aga_ostaszewska Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Murak: Zdjecia mnie totalnie rozwalily! Sama sie bawilas z ta sztuka :D Szkoty sa feomenalne... szczefolnie z zegarem na pysku... :lol:
Panula Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Murak - r e w e l a c j a!!! :lol: Chetnie sie dowiem skad masz takie boskie szkocikowo-artystyczne rysuneczki??? Moze inne rasy tez gdzies tam sa??
Murak Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 wrzucę parę linków - bardzo lubie takie "niezdjeciowe" psie wizerunki http://www.atlasdogs.com/Card/York.htm http://www.artpaw.com/scottishterrierlinks.html niestety marna ze mnie poliglotka ale błądzę czasem po sieci wpisując rasę o litery ktore się odnoszą w sieci do danego kraju tak jak u nas "pl" niezle żeczy można też znaleść poruszając się po linkowniach i księgach gości- człowiek by z wyszukiwarki nigdy nie trafił! :D
Aluzja Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 a oto jakie miewam dzieciorki w hodowli: Oto HIACYNTA I HORTENSJA..niestety jak to bywa najczesciej z moimi manchesterami sa w hodowlach zagranicznych juz..echh
coztego Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Aluzjo, nie bądź taka nieśmiała ;) Zdjecia mogą mieć 500x500 pikseli, nie muszą być takie maleńkie 8)
Aluzja Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 to nie niesmialosc:-)))Tylko brak wprawy:-) Proba numero duo ...
Minio Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Super psiaki, jak tak patrze na różne rasy to mam obawy czy nie stanę się posiadaczem sporej sfory :)
coztego Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Aluzja napisał(a):Proba numero duo .. No, teraz pięnie ;) Widać jakie śliczności! A masz jakies ładne zdjecia dorosłych?
Ramir Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 No Aluzja nie mydl tu oczu brakiem wprawy. Mnie udało sie wkleić zdjęcie Nostera z pomocą Flaire zresztą i nie tylko, co uważam za duży sukces, bo w dziedzinie" komputery" jestem noga.
tanita Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Panie i Panowie oto nowy nabytek w naszej terierowej rodzinie :D Imie : Gringo wiek: 7 tygodni charakter: tego nie muszę tlumaczyć nam terierowcom :lol: Dobrze już kończe bo mnie zastrzelicie :)
aga_ostaszewska Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Aluzja: Masz przeslodkie te manchestery! Miodzio maseleczko... :lol: Ramir: Czekamy na duuuuzo wiecej fotek! Masz piekne psiaki, wiec dlaczego sie nimi nie chwalisz!? tanita: Nie chce mi sie grzebac w temacie... :oops: ale z jakiej hodowli masz Gringo? Chyba juz to bylo, ale i tak prosze o powtorke! Fajowy ten maly smyk! Z niecierpliwoscia bede oczekiwala kolejnych zdjec! Czy masz jakies plany wystawowe czy tylko tak dla "free stylu"?
Flaire Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Piękne szczeniaki, i te czarne podpalane, i ten biały łaciaty. Ja kocham szczeniaki! :D A dzisiaj się zobaczę z moją wnusią :D .
tanita Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']tanita: Nie chce mi sie grzebac w temacie... :oops: ale z jakiej hodowli masz Gringo? Chyba juz to bylo, ale i tak prosze o powtorke! Fajowy ten maly smyk! Z niecierpliwoscia bede oczekiwala kolejnych zdjec! Czy masz jakies plany wystawowe czy tylko tak dla "free stylu"? Ten fajowy mały smyk od 3 w nocy zaczął walkę o moje łóżko i jestem średnio przytomna :wink: Gringo jest z hodowli "z Piaszczystych Pól" matka: Bagatela II Kawalkada, ojciec Don Diego Czeczuga. Okazało się, że ma wspólnych przodków z moim poprzednim foksikiem, co mnie bardzo rozczuliło :) Co do planów wystawowych, to hodowczyni mnie bardzo namawia, a że z pierwszym foksem nigdzie nie jezdzilam, to może z drugim najwyższy czas zacząć. :fadein: . Podobno mam się już szykować to kwietniowej wystawy. Mam niezłego cykora, no i te słynne tańczące foksie uszy :evilbat: . Ale spróbować chyba można 8)
Murak Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 [quote name='Minio']Super psiaki, jak tak patrze na różne rasy to mam obawy czy nie stanę się posiadaczem sporej sfory :) oj jak ja to dobrze rozumiem!!!!! :wink: Tanitana wystawy-koniecznie ja zaczęłam w zeszłym roku i powiem że poza żródłem stresu(potwornego :oops: ) jest to wspaniała zabawa a przede wszystkim sposobność do spotkania podobnych wariatów Aluzja coś mi się wydaje ze u ciebie bitwa o łózko już wygrana!!! :wink: Żeby była jasność u mnie też wygrana :D :D :D już dawno!
Ramir Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Flaire! Wstawiam zdjęcie Rusty'go bo go nie widziałaś a to a propos naszej rozmowy. Takie z natury.
Flaire Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Rusty fajny! Trzymam kciuki za jego zdrówko. [/list]
tanita Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Tanitana wystawy-koniecznie ja zaczęłam w zeszłym roku i powiem że poza żródłem stresu(potwornego :oops: ) jest to wspaniała zabawa a przede wszystkim sposobność do spotkania podobnych wariatów No właśnie, ja już na samą myśl o tym mam stres :), bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić tego mojego diabełka, który będzie ładnie się prowadzał. Chociaż po dotychczasowej obserwacji odkryłam, że niezły z niego model, bo dobrze wie, kiedy się na niego patrzy i wtedy tak pozuje, że aż strach :wink: W wojnie o łożko na razie wynik 3:0 dla mnie, ale chyba jestem z góry skazana na niepowodzenie bo dopiero co wstałam a już jestem nhieprzytomna :evilbat: , więc na razie tylko parę fotek a opis jego przygód trochę później jak wyjdę na ludzi :wink: Ten ostatni stan, jest dla mnie chwilą wytchnienia :lol:
INA Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Tanita - fajny maluch :lol: Mino - dopiero teraz dotarłam do galerii - Kora ma znajome spojrzenie 8) własciwie wręcz identyczne jak mój maluch. :D
aga_ostaszewska Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 A co powiecie na podobienstwo tych 2 spojrzen...? Wredoty okropne... :lol: Chyba chca powiedziec: "Tylko sprobuj ma zabrac zabawke, a obaczysz jakie mam ostre zabki!" A co powiecie na pdobienstwo w tym spojrzeniu? Wredoty okropne... :lol: Ramir: Psiak bardzo fajowski! Nie wiem o co chodzi, ale mocno trzymam na niego kciuki!
tanita Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):A co powiecie na pdobienstwo w tym spojrzeniu? Wredoty okropne... :lol: Wiesz aga jak to jest 8) . Z terierrami żartów nie ma :evilbat:
Fuka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ramir, ciesze się, ze sie wreszcie pojawiłas tutaj! Tanita, maluch ma śliczny kolor!
Ramir Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Cześć Fuka! Myślałam że pojechałaś i dlatego się nie odzywasz. A to zdjecie dla ciebie.
Flaire Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ramir, śliczna sunia, ale napisz, kto to jest!!! :D
Ramir Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 No widzisz zapomniałam napisać to Korina jak miała 1,5 roku. Ta co była w Poznaniu. Córeczka Nosterka.
Recommended Posts