Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_espresso']Czy w sobote potrzebny bylby ktos do wyprowadzenia Ajaksa? chetnie bym do niego pojechala.[/quote]

Chyba tak :loveu: Ja będę na tajnym spotkaniu Bardzo Nielubianej Organizacji Prozwierzęcej, a Ewa w Boguszycach...

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Chyba tak :loveu: Ja będę na tajnym spotkaniu Bardzo Nielubianej Organizacji Prozwierzęcej, a Ewa w Boguszycach...[/quote]

To jest Wila-Vet, tak?
O ktorej najlepiej tam pojechac?
Czy mozna jakas walowke mu zawiezc, a jesli tak, to co najlepiej? nie wiem, co dostaje do jedzenia teraz.

Posted

[quote name='_espresso']To jest Wila-Vet, tak?
O ktorej najlepiej tam pojechac?
Czy mozna jakas walowke mu zawiezc, a jesli tak, to co najlepiej? nie wiem, co dostaje do jedzenia teraz.[/quote]

Wila-Vet. Kosiarzy 37, wejście od Wilanowskiej. Co do godziny, to chyba obojętne. On je suche albo ryżyk z kurczakiem i warzywkami od Ewy i flatki. Może jakieś przysmaki? Kabanosy (psie naturalnie)?

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Wila-Vet. Kosiarzy 37, wejście od Wilanowskiej. Co do godziny, to chyba obojętne. On je suche albo ryżyk z kurczakiem i warzywkami od Ewy i flatki. Może jakieś przysmaki? Kabanosy (psie naturalnie)?[/quote]

To ja sie deklaruje na spacerek w sobote po poludniu, tak okolo 17:00.
Dlatego podaje godzine, bo moze ktos inny przed poludniem moglby go wziac. Cos dobrego mu przywioze tez :)

Posted

[quote name='_espresso']To ja sie deklaruje na spacerek w sobote po poludniu, tak okolo 17:00.
Dlatego podaje godzine, bo moze ktos inny przed poludniem moglby go wziac. Cos dobrego mu przywioze tez :)[/quote]

Zobaczysz, jaki jest słodki :loveu:

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Zobaczysz, jaki jest słodki :loveu:[/quote]

Ja mialam ukochanego owczarka niemieckiego, dlatego moze Ajaks tak mnie chwyta za serce, jak patrze na te zdjecia... ech, taki piekny pies, a tak zostal potraktowany... w glowie mi sie to nie miesci...
Mam nadzieje, ze wyzdrowieje i ze jeszcze ktos go pokocha.

Posted

[quote name='_espresso']Ja mialam ukochanego owczarka niemieckiego, dlatego moze Ajaks tak mnie chwyta za serce, jak patrze na te zdjecia... ech, taki piekny pies, a tak zostal potraktowany... w glowie mi sie to nie miesci...
Mam nadzieje, ze wyzdrowieje i ze jeszcze ktos go pokocha.[/quote]

Zazdroszczę że go zobaczysz. Mnie ten pies w mminioną sobotę powalił z zachwytu.

Mamy jeszcze 4 dni i 48 cegiełek:
[url=http://allegro.pl/item639844413_ajaks_waleczny_szukam_miejsca_na_smierc.html]Ajaks Waleczny - Szukam miejsca na śmierć (639844413) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

dzisiaj wstawie informacje o wynikach Ajaksa.

Posted

Dzisaj Ajaksik niechętnie wstawał z posłanka i był dość apatyczny. Myślę, że ta pogoda mu dokucza, on musi mieć reumatyzm, wetka przebakiwała coś o dysplazji.
Nie ciągnęłam go więc na spacer po deszczu, tylko posiedziałam koło niego na brodziku, zostawiłam wałówkę, pogadałam z wetką.
Dostaje dalej kupę leków, leczenie potrwa czas jakiś.
No ale teraz to inaczej wygląda :lol:
Na forum fcr zmieniłam tytuł wątku Ajaksa już wczoraj :eviltong:

