Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murak - r e w e l a c j a!!! :lol:

Chetnie sie dowiem skad masz takie boskie szkocikowo-artystyczne rysuneczki??? Moze inne rasy tez gdzies tam sa??

Posted

wrzucę parę linków - bardzo lubie takie "niezdjeciowe" psie wizerunki

http://www.atlasdogs.com/Card/York.htm

http://www.artpaw.com/scottishterrierlinks.html

niestety marna ze mnie poliglotka ale błądzę czasem po sieci wpisując rasę o litery ktore się odnoszą w sieci do danego kraju tak jak u nas "pl"

niezle żeczy można też znaleść poruszając się po linkowniach i księgach gości- człowiek by z wyszukiwarki nigdy nie trafił! :D

Posted

a oto jakie miewam dzieciorki w hodowli:
Oto HIACYNTA I HORTENSJA..niestety jak to bywa najczesciej z moimi manchesterami sa w hodowlach zagranicznych juz..echh

Posted

No Aluzja nie mydl tu oczu brakiem wprawy. Mnie udało sie wkleić zdjęcie Nostera z pomocą Flaire zresztą i nie tylko, co uważam za duży sukces, bo w dziedzinie" komputery" jestem noga.

Posted

Panie i Panowie oto nowy nabytek w naszej terierowej rodzinie :D
Imie : Gringo
charakter: tego nie muszę tlumaczyć nam terierowcom :lol:

Dobrze już kończe bo mnie zastrzelicie :)

Posted

Aluzja: Masz przeslodkie te manchestery! Miodzio maseleczko... :lol:

Ramir: Czekamy na duuuuzo wiecej fotek! Masz piekne psiaki, wiec dlaczego sie nimi nie chwalisz!?

tanita: Nie chce mi sie grzebac w temacie... :oops: ale z jakiej hodowli masz Gringo? Chyba juz to bylo, ale i tak prosze o powtorke!
Fajowy ten maly smyk! Z niecierpliwoscia bede oczekiwala kolejnych zdjec! Czy masz jakies plany wystawowe czy tylko tak dla "free stylu"?

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']tanita: Nie chce mi sie grzebac w temacie... :oops: ale z jakiej hodowli masz Gringo? Chyba juz to bylo, ale i tak prosze o powtorke!
Fajowy ten maly smyk! Z niecierpliwoscia bede oczekiwala kolejnych zdjec! Czy masz jakies plany wystawowe czy tylko tak dla "free stylu"?

Ten fajowy mały smyk od 3 w nocy zaczął walkę o moje łóżko i jestem średnio przytomna :wink:
Gringo jest z hodowli "z Piaszczystych Pól" matka: Bagatela II Kawalkada, ojciec Don Diego Czeczuga. Okazało się, że ma wspólnych przodków z moim poprzednim foksikiem, co mnie bardzo rozczuliło :)
Co do planów wystawowych, to hodowczyni mnie bardzo namawia, a że z pierwszym foksem nigdzie nie jezdzilam, to może z drugim najwyższy czas zacząć. :fadein: . Podobno mam się już szykować to kwietniowej wystawy. Mam niezłego cykora, no i te słynne tańczące foksie uszy :evilbat: . Ale spróbować chyba można 8)

Posted

[quote name='Minio']Super psiaki, jak tak patrze na różne rasy to mam obawy czy nie stanę się posiadaczem sporej sfory :)
oj jak ja to dobrze rozumiem!!!!! :wink:

Tanitana wystawy-koniecznie ja zaczęłam w zeszłym roku i powiem że poza żródłem stresu(potwornego :oops: ) jest to wspaniała zabawa a przede wszystkim sposobność do spotkania podobnych wariatów

Aluzja coś mi się wydaje ze u ciebie bitwa o łózko już wygrana!!! :wink:
Żeby była jasność u mnie też wygrana :D :D :D już dawno!

Posted

Tanitana wystawy-koniecznie ja zaczęłam w zeszłym roku i powiem że poza żródłem stresu(potwornego :oops: ) jest to wspaniała zabawa a przede wszystkim sposobność do spotkania podobnych wariatów

No właśnie, ja już na samą myśl o tym mam stres :), bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić tego mojego diabełka, który będzie ładnie się prowadzał. Chociaż po dotychczasowej obserwacji odkryłam, że niezły z niego model, bo dobrze wie, kiedy się na niego patrzy i wtedy tak pozuje, że aż strach :wink:
W wojnie o łożko na razie wynik 3:0 dla mnie, ale chyba jestem z góry skazana na niepowodzenie bo dopiero co wstałam a już jestem nhieprzytomna :evilbat: , więc na razie tylko parę fotek a opis jego przygód trochę później jak wyjdę na ludzi :wink:

Ten ostatni stan, jest dla mnie chwilą wytchnienia :lol:

Posted

Tanita - fajny maluch :lol:

Mino - dopiero teraz dotarłam do galerii - Kora ma znajome spojrzenie 8) własciwie wręcz identyczne jak mój maluch. :D

Posted

A co powiecie na podobienstwo tych 2 spojrzen...? Wredoty okropne... :lol: Chyba chca powiedziec: "Tylko sprobuj ma zabrac zabawke, a obaczysz jakie mam ostre zabki!"

A co powiecie na pdobienstwo w tym spojrzeniu? Wredoty okropne... :lol:

Ramir: Psiak bardzo fajowski! Nie wiem o co chodzi, ale mocno trzymam na niego kciuki!

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
A co powiecie na pdobienstwo w tym spojrzeniu? Wredoty okropne... :lol:

Wiesz aga jak to jest 8) . Z terierrami żartów nie ma :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...