Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie się martwię o Loriego, ale paradoksalnie on chyba jest szczęśliwy....
Po latach na wolności, biega, cieszy się swobodą, micha jest...
Jednak dobrze by było gdyby swoje wczasy już skończył i u Murków się znalazł.

Posted

Zapraszamy na kolejny bazarek z ciuchami, książkami i innymi róznościami dla naszych mieleckich psiaków. :loveu:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/obnizka-ciuchy-ksiazki-inne-roznosci-na-budy-psiaki-w-hoteliku-u-murki-do15-10-a-147742/[/url]

Posted

[quote name='yoko100']Zapraszamy na kolejny bazarek z ciuchami, książkami i innymi róznościami dla naszych mieleckich psiaków. :loveu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/obnizka-ciuchy-ksiazki-inne-roznosci-na-budy-psiaki-w-hoteliku-u-murki-do15-10-a-147742/[/URL][/quote]
Yoko chyba nie ten link Ci się wkleił, bo dałas do bazarku, który się skończył dziś burzliwie w nocy :)

Posted

Ojjjjj cos mi się popierdzielilo :oops:

Juz się poprawiam:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-bazarek-dla-mieleckich-psiakow-juz-otwarte-do-22-10-a-149018/[/url]

MagdaNS dziękuję za czujność:loveu:

Posted

Lori hasa nadal na wolności, teraz na wsi suki mają cieczki, więc nietrudno go zlokalizować nawet w dzień. Wczoraj i dziś rano biegał sobie środkiem wsi po drodze :mad:

Teraz staramy sie go podejść samochodem i strzelić z otwartego okna... bo kiedyś nie bał się samochodu. Ale teraz się wycwanił i jak tylko słyszy ktoryś z naszych samochodów to zwiewa :cool1:

Posted

A jakby auto postawić na poboczu drogi,zeby sobie stało.On sie do tego"obiektu "przyzwyczai ,a potem dyskretnie wsiasc o prawdopodobnej porze gdy bedzie miał przechodzic/.wiem,ze pól dnia straconego,/ale efekt pewniejszy.Wtedy strzałka.

Posted

[quote name='Murka']Wczoraj i dziś rano biegał sobie środkiem wsi po drodze :mad:
[/quote]

trudno mi sobie wyobrazić go na drodze w środku wsi.....taki strachulec był że głowe bał się podnieśc....:roll:

Posted

No poczyna sobie bardzo śmiało :mad:
Wie, że nic mu nie możemy zrobić... ale do czasu :diabloti:
Przy jakiejś akcji dziennej wezmę aparat, to zobaczycie Lorka na spacerku :p

Posted

[quote name='Murka']
Przy jakiejś akcji dziennej wezmę aparat, to zobaczycie Lorka na spacerku :p[/quote]

Ja osobiście wolałabym go zobaczyć u Was w kojcu ;) Ale wierzę, że to jest tylko kwestia czasu! Trzymam kciuki.

Posted

hehe, niby ulga ale z drugiej strony...chłopak się pewnie nachodził za wszystkie czasy!
teraz tylko musi uwierzyć, że ludzie to nie tylko samo zło. mam nadzieję że loruś kiedyś poczuje się szczęśliwy.