Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka ta Kora urocza i jak patrzy po "ludzku"........A dwa "hultaje" :lol: Gringo i Łatka nie odpuszczają.......

nitencja-----kto by pomyślał, że obrazek z czarnego Śląska :D
Pozdrawiasy dla wszystkich!

Posted

Airedale Teriery są uznawane za dusicieli wszelkich gryzoni.
Myślicie że z Korą jest coś nie w porządku jeśli bawi się hodowlaną wiewiórką-koszatniczką ???
:oops:

Posted

Minio, ale mi frajdę zafundowałeś tymi zdjęciami :D
Super, niesamowite, prześmieszne, nie wiem jakich jeszcze przymiotników użyć, ale ubawiłam się za wszystkie czasy 8)

Posted

Petra, Łatka super! :angel:
Minio :o - to się w głowie nie miesci, ale wiesz szczeniaka mozesz do roznych dziwow przyzwyczic, gdyby była dorosła, to to spotkanie skonczyloby sie, obawiam sie, że zupełne inaczej.....

Posted

Mino widzę, że uszka znowu w robocie 8)
Czy z pyszczaka skubaliscie włoski??
Zimowe fotki cudowne :P Ja tez mam kilka skromnych :roll: ale dla odmniany na zamrzniętym jeziorze ... i do Krzysia
pewnie niedługo sie odezwę :oops:
A co do tych z wiewiórką to nie wiem czy Vigo by sie tak spokjnie bawił...
Kora super :lol:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Cholera, aja znow sie wsciekam, ze nie mam cyfrowki! :evil: Czika nie ma nawet 1 zdjecia na sniegu!!! Moze na przyszla zime juz bedzie... :wink:

aga koniecznie, bo na galerii bardzo brakuje zdjęć Twojej Cziki :(

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
Cholera, aja znow sie wsciekam, ze nie mam cyfrowki! :evil: Czika nie ma nawet 1 zdjecia na sniegu!!! Moze na przyszla zime juz bedzie... :wink:

Aguś-ja też niemam cyfróweczki, pożyczam od kuzyna :wink:

Posted

Ale ja nawet nie mam od kogo pozyczyć... :cry: Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi... może ktoś się zlituje nad moją biedną "nieobstrykaną Cziką!
Wstawiam fotkę jeszcze z wakacji, którą robiła mi Wind z seriki ja i mój pies... uielbiam te fotasy1 No i są takie słoneczne! Co prawda sniegu nie ma, ale co tam :lol:

Teraz łepek ma prawie tak samo zarośnięty, tylko czapraczek jest łysy :D

Posted

super :D

Aguś- sądzę, że Wind zgodziłaby się na sesyjkę z pieskami, chodz wiem, ze bardziej lubi fotografować osoby niż psiaki, ale co tam-pies też piękny model :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...