Krysiam Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Nie potrafie robic ogloszeń ale trzymam kciuki za puszyste panny Czy one wychodza na spacery? Quote
Wet-siostra Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Trudno powiedzieć,ale chyba nie... Może Kikou będzie wiedziała na pewno... Wstajemy,dziewczęta! Quote
kikou Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Krysiam']....Czy one wychodza na spacery? oczywiście nie chodzą... leżą tylko w boksie i jedzą.., nie mogą dostawac mniejszych porcji bo w boksie sa tez inne pieski... wiec dostają full kalorycznego jedzonka i leżą i tyją.... na wątku Wet dzielnie podrzuca... poza tym nikt nie zagląda... pierwsze upały i grube brzydkie panny jeszcze poumierają na serce..... Quote
kikou Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 allegro: UTUCZONE!!! bez domu nie maja szans przeżyc.... (656199796) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Poker Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 zaglądam stale, ale gdy nie mam niczego do zaoferowania, po prostu nie piszę. Quote
toyota Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Są grube , ale nie brzydkie. Jak dla mnie są bardzo ładne . No rozumiem , że to taki chwyt marketingowy zmiękczający serca ;) , że niby brzydkie . Ale pomocy to one wymagają . Jakiejś dobrej diety light i znacznie poprawił by się komfort ich życia . Mam nadzieję , że ktoś je wypatrzy i pokocha . Szkoda , że jestem bezsilna :-( Quote
Reksiu21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Biedaczki. tutaj prawie nikt niezaglada:shake::placz: Quote
Wet-siostra Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Upały rzeczywiście mogą być dla panienek zabójcze...:-( Kikou....Ty wiesz...:cool3: W górę,dziewczęta...:multi: Quote
basia0607 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Tragedia, zatuczone, porzucone. Co z nimi będzie ? Quote
GoskaGoska Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 :roll:no to jestem - nie ma rzeczy nie mozliwych i moze ktos je pokochach , jestem w kropce nie ma kasy ani mozliwosci bazarkowania, ale sunia przydaloby sié wyroznione allegro , no nic pomysle co mozna zrobic ale pewnie nie zawiele Quote
ecci Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 ja też zaglądam...ale nie jestem w stanie nic zrobic to co mam pisac... Quote
Wet-siostra Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Witajcie,Dziewczynki...Wczoraj nie było mnie w domu,nie mogłam do Was zajrzeć...:oops: Przepraszam,Malutkie... W górę!!!:multi: Quote
kikou Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 ..chyba coś mam dla obu naszych panien... ale szczegóły dopiero na koniec tygodnia, żeby nie zapeszyc....;) Quote
GoskaGoska Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ty jak zwykle Kikou czarodziejka jestes:lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: musze sie nauczyc, ze jak Kikou jest w pogotowiu to wszystko sie zdarzyc moze.. Quote
Wet-siostra Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wieczornie podnoszę... Muszę przyznać,że umieram z ciekawości... Quote
Recommended Posts