Maszaberla Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 zuzlikowa napisał(a):A ja nemberek też dostanę?:oops:... Juz wysylam cioteczko :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 allegro super:multi::multi: a Znajdek jest pieknym psiakiem i ta madrość bijąca z jego oczu:loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Maszaberla napisał(a):Bjutko kochana :loveu: Czy mam rozumiec ze te 20 zl to na stale czy jednorazowo? Stałe! Jutro wpłacę, bo muszę być w domu, a dziś nocuję u faceta, (który nie widzi w tym wielkiego sensu, skoro cały czas siedzę u dogo, zamiast u niego na kolanach...) Ale czuję przez kości, że Znajdek b. szybko znajdzie dom. Quote
Maszaberla Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Bjuta napisał(a):Stałe! Jutro wpłacę, bo muszę być w domu, a dziś nocuję u faceta, (który nie widzi w tym wielkiego sensu, skoro cały czas siedzę u dogo, zamiast u niego na kolanach...) Ale czuję przez kości, że Znajdek b. szybko znajdzie dom. Dziekuje :multi::multi::multi: I badz grzeczna :razz: Quote
Maszaberla Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Bjuta napisał(a):Ale czuję przez kości, że Znajdek b. szybko znajdzie dom. A ja spac nie moge, tak sie zamartwiam co z nim bedzie :oops: Quote
Bjuta Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No żartujesz! Młody! Przystojny! Przeszkolony! Nic tylko brać i kochać! Quote
EVA2406 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Bjuta napisał(a):Stałe! Jutro wpłacę, bo muszę być w domu, a dziś nocuję u faceta, (który nie widzi w tym wielkiego sensu, skoro cały czas siedzę u dogo, zamiast u niego na kolanach...) Ale czuję przez kości, że Znajdek b. szybko znajdzie dom. I tak trzymaj dalej, bo z życiowego doświadczenia Ci powiem, że dogo wierniejsze od faceta :evil_lol: Quote
ronja Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Bardzo ładny Znajdek:loveu: jesli chodzi o nas - to mamy swoje psy (sztuk 5), wszystkie ze schroniska, cudownie zżyte w jedno stado, którego my jesteśmy przewodnikami. nasza rodzina to jeszcze kotka i 2 świnki morskie. jeśli się nie zwolni kojec, to Znajdek zamieszka w psim pokoju, gdzie faktycznie jest kanapa i komputer:razz: Quote
Lu_Gosiak Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 wooo... czyli jeszcze piwko i raj dla faceta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maszaberla Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 ronja napisał(a):Bardzo ładny Znajdek:loveu: jesli chodzi o nas - to mamy swoje psy (sztuk 5), wszystkie ze schroniska, cudownie zżyte w jedno stado, którego my jesteśmy przewodnikami. nasza rodzina to jeszcze kotka i 2 świnki morskie. jeśli się nie zwolni kojec, to Znajdek zamieszka w psim pokoju, gdzie faktycznie jest kanapa i komputer:razz: Dziekuje ze zajrzalas:loveu: To my prosimy zeby byl w psim pokoju, bedzie mu razniej, to wybitnie domowy pies Quote
Ra_dunia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):wooo... czyli jeszcze piwko i raj dla faceta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: e tam od razu dla faceta... ;) ja tam też bym nie pogardziła - pod warunkiem dostępu do dogo :evil_lol: Ronja - ale wiesz, że nie będziesz się mogła za bardzo przyzwyczajać do Znajdka :cool3: bo on raz dwa i dom znajdzie na 200% Quote
Maszaberla Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Dzisiaj o godz 16 Znajdzio ma zabieg kastracji :oops: Bedac w klinice przytyl 2 kg, ma ogromny apetyt:multi: Quote
Negri_2008 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ja swój przelew będę mogła zrobić dopiero wtedy, gdy otrzymam przesyłkę z kodami do konta w necie (myśle, że już na dniach) Na pewno nie zapomnę ;) Quote
Maszaberla Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ja swój przelew będę mogła zrobić dopiero wtedy, gdy otrzymam przesyłkę z kodami do konta w necie (myśle, że już na dniach) Na pewno nie zapomnę ;) Dziekuje:loveu: Quote
Maszaberla Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Czy ktos moze wspomoc grosikiem regularnie co miesiac? Quote
Maszaberla Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Bjutka tez juz wplacila :loveu: dziekuje Quote
MyrkurDagur Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Maszaberla napisał(a):Jesli znajdziesz chwile i porobisz zdjecia to ja moge nawet zrobic bazarek w razie czego... Jeśli sobie nie poradzę, to skorzystam z Twojej pomocy ;) Quote
Negri_2008 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No właśnie, a zwłaszcza w kontekście braku bimbadełek :evil_lol: chłopak będzie miał dodatkowe skłonności. Trzymam kciuki za zabieg............. Quote
Leyla Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Właśnie znalazłam ten wątek , co dalej z psem. zbieramy na hotelik?? Może coś przeoczyłam ,ale ciężko mi się skupić po naszym Dziadziu. Quote
Recommended Posts