długie" słowo...:evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts