Lilmo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ja też pamiętam o tych suniach, ale nie mam pojęcia jak mogłabym im pomóc :-( Quote
malagos Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Jak one sobie radzą w schronisku? Pyta ktoś o nie? Quote
Koperek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 malagos napisał(a):Jak one sobie radzą w schronisku? Pyta ktoś o nie? Nikt nie pyta- grube psy rzadką "schodzą", a te są wręcz utuczone, jak na ubój:shake: Radzą sobie, jak na fotach poniżej: Ruda przynajmniej siedzi często na zewnątrz, natomiast ta jasna ciągle wewnątrz. Miny mówią same za siebie- straciły wszystko, więc po co mają dalej egzystować? Quote
kikou Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 czy ktoś może pomóc ogłaszac te biedule czy wszyscy postawili już krzyżyk na suniach? Quote
Wet-siostra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Podnoszę...Pilnuję wątku,to potrafię...Z ogłoszeniami gorzej...:shake: Cały czas myślę o tych biedaczkach...:oops: Quote
Recommended Posts