evel Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Jeśli chodzi o wołowinę to jeśli ktoś nie ma innej opcji to można szukać w marketach typu Leclerc i inne - tylko nie przed weekendem, bo wtedy jest super świeże (i drogie) mięsko, ale na przykład we wtorek/środę - przebitka cen spora, a dla psa może być lekko zalatujące, zawsze też można przemrozić ;) Quote
panbazyl Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 ja dziś w sklepach Ryjek kupiłam po 50 groszy za kg łapki kurze - całe 10 kg kupilam, szkoda że wiecej nie mieli..... takie dla piesó odpowiednie. Quote
blaira Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Halo KRAKÓW!!! Potrzebuje pomocy. Szukam miejsca do kupna miesa wołowego (skrawki, podroby i takie tam) w dobrej cenie. Drób jak najbardziej też. Koło mnie na pl ibramowskim mieso jest, ale drogo i mały wybór dla psa :( Quote
Sukóru Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Czy ktoś może wie gdzie można kupić mięso nutrii w trójmieście bądź okolicach? Quote
Tessi&Tola Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Cześć, 35 stron wątku - wybaczcie nie będę czytać wszystkiego i pójdę na skróty - czy ktoś ma namiar na dobry punkt w Opolu? Quote
Norbid Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Witam jestem tu nowy i jestem z Republiki Słowackiej do polowania na najlepszą mrożonej wołowiny, wieprzowiny i drobiu, ale najlepsze psy w pobliżu słowackiej granicy w najlepszej cenie brałem zainteresowanie 1.000 dzięki kg z góry za odpowiedź, możesz skontaktować się ze mną na email janosdeak.norbert @ gmail.com Quote
iskra_wroc Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Czy cena 5.99zł za kg korpusu kaczego we Wrocławiu to dobra cena? Quote
Bonsai Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Kolejna oferta barfowa dla [b]Warszawy[/b]:) Dzwoniłam do hodowcy drobiu w Kaliszu [U]Za dwa tygodnie[/U] (czyli w momencie, gdy będę wracała z Kalisza do Warszawy) będzie miał on do sprzedania: [B]kury zielononóżki [/B]4-tygodniowe w cenie 9 zł/szt. (w tym wieku może ważyć max. 300 g) [B]przepiórki [/B]6-tygodniowe w cenie 10 zł/szt. (też ważą ok. 300 g) ewentualnie również [B]koguty[/B] dorosłe 30 zł/chyba za sztukę, przy czym ważą ok. 1kg wszystkie zwierzaki [U]niewypatroszone, bez głów, ale opierzone[/U] (Pan mi tłumaczył, że w tak młodym wieku nie ma możliwości oskubania ptaka, bo by go całego uszkodził, a pióra są na tyle delikatnie, że pies nie powinien mieć problemów z poradzeniem sobie z tym) dorosłych kur w tej chwili nie ma, dorosłe sprzedaje jedynie w maju. Zbieram zamówienia, jeśli ktoś jest chętny, ja na pewno spróbuję. :) A chętnych na [B]króliki[/B] proszę o ostatecznie potwierdzenie zamówienia [U]dzisiaj. [/U] Quote
Bonsai Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='iskra_wroc']Czy cena 5.99zł za kg korpusu kaczego we Wrocławiu to dobra cena?[/QUOTE] Ja ostatnio kupiłam w Lidlu [U]całą[/U] kaczkę w cenie 9,50 zł/kg. Teraz jest sezon na kaczki, więc są tanie, ale 6 zł za korpus bym nie dała, zwłaszcza, że tam jest mało mięsa. W Leclercu w Warszawie dostaję szyje kacze w cenie 2,99 zł/kg. Quote
evel Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ja kupuję kaczkę (skrzydła, korpusy) właśnie w cenie 6-7zł/kg. Tańszej nie widziałam u nas. Quote
Bonsai Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 No to znalazłam lepszy deal. :) Przepiórki 2zł/szt. , Warszawa odbiór osobisty w środę. Kto jest chętny? Quote
