3 x Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 magda222 napisał(a): Pracuje sie. oszalałas, w sobote :placz::placz: Quote
Isadora7 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 magda222 napisał(a):Nie znam się na tym :oops: Ten,który teraz mam jest przepisowy? Jak to sprawdzić czy jest wymiarowy? Oprócz bana są też punkty karne?! Jak chcesz sprawdzić wymiar jakiejkolwiek grafiki to: wskazujesz kursorem grafikę której wymiar chcesz znać klikasz prawym klawiszem myszki pokazuje się menu w którym klikasz właściwości i pokazują się dane wymiarowe i inne tejże grafiki I sama zobaczysz, że proste jak budowa cepa i po problemie. Quote
KrystynaS Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 marysia55 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: o matko, całą dobę nikt nie zaglądnął do Sary :mad::mad: Ciotki paskudne gdzieście SOM :cool3::cool3::cool3: Cantadorra napisał(a):Alez cioteczki, gdzie was wywialo? Wpadajcie, zeby weselej Sarze bylo!SOM, SOM. Już wwiało. Jestem dziś 'na dziennej zmianie' u Sary. Macie świętą rację ciotki - to niedopuszczalne aby tak rzadko tu bywać. Się tak cicho usprawiedliwię - byłam tu wczoraj tylko nie podpisałam listy obecności. :oops: Obiecuję poprawę. :bluepaw: Quote
magda222 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 3 x napisał(a):oszalałas, w sobote :placz::placz: Jak się pracuje w tzw.branży rozrywkowej ;) to i w sobotę,i w niedzielę niestety do roboty trza iść :roll: Quote
marysia55 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 KrystynaS napisał(a):SOM, SOM. Już wwiało. Jestem dziś 'na dziennej zmianie' u Sary. Macie świętą rację ciotki - to niedopuszczalne aby tak rzadko tu bywać. Się tak cicho usprawiedliwię - byłam tu wczoraj tylko nie podpisałam listy obecności. :oops: Obiecuję poprawę. :bluepaw: potwierdzam, Krysia wczoraj świeciła na zielono :diabloti: ale do Sary nie zaglądnęła , następnym razem to sprawdzę w Twoin proflu gdzie sie szwendasz :mad: Quote
marysia55 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Isadora7 napisał(a):Jak chcesz sprawdzić wymiar jakiejkolwiek grafiki to: wskazujesz kursorem grafikę której wymiar chcesz znać klikasz prawym klawiszem myszki pokazuje się menu w którym klikasz właściwości i pokazują się dane wymiarowe i inne tejże grafiki I sama zobaczysz, że proste jak budowa cepa i po problemie. matko :crazyeye: Isadora Ty to jesteś mądra kobieta, człowiek sie całe zycie uczy :cool3: zaraz posprawdzam sobie swoje banerki .... tak dla utrwalenia :diabloti: Quote
Cantadorra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Krysia, usprawiedliwienie przyjęte. Prosimy sie jednak meldowac pisemnie! Quote
Cantadorra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Magda222, w branzy rozrywkowej hmm........ A w jakis sposob sie rozrywasz? Zaciekawilas mnie mocno :evil_lol: Quote
3 x Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Cantadorra napisał(a):Magda222, w branzy rozrywkowej hmm........ A w jakis sposob sie rozrywasz? Zaciekawilas mnie mocno :evil_lol: :cunao::cunao: inna opcja nie przychodzi mi do głowy :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Cantadorra napisał(a):Magda222, w branzy rozrywkowej hmm........ A w jakis sposob sie rozrywasz? Zaciekawilas mnie mocno :evil_lol: nooo nie tylko Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 3 x napisał(a)::cunao::cunao: inna opcja nie przychodzi mi do głowy :evil_lol: jeszcze można tak : BIG: i tak :drink1: i tak :beerchug: no i tak :laola: Quote
magda222 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Tzn.nie ja się rozrywam tylko rozrywam innych ;) :evil_lol: Marysia zgadła :knajpa: Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 magda222 napisał(a):Tzn.nie ja się rozrywam tylko rozrywam innych ;) :evil_lol: Marysia zgadła :knajpa: Zgadujemy dalej, namawiasz do picia innych? :roll: Quote
