tanita Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 [quote name='Fuka'] a u Ciebie - toż to raj - zadnej konkurencji :roll: Fuka, nie zapominaj o trzech kotach :wolfie:
Petra_ Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Dziś w ogródku: Łatka i patyczek: węszymy.. a na polach:hura biegniemy by potem zawsze powrócic do swojej Pani :wink:
Fuka Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 :angel: :buzi: :klacz: DZIĘKI!!!!! :oops: Puchnę z dumy, bo troche dzięki mnie Łatka ma cudowny dom :D :multi:
Petra_ Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Fuka :oops: teraz ja sie rumienię.Łatka faktycznie czuje sie z nami dobrze....przynajmniej tak wygląda i tak się zachowuje:-))Co do kotów,cóż,na razie sie obserwują choć zauwazyłam,ze są coraz bardziej obojętne gdy widzą Łatkę,ale wspólnych zabaw jeszcze nie uskuteczniły,wszystko przed nimi :)
Murak Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 o koty to dla teriera żadna konturencja jak znajdę to wkleje jak moje śpią kotom na głowie Alez Wojtek jak to nareszcie? :oops: przeciez ja cięgle jestem tylko nie zawsze mam czas pisać Właśnie składam galerki do furkowej strony jeszcze nie wszystkie sa ale może do rana będą? :wink: zapraszam http://www.szkocka.republika.pl/galeria.html e kieby cłowiek mioł jaki fajny "fotogrof" to by dopiero syckim pokozoł hej! e...czasem nie można powściągnąć języka przodków :D
Murak Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 jejku Petra wy macie taki milimetrowy śnieg a nas zasypuje po uszy - po moje uszy (przez ostatni tydzień odśnieżałam 3 razy dziennie na zmiane z traktorem! :cry: )
Wojtek Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Alez Wojtek jak to nareszcie? Nareszcie wiem co szkoty mają pod spódniczką :D
Petra_ Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Lustereczko powiedz przecie.....który foksik najpiękniejszy w świecie 8)
Fuka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 :roll: no piękna to ona miejmy nadzieję, że będzie - ale na razie - to jest terrier szafowy, zamknać w szafie i przeczekać parę miesięcy a z odzyska proporcje :evil_lol:
Flaire Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Fuka napisał(a):to jest terrier szafowy, zamknać w szafie i przeczekać parę miesięcy a z odzyska proporcje :evil_lol:Eee tam, dla mnie jest piękna! :D
Nitencja Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Wiadomo ze wszystkie pieski sa piekne:) ale szafa czasem sie przydaje.
Petra_ Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Fuka Łateczkę zamknąć w szafie?:)Takiej kwarantanny bym jej nie zafundowała potem moglabym tylko liczyć na zemstę w wykonaniu Łatki,czyli pewnie byłaby znikającym punktem na horyzoncie 8) Tak więc sunia jest piękna jaka jest :D
Fuka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 No już nie bijcie, wiadomo, że jest piękna, szczegolnie, że NASZA NAJŁADNIEJSZA jak kochanka męża :lol: Ja tylko chciałam przypomniec, że tak naprawdę to piekna ona dopiero mam nadzieję, że bedzie, a teraz trzeba przeczekac okres brzydkiego kaczątka, no i oczywiście, że nie w szafie - tylko na spacerach i innych szaleństwach z Gringiem i nie tylko :D
AgaCzips Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Kochani, zdjecia fantastyczne :D poprostu bomba :wink: Niema to jak upamiętnić piękno terriera na fotkach :wink:
Minio Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 A to nasza Korka po Flairowym szkoleniu trymowania.
Flaire Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Ale słodziuchny diabełek! :D Ślicznie wygląda. :D
aga_ostaszewska Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Flaire... przeciez to sceniak, to musi byc slodziuchny! :D
Flaire Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Flaire... przeciez to sceniak, to musi byc slodziuchny! :Daga_o, a jaki całuśny, mówię Ci! :facelick:
aga_ostaszewska Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 [quote name='Flaire']aga_o, a jaki całuśny, mówię Ci! :facelick: Minio: Chyba sie do Was wybiore, bo ja uwiebiam calusne sceniaki!
niedzwiedzica Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 MINIO : spojrzenie waszej Kory jest iście diabelskie :D Az strach się bać ...Ciekawe, jakie pomysły kryją się za tymi oczkami. Super pysio !!!
Minio Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 niedźwiedzica Te spojrzenie to tylko pozory. Sunia jedyne co może zrobic to zalizać na śmierć :lol:
niedzwiedzica Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 MINIO : toż ja nic innego nie miałam na myśli :D No,może jakieś kapcie przeżute w czasie nieobecności właścicieli,ew.tapetę "zdjętą" ze ściany .... :wink: A spojrzenie airedale terriera dokłądnie takie ma być !!!!! Własnie dlatego je kocham :D
Recommended Posts