lunarmermaid Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Supert wiadomość!!!:multi: Teraz potrzeba super domku dla Ajaksa. Quote
Zofia.Sasza Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 [quote name='_espresso']Czy w sobote potrzebny bylby ktos do wyprowadzenia Ajaksa? chetnie bym do niego pojechala.[/quote] Chyba tak :loveu: Ja będę na tajnym spotkaniu Bardzo Nielubianej Organizacji Prozwierzęcej, a Ewa w Boguszycach... Quote
_espresso Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Chyba tak :loveu: Ja będę na tajnym spotkaniu Bardzo Nielubianej Organizacji Prozwierzęcej, a Ewa w Boguszycach...[/quote] To jest Wila-Vet, tak? O ktorej najlepiej tam pojechac? Czy mozna jakas walowke mu zawiezc, a jesli tak, to co najlepiej? nie wiem, co dostaje do jedzenia teraz. Quote
Zofia.Sasza Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 [quote name='_espresso']To jest Wila-Vet, tak? O ktorej najlepiej tam pojechac? Czy mozna jakas walowke mu zawiezc, a jesli tak, to co najlepiej? nie wiem, co dostaje do jedzenia teraz.[/quote] Wila-Vet. Kosiarzy 37, wejście od Wilanowskiej. Co do godziny, to chyba obojętne. On je suche albo ryżyk z kurczakiem i warzywkami od Ewy i flatki. Może jakieś przysmaki? Kabanosy (psie naturalnie)? Quote
_espresso Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Wila-Vet. Kosiarzy 37, wejście od Wilanowskiej. Co do godziny, to chyba obojętne. On je suche albo ryżyk z kurczakiem i warzywkami od Ewy i flatki. Może jakieś przysmaki? Kabanosy (psie naturalnie)?[/quote] To ja sie deklaruje na spacerek w sobote po poludniu, tak okolo 17:00. Dlatego podaje godzine, bo moze ktos inny przed poludniem moglby go wziac. Cos dobrego mu przywioze tez :) Quote
Zofia.Sasza Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 [quote name='_espresso']To ja sie deklaruje na spacerek w sobote po poludniu, tak okolo 17:00. Dlatego podaje godzine, bo moze ktos inny przed poludniem moglby go wziac. Cos dobrego mu przywioze tez :)[/quote] Zobaczysz, jaki jest słodki :loveu: Quote
_espresso Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Zobaczysz, jaki jest słodki :loveu:[/quote] Ja mialam ukochanego owczarka niemieckiego, dlatego moze Ajaks tak mnie chwyta za serce, jak patrze na te zdjecia... ech, taki piekny pies, a tak zostal potraktowany... w glowie mi sie to nie miesci... Mam nadzieje, ze wyzdrowieje i ze jeszcze ktos go pokocha. Quote
Isadora7 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='_espresso']Ja mialam ukochanego owczarka niemieckiego, dlatego moze Ajaks tak mnie chwyta za serce, jak patrze na te zdjecia... ech, taki piekny pies, a tak zostal potraktowany... w glowie mi sie to nie miesci... Mam nadzieje, ze wyzdrowieje i ze jeszcze ktos go pokocha.[/quote] Zazdroszczę że go zobaczysz. Mnie ten pies w mminioną sobotę powalił z zachwytu. Mamy jeszcze 4 dni i 48 cegiełek: [url=http://allegro.pl/item639844413_ajaks_waleczny_szukam_miejsca_na_smierc.html]Ajaks Waleczny - Szukam miejsca na śmierć (639844413) - Aukcje internetowe Allegro[/url] dzisiaj wstawie informacje o wynikach Ajaksa. Quote
Ewa i flatki Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dzisaj Ajaksik niechętnie wstawał z posłanka i był dość apatyczny. Myślę, że ta pogoda mu dokucza, on musi mieć reumatyzm, wetka przebakiwała coś o dysplazji. Nie ciągnęłam go więc na spacer po deszczu, tylko posiedziałam koło niego na brodziku, zostawiłam wałówkę, pogadałam z wetką. Dostaje dalej kupę leków, leczenie potrwa czas jakiś. No ale teraz to inaczej wygląda :lol: Na forum fcr zmieniłam tytuł wątku Ajaksa już wczoraj :eviltong: Quote
gameta Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dziewczyny poryczałam się - i słów mi zabrakło. Potrzebowałam informacji o takim cudzie. Dziękuję :loveu: Quote
Zofia.Sasza Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Dzisaj Ajaksik niechętnie wstawał z posłanka i był dość apatyczny. Myślę, że ta pogoda mu dokucza, on musi mieć reumatyzm, wetka przebakiwała coś o dysplazji. Nie ciągnęłam go więc na spacer po deszczu, tylko posiedziałam koło niego na brodziku, zostawiłam wałówkę, pogadałam z wetką. Dostaje dalej kupę leków, leczenie potrwa czas jakiś. No ale teraz to inaczej wygląda :lol: Na forum fcr zmieniłam tytuł wątku Ajaksa już wczoraj :eviltong:[/quote] No i te szpony trzeba mu uciachać, bo one przeszkadzają w chodzeniu! Dziś to zrobię :evil_lol: Quote