evel Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Dlaczego nie mieszkam w Warszawie :placz: Quote
Bonsai Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='evel']Dlaczego nie mieszkam w Warszawie :placz:[/QUOTE] Poszukaj w swojej okolicy - na pewno coś się znajdzie. :) Najlepiej na forach sokolniczych, oni kupują bardzo dużo takiego drobiu i znają dobre miejscówki. Do przepiórek za 2 zł/szt. dotarłam w sumie dzięki sokolnikom. ;) Quote
Journey Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Bonsai']No to znalazłam lepszy deal. :) Przepiórki 2zł/szt. , Warszawa odbiór osobisty w środę. Kto jest chętny?[/QUOTE] Ja ;) Zaraz wyślę Ci pw Quote
Zofijówka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 No to ja biorę po weekendzie ochłapy z rozbioru łososia po dychu za kilo, jak by ktoś chciał. Nie zaglądam tu za często, więc najlepiej pisać na PW. Quote
anna187 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 W Warszawie w Marcpolu- promocja flądry po 6,49 zł( około), ryba duża, świeże i tłusta. Zmieliłam przed podaniem. Borys wsunął z wielkim apetytem rybkę .:) Quote
evel Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Melduję, że w [B]Tesco Lublin[/B] nabyłam w dniu dzisiejszym przed południem, porcje rosołowe z gęsi, w cenie 2,49/kg :) Quote
blaira Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Kraków, Kraków Pomocy. Poszukuje nadal jakies teaniej wolowiny i cieleciny. Nie wiem gdzie znalezc. Prosze o pomoc. Quote
Mazia_G Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='blaira']Halo KRAKÓW!!! Potrzebuje pomocy. Szukam miejsca do kupna miesa wołowego (skrawki, podroby i takie tam) w dobrej cenie. Drób jak najbardziej też. Koło mnie na pl ibramowskim mieso jest, ale drogo i mały wybór dla psa :([/QUOTE] Napisałam PW. Quote
Martens Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Czy ktoś w Warszawie lub z północnego Mazowsza wie, gdzie można kupić coś z baraniny/jagnięciny? Quote
motyleqq Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Martens']Czy ktoś w Warszawie lub z północnego Mazowsza wie, gdzie można kupić coś z baraniny/jagnięciny?[/QUOTE] baraninę to widziałam na Hali Mirowskiej Quote
makot'a Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Propozycja dla BARFiarzy z Krakowa :) Planuję kupić mięso w sklepie [URL]http://www.sklep.miesodlapsow.pl/category/as-pol[/URL] Mięso jest mrożone, pakowane w opakowania termoizolacyjne i dojeżdża na miejsce ponoć w stanie nienaruszonym (przynajmniej ludzie, którzy już coś tam zamawiali tak piszą). Zamówienie musi mieć CO NAJMNIEJ 5kg wagi. Przesyłka paczki od 5-20kg kosztuje 21zł. Może ktoś z Krakowa chciałby się dołożyć do zamówienia? Ja nie wiem, czy uda mi się "dobić" do 5kg, ale nawet jeśli tak, to i tak chętnie się z kimś "podzielę zamówieniem" - zawsze to trochę oszczędności na kosztach wysyłki :) Quote
dexterka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 a ja polecę ecokarmę ze śląska. raz w miesiącu dowożą też w okolice Opola i do Wrocławia. fajne mięsko, moje psy się zajadają [url]http://www.ecokarma.pl/index.php[/url] Quote
panbazyl Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 coś drogo mają te karmy. Ja takie same kupuję prawie o połowę taniej - chodzi mi o te pakowane po 250 g. Quote
dexterka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 a gdzie kupujesz?? ja chyba mieszkam w miejscu gdzie znalezienie taniego mięsa dla psów graniczy z cudem... Quote
Recommended Posts