Minio Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Witam, Byliśmy dzisiaj na spacerku na naszej działce z pieskami :) Oto kilka fotek: NIE ODDAM PATYKA... ...NIKOMU PRZYCZAJONA SMOCZYCA NASTĘPNY PATYCZEK... COŚ NA DRZEWIE? MIEJSCOWI CZYLI SYNDROM SIATKI ;)
INA Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Minio -- morduchny Vigusia i Korki prawie takie same :lol: Zebym nie była gołosłowna to postaram się w tym tygodniu coś wkleić :roll: Ładnie wyskubana śliczna pannica---a ja potrzebowałbym instruktora bo skubanie piórek malucha to żaden problem a teraz...to :oops:
Minio Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 INATo skubanie to szkoła Flaire :D Musisz sie koniecznie na wpólne trymowanko wybrac do Warszawy . Ciągle mam nadzieje , że coś z tego wyjdzie. A warto bo nauczyciel dobry i pełen poświęcenia :lol:
Petra_ Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Oto Łatka w wiecznej gotowości do zabawy: Do ataku:)
aga_ostaszewska Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Minio: Piekne fotasy! Teraz snieg napadal, wiec lec "focic dalej"! Petra_: Witamy serdecznie! Łatka to swietny wybor! Jest przepieknym foxem! Tylko czekac na jej wyczyny wystawowe!
tanita Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Petra kupuj baterie do aparatu i pstrykaj więcej fotek tego słodziaka, no i jej bliskich spotkań z trzema twymi uroczymi kocurami :wink: i opisy jej przygód też na pewno będą mile widziane :lol:
Minio Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Heya, Mam dla was do oblukania pienia o imieniu VIGO. Oto fotki i komentarze przesłane przez INĘ : Mały potworek z klejonymi uszkami - tu miał 3.5 miesiąca To na "swoim" tapczaniku z marchewką. Nasze nieporadne nauki stania wystawowego.... Vigo w naszym ulubionym lesie -pierwszy raz -troche zagubiony.(To zdjecie robine na początku stycznia- ładna ta nasza zima była..... )
bogula Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 INA--pozdrawiam i całuję w nochal tego cudnego Vigorka! petra--ten mały pies Cię zagoni, zobaczysz! :wink: łapka dla Łatki.
INA Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Minie dziękuje Wam :buzi: :P bardzo ,bardzo. Wczoraj nawet juz nie miałam czasu odpisac dziś za to walne dłuższego maila 8) Fotek mam dużo ale nie ma co zawalać galerii, takimi niezbyt dobrej jakosci zeskanowanymi..... :roll: bogula przesyłam odwrotne buziaki dla Fafola :calus: i czekam na Fafolowe fotki.
Wind Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 INA, No Nareszcie mam okazje zobaczyc Twoje cudo :) Fajny ma sceniackowy pycholek :iloveyou: BTW moze lepiej skanowac negatywy a nie pozytywy? ;)
BEBE Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 INA-nareszcie ! Vigo jest przepiekny i przeslodki.Szczegolnie podoba mi sie fotka na tapczaniku :D
INA Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 BEBE mi też się podoba ten na tapczaniku- i jego pyszcholek chciałam dać w to małe okienko pod INĄ. Fotka w naturze jest trochę ładniejsza :lol: Wind a jak się skanuje negatyw :roll: Ja w pracy niewiele mogę 8) cieszę się, że wogóle mogę. :D
Wind Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 INA, Negatyw skanujesz, albo w labie wywolujacym filmy, albo na wlasnym skanerze gdy masz specjalna przystawke do negatywow. Jakosc fot jest wtedy o niebo lepsza :)
Wojtek Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Śliczne te nasze sceniacki, mam tu coś kiedy maja Fukudłatoś była scylem. Z cyklu "kołami do góry"... :D
tanita Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 To ja wstawiam skruszonego teriera (o ile taki wogóle istnieje :wink: )
tanita Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 [quote name='bo']tanita to zawsze sa tylko pozory :D Ech, bo, wiem o tym, wiem - klasyka w jego wykonaniu jest taka :evilbat:
Minio Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Wojtek To chyba taka już terrierowa pozycja . :lol:
Petra_ Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Łateczka... ..sprawdza swoje poslanie... ..by po chwili udać się w bardziej miłe dla niej miejsce... Proszę,pozwól mi się tu przytulić choć jeden raz :fadein:
bo Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 [quote name='Petra_']Łateczka... Proszę,pozwól mi się tu przytulić choć jeden raz :fadein: No właśnie :D I niedaj się na nabrać na takie minki. To zawsze tylko w celu wykorzystania nas - ludzi...Ja niestety ciągle jeszcze się nabieram. :wink:
Murak Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 ostatnio buszując po terrierzych stronach spotkałam takie i takie to na stronie hodowli w Rzeszowie no nie mogłam się owstrzymać poprostu! :lol: Jest malutki to nie wstydzi się pokazywać co ma pod spódniczką :wink:
Fuka Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Petra, :o koło jej posłania stoją buty, ciekawa jestem jaki je czeka los, mają takie zachęcajace sznurówki :lol: A co do kanapy - to lojalnie Tanite uprzedzałam, że Gośki psy socjalizacje zaczynają od łóżka - tzn sztuka polega na tym żeby reszta psów wpuściła tam malucha, a u Ciebie - toż to raj - zadnej konkurencji :roll:
Recommended Posts