Maszaberla Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 zuzlikowa napisał(a):Nie,no tylko nie płacz proszę! Szukamy pieniążków...troszeńkę jest zdeklarowanych...jeszcze pokażemy przystojniaka(a przecie to bardzo godny men!)...dozbieramy kochana...uszarpiemy się,ale dozbieramy...a w międzyczasie za domkiem solidnym się rozejrzymy! Ale tylko solidnym! Dobrej nocy pesymistkom...optymistkom też:loveu: Masz racje :loveu: Juz rozsylam wici gdzie sie da, jutro Kris jedzie z nim do TV zeby pokazac Znajdka w naszej lokalnej TV w kaciku psich zgub :roll: Quote
iwona213 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 dobrze Ci idzie to rozsyłanie ;) jestem i ja 10 zł na miesiąc jakoś dam rade ;) Quote
Maszaberla Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 iwona213 napisał(a):dobrze Ci idzie to rozsyłanie ;) jestem i ja 10 zł na miesiąc jakoś dam rade ;) Iwonko :loveu: dziekuje :multi: Quote
iwona213 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 też rozesłałam wątekm, może ktoś wpadnie... byle nie schron!!! Quote
Maszaberla Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 iwona213 napisał(a):też rozesłałam wątekm, może ktoś wpadnie... byle nie schron!!! Dziekuje za pomoc, perspektywa schronu na szczescie oddalona, jesli zbierzemy 300 zl (najlepiej z nawiazka) to bedzie bezpieczny On moze groznie wyglada na zdjeciach ale to bardzo madry, ulozony, spokojny pies, cieszacy sie na widok czlowieka - bardzo mi go zal :-( Quote
Lu_Gosiak Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 wpadam wiec i ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale kochany psiak moge jednorazowo wpłacic 30zł:oops: Quote
Maszaberla Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):wpadam wiec i ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale kochany psiak moge jednorazowo wpłacic 30zł:oops: I Gosia wpadla:loveu: Nie smialam Cie nawet prosic bo wiem ze sama masz duzo zobowiazan:shake: dziekuje :multi: Quote
aldira Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Czytałam ten wątek , i dobrze było by aby zaraz na początku był podany numer konta , gdyż są ludzie którzy wchodzą na dogomanie i chętnie by wsparli pieska , ale nie wiedzą gdzie wpłacać pieniążki gdyż nie ma konta podanego. Quote
Lu_Gosiak Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Maszaberla napisał(a): Nie smialam Cie nawet prosic bo wiem ze sama masz duzo zobowiazan:shake: dziekuje :multi: ale pieniadze podobno szczescia nie daja;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Znajdek sie taki sliczny, ze mam nadzieje, że długo w tym hoteliku miejsca nie zagrzeje Quote
MyrkurDagur Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 I ponownie zaglądam.... ale tak mi głupio, bo na razie żadnym groszem Znajdka nie wspomogę... :-( Muszę zacząć jakieś bazarki robić :razz: Quote
Maszaberla Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 MyrkurDagur napisał(a):I ponownie zaglądam.... ale tak mi głupio, bo na razie żadnym groszem Znajdka nie wspomogę... :-( Muszę zacząć jakieś bazarki robić :razz: Jesli udaloby Ci sie zrobic jakis bazarek - bede bardzo wdzieczna... Quote
Maszaberla Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Bardzo prosze o pomoc - 5, 10 zl miesiecznie a Znajdek zostanie uratowany i nie trafi do schroniska... Quote
Maszaberla Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Jutro o 8.45 rano (szkoda ze taka wczesna godzina) w lokalnym kaciku w TV pokaza Znajdka... Quote
EVA2406 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Maszaberla napisał(a):zapowiada sie typowo klubowo :evil_lol: tylko pieniedzy brak :-( Maszeńka, nie płacz, damy radę. Kasy nie dam, ale na bazarek coś znajdę. Postaram się we wtorek ( wcześniej chyba nie dam rady) coś pofocić i podeślę Ci na maila, jeśli mi go dasz ;). Quote
EVA2406 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Maszaberla napisał(a):Jutro o 8.45 rano (szkoda ze taka wczesna godzina) w lokalnym kaciku w TV pokaza Znajdka... Już nastawiam przypomnienie, żeby nie przegapić. Quote
jusstyna85 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Niestety finansowo pomóc nie mogę,ale chociaż podniosę... Quote
Maszaberla Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 jusstyna85 napisał(a):Niestety finansowo pomóc nie mogę,ale chociaż podniosę... Justynko, czy moglabys rozeslac informacje do znajomych? Chociaz 5-10 zl miesiecznie, to nie jest duzo... Dziekuje ze zajrzalas:loveu: Quote
Maszaberla Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 EVA2406 napisał(a):Maszeńka, nie płacz, damy radę. Kasy nie dam, ale na bazarek coś znajdę. Postaram się we wtorek ( wcześniej chyba nie dam rady) coś pofocić i podeślę Ci na maila, jeśli mi go dasz ;). Dzieki Ewuś:loveu: Maila znajdziesz jak klikniesz na moj profil Ja tez biore sie za bazarek... Quote
Lu_Gosiak Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ledwo dalam sobie w podpis Znajdka to patrzcie jak mnie załatwili:oops2: ale za to rzucam sie w oczy:evil_lol: Quote
Maszaberla Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):ledwo dalam sobie w podpis Znajdka to patrzcie jak mnie załatwili:oops2: ale za to rzucam sie w oczy:evil_lol: Zaszalalas :cool3: Dzisiaj rano Znajdek pokazal sie w TV - pieknie podawal lape :loveu: Quote
Maszaberla Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Kto wspomoze grosikiem? :modla::modla::modla::modla: Quote
Ra_dunia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Maszaberla - dobrze, że wszystko jest "pod okiem" TOZu. To już jestem spokojniejsza. Postaram się pomyśleć nad bazarkiem... Quote
Maszaberla Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Ra_dunia napisał(a):Maszaberla - dobrze, że wszystko jest "pod okiem" TOZu. To już jestem spokojniejsza. Postaram się pomyśleć nad bazarkiem... Bede Ci bardzo wdzieczna :loveu: Quote
jusstyna85 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Maszaberla napisał(a):Justynko, czy moglabys rozeslac informacje do znajomych? Chociaz 5-10 zl miesiecznie, to nie jest duzo... Dziekuje ze zajrzalas:loveu: Porozsyłam,ale ciężko będzie...borykamy sie też z problemami finansowymi,2 psy na DT mają nosówke :( Quote
Maszaberla Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Cioteczki, jesli czujecie sie na silach - bardzo prosze o bazarki dla Znajdka Dzieki temu bedziemy miec pieniadze na pobyt psiny w hoteliku Ja moge rowniez zrobic bazarek jesli dostane zdjecia, adres mailowy w moim profilu Bede wdzieczna :loveu: Quote
Recommended Posts