Posted

[quote name='Ewa i flatki']Dzisaj Ajaksik niechętnie wstawał z posłanka i był dość apatyczny. Myślę, że ta pogoda mu dokucza, on musi mieć reumatyzm, wetka przebakiwała coś o dysplazji.
Nie ciągnęłam go więc na spacer po deszczu, tylko posiedziałam koło niego na brodziku, zostawiłam wałówkę, pogadałam z wetką.
Dostaje dalej kupę leków, leczenie potrwa czas jakiś.
No ale teraz to inaczej wygląda :lol:
Na forum fcr zmieniłam tytuł wątku Ajaksa już wczoraj :eviltong:[/quote]

No i te szpony trzeba mu uciachać, bo one przeszkadzają w chodzeniu! Dziś to zrobię :evil_lol:

Posted

Powiem szczerze, że bałam się wcześniej tu zaglądać, myślałam, że psiak wkrótce będzie musiał odejść...

Aż nie mogę uwierzyć w to, co przydarzyło się Ajaksowi, co przydarzyło się Wam, którzy Ajaksa znacie, widzicie, głaszczecie, przytulacie.

Tak trzymaj Ajaksie, Waleczny Psie z Boguszyc! :thumbs:

Posted

[quote name='Chandler']Powiem szczerze, że bałam się wcześniej tu zaglądać, myślałam, że psiak wkrótce będzie musiał odejść...

Aż nie mogę uwierzyć w to, co przydarzyło się Ajaksowi, co przydarzyło się Wam, którzy Ajaksa znacie, widzicie, głaszczecie, przytulacie.

Tak trzymaj Ajaksie, Waleczny Psie z Boguszyc! :thumbs:[/quote]

Bo my jesteśmy [B][COLOR=red]c z a r o w n i c e :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Nanhoo']witam, pytanie do :razz: [B]czarownic :razz: [/B]doszly przelewy? dzieki za info :loveu:[/quote]

Od finansów są mądrzejsze :eviltong:
Ja to od kurczaczka i miziania czarownica :cool3:

Posted

[quote name='Ewa i flatki']Bo my jesteśmy [B][COLOR=red]c z a r o w n i c e :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]
A ja protestuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:Nie ma nie ma... żadne z Was czarownice....jeśli szukać dla Was przydomku- to bardzo krótko....JESTEŚCIE ANIOŁY!!!!!!!!!!!!!!!.....:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Mam pytanie o posłanko Ajaksa. Czy on leży tylko na tym cienkim kocu, który widać na zdjęciach? Zastanawiam się, czy przy jego problemach reumatycznych i innych, nie jest mu za twardo. Gdyby była taka potrzeba, chętnie dowiozę mu jakiś kocyk, ewentualnie kupię miękkie posłanie, żeby mógł wygodnie odpoczywać.... Czy klinika zgodzi się na to?

Posted

[quote name='gonia66']A ja protestuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:Nie ma nie ma... żadne z Was czarownice....jeśli szukać dla Was przydomku- to bardzo krótko....JESTEŚCIE ANIOŁY!!!!!!!!!!!!!!!.....:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]Toś Ty ich w naturze, w akcji ,nie widziała....:evil_lol:

Posted

Ajaks leży na dry-bedzie ukradzionym moim sukom ;)
Na tym odchowywałam szczeniaki, nawet jak pies się zmoczy, to wigoć przelatuje pod spod a pies leży na suchym. Pod spodem jest powłoka anty - slip, więc nie ucieka toto spod psa.
Oczywiście możnaby mu pod spód dać jeszcze coś, ale nie wiem, czy on to zaakceptuje. Z dry-bedu też często schodzi na kafle, bo przecież on leżał na gołym klepisku długo i jest mu gorąco.

Posted

Masz rację, nie będzie chciał leżeć na grubszym, bo mu po prostu za gorąco. Wyskoczyłam trochę przed szereg z niewiedzy. Wydawało mi się, że to cieniutki kocyk, a skoro to dry- bed, to bardzo przepraszam;)