bogula Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Jaka ta Kora urocza i jak patrzy po "ludzku"........A dwa "hultaje" :lol: Gringo i Łatka nie odpuszczają....... nitencja-----kto by pomyślał, że obrazek z czarnego Śląska :D Pozdrawiasy dla wszystkich!
Nitencja Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 bogula przeciez Slask juz nie czarny ;-).Chyba ze z nazwy
aga_ostaszewska Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Uwielbiam takie zimowe fotasy! Utwierdzaja mnie one w tym, ze rudo-czarne wygladaja cudnie nie tylo na zielonym tle :lol: Mino: Kora sama slodycz! Ryjka ma przeslodkiego! nitencja: Zajac smiechowy :lol:
tajdzi Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Superaśnie wypasione zdjęcia :) :lol: Więcej, wiecej :)
Minio Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Airedale Teriery są uznawane za dusicieli wszelkich gryzoni. Myślicie że z Korą jest coś nie w porządku jeśli bawi się hodowlaną wiewiórką-koszatniczką ??? :oops:
tanita Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Minio, ale mi frajdę zafundowałeś tymi zdjęciami :D Super, niesamowite, prześmieszne, nie wiem jakich jeszcze przymiotników użyć, ale ubawiłam się za wszystkie czasy 8)
aga_ostaszewska Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Minio: Nie uwierzylabym, gdybym nie zobaczyla! Kora jest kochana, ze tak zabwia sie z tym rudzielcem! Moze rude do rudego, to jak swoj do swego! :lol: (choc przeciez ta wiewiorato tak cala ruda nie jest :wink: )
Petra_ Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Wpatrzona w obiektyw aparatu :) aż w końcu zasypia :D
Fuka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Petra, Łatka super! :angel: Minio :o - to się w głowie nie miesci, ale wiesz szczeniaka mozesz do roznych dziwow przyzwyczic, gdyby była dorosła, to to spotkanie skonczyloby sie, obawiam sie, że zupełne inaczej.....
INA Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Mino widzę, że uszka znowu w robocie 8) Czy z pyszczaka skubaliscie włoski?? Zimowe fotki cudowne :P Ja tez mam kilka skromnych :roll: ale dla odmniany na zamrzniętym jeziorze ... i do Krzysia pewnie niedługo sie odezwę :oops: A co do tych z wiewiórką to nie wiem czy Vigo by sie tak spokjnie bawił... Kora super :lol:
AgaCzips Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 jak całej to całej :wink: fotki super aktualne nie są bo Czips ma grzywke :wink:
aga_ostaszewska Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Minio napisał(a):Najlepszy jest ogonek Czipsa :lol: Taka słodka chorągiewka! :lol:
aga_ostaszewska Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Cholera, aja znow sie wsciekam, ze nie mam cyfrowki! :evil: Czika nie ma nawet 1 zdjecia na sniegu!!! Moze na przyszla zime juz bedzie... :wink:
tanita Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']Cholera, aja znow sie wsciekam, ze nie mam cyfrowki! :evil: Czika nie ma nawet 1 zdjecia na sniegu!!! Moze na przyszla zime juz bedzie... :wink: aga koniecznie, bo na galerii bardzo brakuje zdjęć Twojej Cziki :(
AgaCzips Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Oj, Czipuś uwielbia zabawy na i w śniegu :D
AgaCzips Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Cholera, aja znow sie wsciekam, ze nie mam cyfrowki! :evil: Czika nie ma nawet 1 zdjecia na sniegu!!! Moze na przyszla zime juz bedzie... :wink: Aguś-ja też niemam cyfróweczki, pożyczam od kuzyna :wink:
aga_ostaszewska Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Ale ja nawet nie mam od kogo pozyczyć... :cry: Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi... może ktoś się zlituje nad moją biedną "nieobstrykaną Cziką! Wstawiam fotkę jeszcze z wakacji, którą robiła mi Wind z seriki ja i mój pies... uielbiam te fotasy1 No i są takie słoneczne! Co prawda sniegu nie ma, ale co tam :lol: Teraz łepek ma prawie tak samo zarośnięty, tylko czapraczek jest łysy :D
tanita Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 aga ja Ci mogę pożyczyć 8) , bo to do niczego niepodobne jest, żeby nie było tu Twojego teriera śnieżnego :)
AgaCzips Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 super :D Aguś- sądzę, że Wind zgodziłaby się na sesyjkę z pieskami, chodz wiem, ze bardziej lubi fotografować osoby niż psiaki, ale co tam-pies też piękny model :wink:
Recommended Posts