magda222 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a):Zgadujemy dalej, namawiasz do picia innych? :roll: Hmmm... W sumie to sami przychodzą... Śmiejemy się z siostrą,że ja będę prowadzić bar a ona z racji wykształcenia (skończyła pedagogikę) otworzy punkt AA i będziemy się uzupełniać :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 magda222 napisał(a):Hmmm... W sumie to sami przychodzą... Śmiejemy się z siostrą,że ja będę prowadzić bar a ona z racji wykształcenia (skończyła pedagogikę) otworzy punkt AA i będziemy się uzupełniać :evil_lol: To ja moze tez sie zalapie i od razu jak wypija, to strzele im jakas terapie oczyszczającą ducha i bedzie komplet. :diabloti: A jak sie miewa Sarunia, czy jest szansa na nowe zdjecia? Quote
magda222 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a):To ja moze tez sie zalapie i od razu jak wypija, to strzele im jakas terapie oczyszczającą ducha i bedzie komplet. :diabloti: A jak sie miewa Sarunia, czy jest szansa na nowe zdjecia? Psycholog? :cool3: Zadzwonię w tym tygodniu do Mosii i poproszę o fotki. Quote
3 x Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a):Zgadujemy dalej, namawiasz do picia innych? :roll: ja mysle, ze magda :cunao: panowie natomiast kupuja jej :eating: i :pepsi: a sobie :drinking: nastepnie sa :iloveyou: i obsypuja magde :B-fly: magda jest :sweetCyb: i wyciaga od nich deklaracje pomocy psiakom :Dog_run::Dog_run: i po cichu daje noge o tak: :scared::siara: i zadowolona idzie :sleep2: ale ze jest skromna i :oops: to na pewno sie do tego nie przyzna :evil_lol: ps. nic nie piłam, mam tak naturalnie :loveu: Quote
magda222 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 3 x :errrr: :megagrin: :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 3 x napisał(a):ja mysle, ze magda :cunao: panowie natomiast kupuja jej :eating: i :pepsi: a sobie :drinking: nastepnie sa :iloveyou: i obsypuja magde :B-fly: magda jest :sweetCyb: i wyciaga od nich deklaracje pomocy psiakom :Dog_run::Dog_run: i po cichu daje noge o tak: :scared::siara: i zadowolona idzie :sleep2: ale ze jest skromna i :oops: to na pewno sie do tego nie przyzna :evil_lol: ps. nic nie piłam, mam tak naturalnie :loveu: Jak masz tak naturalnie, to 3X jak nic powinnas pracowac w branzy rozrywkowej :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 A Marysia jak nocny Marek latala znowu po dogo, a w dzien co porabia? Hallo, kawa wystygla! Quote
Gremlin Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a):Jak masz tak naturalnie, to 3X jak nic powinnas pracowac w branzy rozrywkowej :evil_lol: Tia... to nie jest śmieszne, ona tak ma naprawdę... :grab: A jak mówi jakiś dowcip czy żart robi, to muszę się długo zastanawiać czy to poważnie czy nie :mad: PS. do branży rozrywkowej się nie nadaje... chyba, że przy wyjściu każdy klient miałby darmową poradę psychologiczną, żeby nie wleźć pod najbliższe pędzące auto :D Quote
3 x Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Gremlin napisał(a):Tia... to nie jest śmieszne, ona tak ma naprawdę... :grab: A jak mówi jakiś dowcip czy żart robi, to muszę się długo zastanawiać czy to poważnie czy nie :mad: PS. do branży rozrywkowej się nie nadaje... chyba, że przy wyjściu każdy klient miałby darmową poradę psychologiczną, żeby nie wleźć pod najbliższe pędzące auto :D ze niby co? ze to przeze mnie zacząłeś pokazywac chomci ? :eviltong: przeciez mnei wtedy nawet w polsce nie było :placz::placz: Quote
magda222 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Nawet Gremlin się pojawił u Sary :multi: :loveu: Quote
marysia55 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a):A Marysia jak nocny Marek latala znowu po dogo, a w dzien co porabia? Hallo, kawa wystygla! Marysia uwielbia ranne barłożenie i przestudzoną kawę, ale słyszę że sie ciekawe tematy tutaj porusza więc przytuptałam :lol::lol: 3 x napisał(a):ze niby co? ze to przeze mnie zacząłeś pokazywac chomci ? :eviltong:przeciez mnei wtedy nawet w polsce nie było :placz::placz: oooo właśnie to jest ciekawie zapowiadający sie temat, proszę rozwinąć myśl :evil_lol::evil_lol: Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Co to jest chomci? Nie nadążam za wami, przyłączam sie do Marysi z prosba o rozwinięcie tematu.:-o Quote
Recommended Posts