funia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ania jest mi przykro ,ze spotykaja Cie takie przykrości :shake: Quote
Tola Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Wierzę, ze Łatusiowi uda się. Jak ogłaszalam naszego slepaczka Krecika to nie wierzyłąm, ze kaleki piesio tak szybko znajdzie dom. Pomogli dogomaniacy i udało się. Łatusiowi tez sie uda. Ania trzymaj się. Quote
stonka1125 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 funia napisał(a):Ania jest mi przykro ,ze spotykaja Cie takie przykrości :shake: to nie mnie,to te psy które niczemu nie zawiniły,całe życie przerabane i jak jest swiatełko w tunelu to wszystko sie wali Quote
stonka1125 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 dostałam maila od jednej z osób deklarujących wpłaty na łatka,zapytam czy mogę go tu przekopiowac ,to fantastyczna wiadomość! Quote
stonka1125 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 dostałam zgodę więc wklejam maila! "Pani Aniu czytalam watek Latka i powiem szczerze ,ze ciesze sie ze Latus nie idzie do tego hotelu gdzie go nie chca.Deklarowalam kwote 60zl a zwieksze ja do 100 co miesiac oraz dodatkowe sto zlotych na badania albo transport przez pierwsze dwa miesiace.Pozdrawiam Bogusia" są jeszcze fantastyczne i wielkie serca na swiecie:multi::multi::multi: łatek w kolejce u murki,kolejka długa więc wszyscy wznośmy teraz modły do swoich bogów,zeby murkowe pieski szybko znajdowały super domki,kwota z deklaracji starczy dla łatusia u murki(też 8 zł za dobę),tak że z dodatkowymi pieniążkami łatuś to bardzo bogate futerko,oj piechu ty śmierdzący wytrzymaj jeszcze troszkę! Quote
stonka1125 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 mam bardzo dobre wieści,dzwoniły do mnie dziewczyny z zamoscia(tola, funia :loveu::loveu::loveu:) i mogą łatulowi odstąpić miejsce w hotelu u murki,murka sie zgodziła,będziemy dogadywac szczegóły,jest jeden problem,mój sprawdzony transport może wozić psy,tylko z zamoscia do mnie w drugą stronę odpada niestety tak ze szukamy transportu .......... Quote
stonka1125 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 no i okulistę psiego maja blisko i będzie można od razu sprawdzić co z oczkami.... a teraz spadam i ide z moją trójeczką polatac do parku... Quote
Murka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Jest transport z Łodzi w nasze rejony, ale nie wiem czy się trzeci psiak zmieści i czy dalibyście radę podrzucić psinę do Łodzi? http://www.dogomania.pl/forum/f521/pilnie-transport-lodz-janow-lubelski-dla-malego-psiaka-137195/ Quote
Tola Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Asia_Klero napisał(a):troche dziwnie to napisane....ale chyba efekt osiagniety-wszyscy zrozumieli:oops:...:shake::shake::shake:mnie pierwsza rzecz jaka przyszlaby do glowy myslac o zarazie parwo to to ze zwierzeta cierpia a nie to ze bedzie zla reputacja hotelu albo pieniadze...coz...moze zle to odbieram.A z reszta osobiscie uwazam,ze wszystkie zwierzeta powinny byc szczepione a napewno nie powinno sie do hotelu przyjmowac psa bez szczepien..tak na dobra sprawe kazdy z nich moglby zarazic parwo... Zgadzam się w pełni z tym wszystkim co tu napisane. Quote
Asia_Klero Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 MURKO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ty wiesz za co cie cenię:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: psiak nie moze lepiej trafic!!wierzcie mi!:loveu: Quote
stonka1125 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Asia_Klero napisał(a):MURKO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ty wiesz za co cie cenię:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: psiak nie moze lepiej trafic!!wierzcie mi!:loveu: wierzymy i wiemy,to najlepsze miejsce dla łatka:multi: Quote
stonka1125 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Murka napisał(a):Jest transport z Łodzi w nasze rejony, ale nie wiem czy się trzeci psiak zmieści i czy dalibyście radę podrzucić psinę do Łodzi? http://www.dogomania.pl/forum/f521/pilnie-transport-lodz-janow-lubelski-dla-malego-psiaka-137195/ problem polega na tym,że oczywiście dalibyśmy radę,ale nijak w czwartek rano(tż pracuje ,ja bez prawka,a auto bezczynnie będzie stało.k.),i przez to dzisiaj nie usnę Quote
stonka1125 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 nie denerwujmy się na zapas,szukajmy transportu a jak będzie trzeba to na rękach go zaniosę do samego janowa,a i murkę poznam i może jeszcze do zamościa dojde:evil_lol: Quote
Murka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 stonka1125 napisał(a):problem polega na tym,że oczywiście dalibyśmy radę,ale nijak w czwartek rano(tż pracuje ,ja bez prawka,a auto bezczynnie będzie stało.k.),i przez to dzisiaj nie usnę A może dałoby radę zawieźć go w środę i przenocować w Łodzi u jakiegoś dogomaniaka? Quote
stonka1125 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 to świetny pomysł,możemy go dowieźć w środę do łodzi ,to teraz potrzebni dogomaniacy łódzcy którzy mogliby go przenocować Quote
Isadora7 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Moze wpiszcie tez tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-newsy-o-zwierzetach-potrzebujacych-pomocy-lista-wolont-700-psow-w-schronie-77826/index254.html#post12292103 Quote
stonka1125 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Isadora7 napisał(a):Moze wpiszcie tez tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-newsy-o-zwierzetach-potrzebujacych-pomocy-lista-wolont-700-psow-w-schronie-77826/index254.html#post12292103 wpisałam dzieki,napisałam też do moriaaa Quote
ewatonieja Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 zapytam TZ -a jakiej on jest wielkości? edit: od której do której pies potrzebuje tego tymczasiku ? Quote
stonka1125 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 malutki,łepek ma tak na wysokości połowy łydki albo nawet nie łatek przy nogach izabelki ,ale izabela jest że tak powiem niskiego wzrostu.... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Dzidziu maleńki, trzymam kciuki, żebyś dojechał do przystani :loveu: Dogomaniacy, przenocujcie to biedactwo... Quote
LACRIMA Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Anielin.k. Łasku ok. Łodzi. Ale są trzy psy. Jak długo trzeba byłoby przetrzymać? Quote
stonka1125 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 ewatonieja napisał(a):zapytam TZ -a jakiej on jest wielkości? edit: od której do której pies potrzebuje tego tymczasiku ? myslę ze dojechalibyśmy jakoś wieczorem bo mąż z pracy wraca koło 17 ,jakieś koryto bym mu dała i będziemy ruszac... nocleg łatkowi zaproponowala agata51:loveu:może będzie trochę stresu bo ona zapsiona lekko z tego co czytam ,jeżeli łatek sie załapie to powieziemy futrzaka po nowe zycie Quote
Recommended Posts