Chandler Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Powiem szczerze, że bałam się wcześniej tu zaglądać, myślałam, że psiak wkrótce będzie musiał odejść... Aż nie mogę uwierzyć w to, co przydarzyło się Ajaksowi, co przydarzyło się Wam, którzy Ajaksa znacie, widzicie, głaszczecie, przytulacie. Tak trzymaj Ajaksie, Waleczny Psie z Boguszyc! :thumbs: Quote
Ewa i flatki Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Chandler']Powiem szczerze, że bałam się wcześniej tu zaglądać, myślałam, że psiak wkrótce będzie musiał odejść... Aż nie mogę uwierzyć w to, co przydarzyło się Ajaksowi, co przydarzyło się Wam, którzy Ajaksa znacie, widzicie, głaszczecie, przytulacie. Tak trzymaj Ajaksie, Waleczny Psie z Boguszyc! :thumbs:[/quote] Bo my jesteśmy [B][COLOR=red]c z a r o w n i c e :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Nanhoo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 witam, pytanie do :razz: [B]czarownic :razz: [/B]doszly przelewy? dzieki za info :loveu: Quote
Chandler Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Bo my jesteśmy [B][COLOR=red]c z a r o w n i c e :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] I się wydało :diabloti:. Quote
Ewa i flatki Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Nanhoo']witam, pytanie do :razz: [B]czarownic :razz: [/B]doszly przelewy? dzieki za info :loveu:[/quote] Od finansów są mądrzejsze :eviltong: Ja to od kurczaczka i miziania czarownica :cool3: Quote
Ewa i flatki Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 I się wydało, kto mądrzejszy :evil_lol: To do tego posta pod spodem :razz: Quote
Zofia.Sasza Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [quote name='Nanhoo']witam, pytanie do :razz: [B]czarownic :razz: [/B]doszly przelewy? dzieki za info :loveu:[/quote] Jak najbardziej :loveu: Quote
gonia66 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Bo my jesteśmy [B][COLOR=red]c z a r o w n i c e :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] A ja protestuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:Nie ma nie ma... żadne z Was czarownice....jeśli szukać dla Was przydomku- to bardzo krótko....JESTEŚCIE ANIOŁY!!!!!!!!!!!!!!!.....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa Marta Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Mam pytanie o posłanko Ajaksa. Czy on leży tylko na tym cienkim kocu, który widać na zdjęciach? Zastanawiam się, czy przy jego problemach reumatycznych i innych, nie jest mu za twardo. Gdyby była taka potrzeba, chętnie dowiozę mu jakiś kocyk, ewentualnie kupię miękkie posłanie, żeby mógł wygodnie odpoczywać.... Czy klinika zgodzi się na to? Quote
Zofia.Sasza Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 To jest grube i ciepłe ;) Tzw. dry bed. Quote
Ewa Marta Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Aaaa, to przepraszam:oops: ślepa chyba już się robię... Quote
gagata Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='gonia66']A ja protestuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:Nie ma nie ma... żadne z Was czarownice....jeśli szukać dla Was przydomku- to bardzo krótko....JESTEŚCIE ANIOŁY!!!!!!!!!!!!!!!.....:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]Toś Ty ich w naturze, w akcji ,nie widziała....:evil_lol: Quote
Ewa i flatki Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ajaks leży na dry-bedzie ukradzionym moim sukom ;) Na tym odchowywałam szczeniaki, nawet jak pies się zmoczy, to wigoć przelatuje pod spod a pies leży na suchym. Pod spodem jest powłoka anty - slip, więc nie ucieka toto spod psa. Oczywiście możnaby mu pod spód dać jeszcze coś, ale nie wiem, czy on to zaakceptuje. Z dry-bedu też często schodzi na kafle, bo przecież on leżał na gołym klepisku długo i jest mu gorąco. Quote
Ewa Marta Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Masz rację, nie będzie chciał leżeć na grubszym, bo mu po prostu za gorąco. Wyskoczyłam trochę przed szereg z niewiedzy. Wydawało mi się, że to cieniutki kocyk, a skoro to dry- bed, to bardzo przepraszam;) Quote
Recommended Posts