stonka1125 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 basia0607 napisał(a):Jak mu pomóc ? trzeba go jak najprędzej wyciągnąć:cool3:,a poza tym każda pomoc się przyda,poprosiłam już o bannerki,potrzebny tekst do ogłoszeń może ktoś mógłby zapłacić za kastracje i takie tam........... Quote
stonka1125 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 isadorko,dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Biore sie za banerek. Wierzę że psina znajdzie domek. Jak napisała Tola znalazł Krecik od nich. W minionym tygodniu znalazły domek dwa niewidome jamniczki. Nie traćmy nadziei. Quote
iwa77 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ależ biduś z niego - tu chyba konieczne jest DT , on nie da rady ! Quote
Isadora7 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Bardzo proszę banerki podlinkowane. Czy możecie zrobić lepsze zdjęcia? Pewnie ciężko będzie. Zaraz wstawię na wątek te zdjęcia trochę podrasowane w photoshopie, niewiele się wyciągnie ale trochę można. Danusiu poczekaj chwile to wstawisz zrobione. Allegro mogę zrobić tez dla biedaka, ale raczej jutro. Quote
danka1234 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Jasne,poczekam.:lol: banerki i tak slicznie wyszły. Quote
Isadora7 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Podrasowane zdjęcia do ogłoszeń. Może warto podmienić te z 1 strony. I banerki też dobrze wstawić na 1 stronę. Quote
stonka1125 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 zrobienie zdjęć to w sumie nie jest problem,ale dopiero w poniedziałek,schronisko przez trzy dni jest niestety nieczynne,dochodzi tylko pani nakarmić i powypuszczać psy na wybiegi(mieszka obok),proponowaliśmy że możemy te trzy dni pobyć w schronie bo i tak nic lepszego do roboty nie mamy,psy nas juz nie chcą pożreć żywcem i możemy je spokojnie wypuszczać,ale niestety pozostało to bez echa:shake:to też staramy się zmienić bo schronisko jest otwarte w totalnie glupich godzinach a w soboty i niedziele to całkiem żenada bo tylko od 8.00-10.00,cóż ,nie od razu kraków zbudowano no nie? isadorko,piękne banerki!!!!!!!!!!!!!! Quote
danka1234 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 jeśli mozece to napiszcie jeszcze tekst do ogloszen z informacjami jakie byscie chcieli by w nim były i kontakt do ogłoszen. Quote
stonka1125 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 wstawiłam tekst w drugi post,może ktos potem napisze lepszy zdjęcia zmienione Quote
Asia_Klero Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 w gore kochany...probuje wyciagnac ze schronisku jednego slepaczka...jak mi sie uda bedziemy dzialac i z toba malutki...:oops: Quote
Maszaberla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Zjawiam sie na zaproszenie cioteczki Goni13 :loveu: Jakie to biedactwo, nie mam juz sily do slepaczkow, chociaz Antosiowi udalo sie na stare lata... Ciotki moze zaczniemy zbierac deklaracje na hotelik, co Wy na to? Dorzuce oplate od siebie - tylko nie wiem jak sie na to zapatrujecie? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Zrobiłam tej biednej śliczności alegratkę i adopcje.org. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1930447_prosze_pomoz_mi_zobaczyc_co_to_milosc.html Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 jeśli odejdzie mi deklaracja na wątku pewnej suni (a na to się zanosi), to ja deklaruję na razie 15 zł miesięcznie na hotelik + dochód z obecnego bazarku (zanosi się na co najmniej 20 zł) - wyciągnijcie tego malucha ze schronu :-( Quote
danka1234 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ogłoszenia dla Łatka; gumtre kokosy interpress oferty kupie psa adopcja psa petsy Quote
stonka1125 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 jednak jedziemy dzisiaj do schroniska:multi::multi::multi: dostaniemy klucze i możemy sobie pobyć z psami,obfoce łaciaka ile się da i spróbuję mu założyć obróżkę,wypieszczochamy śmierdziuchy i wycałujemy,bardzo się cieszę! Quote
maarit Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Maszaberla napisał(a): Jakie to biedactwo, nie mam juz sily do slepaczkow, chociaz Antosiowi udalo sie na stare lata... Ciotki moze zaczniemy zbierac deklaracje na hotelik, co Wy na to? Dorzuce oplate od siebie - tylko nie wiem jak sie na to zapatrujecie? Mogłoby się udać- jakby tu sciagnąć więcej "wielbicieli Antosia":razz:,, no i innych... Cóż ja ze wstydem:oops: powiem, że nie dam rady co miesiąc wpłacać ale od czasu do czasu coś dorzucę Jeszcze mam w domu kolejnego dużego amatora psich chrupek z ogromnym apetytem:shake: Quote
stonka1125 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 wyrobiłyśmy dniówke w schronisku dzisiaj,8 godzin myziałyśmy i czesałyśmy to co sie dało :evil_lol:proszę zdjęcia łatusiatego a tutaj więcej zdjęć,dostałam lekkiej histerii jak musiałam go do boksu włożyć,nie chciał ,kładł się na plecki i całym tym małym ciałkiem pokazywał jakim jest super psem,na rękach się przytulał i taki ufny był,a ja go tam wsadziłam i tak płakał strasznie,tragedia:-(:-(:-(unika innych psów ,stara się do nich nie zbliżać,powarkiwał na młodego szczylka który go zaczepiał,ale nie zaczepiany ma totalną zlewkę na inne psy,byłby naprawde niekłopotliwym pieskiem,obiecałam ,że go zabiorę stamtąd żeby nie wiem co.......... Picasa Web Albums - stonka - łatek Quote
gibon301 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 dziękuję za zaproszenie na wątek.mam nadzieję, że uda się Łatkowi pomóc-ja ze swojej strony mogłabym zaoferować zrobienie plakatu (jeśli tylko znajdzie się ktoś chętny kto by go porozwieszał) a jak zapadnie decyzja wyciągnięcia go do hoteliku postaram się go jakoś wesprzeć. będę tu zaglądać i trzymać kciuki! Quote
Maszaberla Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Gonia13 napisał(a):Mogłoby się udać- jakby tu sciagnąć więcej "wielbicieli Antosia":razz:,, no i innych... Cóż ja ze wstydem:oops: powiem, że nie dam rady co miesiąc wpłacać ale od czasu do czasu coś dorzucę Jeszcze mam w domu kolejnego dużego amatora psich chrupek z ogromnym apetytem:shake: Gosienko to sciagaj cioteczki i moze ruszymy z akcja zbierania na hotelik? O ile ktos jeszcze chetny na taka opcje bo poza Toba nikt nie odpowiedzial na moja propozycje :shake: Quote
Maszaberla Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):jeśli odejdzie mi deklaracja na wątku pewnej suni (a na to się zanosi), to ja deklaruję na razie 15 zł miesięcznie na hotelik + dochód z obecnego bazarku (zanosi się na co najmniej 20 zł) - wyciągnijcie tego malucha ze schronu :-( Czyli mozna juz uznac ze 15 zl to pierwsza deklaracja na watku? :cool3: Quote
Recommended Posts