Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):
Nie znam się na tym :oops:
Ten,który teraz mam jest przepisowy?
Jak to sprawdzić czy jest wymiarowy?
Oprócz bana są też punkty karne?!

Jak chcesz sprawdzić wymiar jakiejkolwiek grafiki to:

• wskazujesz kursorem grafikę której wymiar chcesz znać
  • klikasz prawym klawiszem myszki
  • pokazuje się menu w którym klikasz właściwości
  • i pokazują się dane wymiarowe i inne tejże grafiki

I sama zobaczysz, że proste jak budowa cepa i po problemie.

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: o matko, całą dobę nikt nie zaglądnął do Sary :mad::mad:
Ciotki paskudne gdzieście SOM :cool3::cool3::cool3:

Cantadorra napisał(a):
Alez cioteczki, gdzie was wywialo? Wpadajcie, zeby weselej Sarze bylo!
SOM, SOM. Już wwiało.
Jestem dziś 'na dziennej zmianie' u Sary. Macie świętą rację ciotki - to niedopuszczalne aby tak rzadko tu bywać.
Się tak cicho usprawiedliwię - byłam tu wczoraj tylko nie podpisałam listy obecności. :oops: Obiecuję poprawę. :bluepaw:

Posted

KrystynaS napisał(a):
SOM, SOM. Już wwiało.
Jestem dziś 'na dziennej zmianie' u Sary. Macie świętą rację ciotki - to niedopuszczalne aby tak rzadko tu bywać.
Się tak cicho usprawiedliwię - byłam tu wczoraj tylko nie podpisałam listy obecności. :oops: Obiecuję poprawę. :bluepaw:

potwierdzam, Krysia wczoraj świeciła na zielono :diabloti: ale do Sary nie zaglądnęła , następnym razem to sprawdzę w Twoin proflu gdzie sie szwendasz :mad:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jak chcesz sprawdzić wymiar jakiejkolwiek grafiki to:

• wskazujesz kursorem grafikę której wymiar chcesz znać
  • klikasz prawym klawiszem myszki
  • pokazuje się menu w którym klikasz właściwości
  • i pokazują się dane wymiarowe i inne tejże grafiki

I sama zobaczysz, że proste jak budowa cepa i po problemie.

matko :crazyeye: Isadora Ty to jesteś mądra kobieta, człowiek sie całe zycie uczy :cool3: zaraz posprawdzam sobie swoje banerki .... tak dla utrwalenia :diabloti:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Magda222, w branzy rozrywkowej hmm........ A w jakis sposob sie rozrywasz? Zaciekawilas mnie mocno :evil_lol:

:cunao::cunao:
inna opcja nie przychodzi mi do głowy :evil_lol:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Zgadujemy dalej, namawiasz do picia innych? :roll:

Hmmm... W sumie to sami przychodzą...
Śmiejemy się z siostrą,że ja będę prowadzić bar a ona z racji wykształcenia (skończyła pedagogikę) otworzy punkt AA i będziemy się uzupełniać :evil_lol:

Posted

magda222 napisał(a):
Hmmm... W sumie to sami przychodzą...
Śmiejemy się z siostrą,że ja będę prowadzić bar a ona z racji wykształcenia (skończyła pedagogikę) otworzy punkt AA i będziemy się uzupełniać :evil_lol:

To ja moze tez sie zalapie i od razu jak wypija, to strzele im jakas terapie oczyszczającą ducha i bedzie komplet. :diabloti:
A jak sie miewa Sarunia, czy jest szansa na nowe zdjecia?

Posted

Cantadorra napisał(a):
To ja moze tez sie zalapie i od razu jak wypija, to strzele im jakas terapie oczyszczającą ducha i bedzie komplet. :diabloti:
A jak sie miewa Sarunia, czy jest szansa na nowe zdjecia?

Psycholog? :cool3:
Zadzwonię w tym tygodniu do Mosii i poproszę o fotki.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Zgadujemy dalej, namawiasz do picia innych? :roll:

ja mysle, ze magda :cunao: panowie natomiast kupuja jej :eating: i :pepsi: a sobie :drinking: nastepnie sa :iloveyou: i obsypuja magde :B-fly: magda jest :sweetCyb: i wyciaga od nich deklaracje pomocy psiakom :Dog_run::Dog_run: i po cichu daje noge o tak: :scared::siara: i zadowolona idzie :sleep2: ale ze jest skromna i :oops: to na pewno sie do tego nie przyzna :evil_lol:

ps. nic nie piłam, mam tak naturalnie :loveu:

Posted

3 x napisał(a):
ja mysle, ze magda :cunao: panowie natomiast kupuja jej :eating: i :pepsi: a sobie :drinking: nastepnie sa :iloveyou: i obsypuja magde :B-fly: magda jest :sweetCyb: i wyciaga od nich deklaracje pomocy psiakom :Dog_run::Dog_run: i po cichu daje noge o tak: :scared::siara: i zadowolona idzie :sleep2: ale ze jest skromna i :oops: to na pewno sie do tego nie przyzna :evil_lol:

ps. nic nie piłam, mam tak naturalnie :loveu:

Jak masz tak naturalnie, to 3X jak nic powinnas pracowac w branzy rozrywkowej :evil_lol:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Jak masz tak naturalnie, to 3X jak nic powinnas pracowac w branzy rozrywkowej :evil_lol:

Tia... to nie jest śmieszne, ona tak ma naprawdę... :grab:

A jak mówi jakiś dowcip czy żart robi, to muszę się długo zastanawiać czy to poważnie czy nie :mad:

PS. do branży rozrywkowej się nie nadaje... chyba, że przy wyjściu każdy klient miałby darmową poradę psychologiczną, żeby nie wleźć pod najbliższe pędzące auto :D

Posted

Gremlin napisał(a):
Tia... to nie jest śmieszne, ona tak ma naprawdę... :grab:

A jak mówi jakiś dowcip czy żart robi, to muszę się długo zastanawiać czy to poważnie czy nie :mad:

PS. do branży rozrywkowej się nie nadaje... chyba, że przy wyjściu każdy klient miałby darmową poradę psychologiczną, żeby nie wleźć pod najbliższe pędzące auto :D

ze niby co? ze to przeze mnie zacząłeś pokazywac chomci ? :eviltong:
przeciez mnei wtedy nawet w polsce nie było :placz::placz:

Posted

Cantadorra napisał(a):
A Marysia jak nocny Marek latala znowu po dogo, a w dzien co porabia? Hallo, kawa wystygla!

Marysia uwielbia ranne barłożenie i przestudzoną kawę, ale słyszę że sie ciekawe tematy tutaj porusza więc przytuptałam :lol::lol:
3 x napisał(a):
ze niby co? ze to przeze mnie zacząłeś pokazywac chomci ? :eviltong:przeciez mnei wtedy nawet w polsce nie było :placz::placz:

oooo właśnie to jest ciekawie zapowiadający sie temat, proszę rozwinąć myśl :evil_lol::evil_lol: