Havanka Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 26 minut temu, Jo37 napisał: Niestety imię nie zostanie. Szkoda, ale najważniejsze, ze ma dom ! Quote
Tola Posted October 11, 2020 Author Posted October 11, 2020 Bardzo proszę o kciuki za moją staruszkę Zulcię - jutro o 11.00 ma zabieg, niestety nie unikniemy tego, chociaż bardzo bym chciała:(. Antybiotyk pomógł na bardzo krótki czas, kamienia przybyło, w pyszczku jest znowu stan zapalny, jest opuchnięty, wydobywa się krew:(. Jutro jest kardiolog z Lublina, ma być przy zabiegu, bardzo się boję:(. Starałam się cały dzień nie myśleć, ale już nie da się, jutro coraz bliżej:( 2 Quote
Gabi79 Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 35 minut temu, Tola napisał: Bardzo proszę o kciuki za moją staruszkę Zulcię - jutro o 11.00 ma zabieg, niestety nie unikniemy tego, chociaż bardzo bym chciała:(. Antybiotyk pomógł na bardzo krótki czas, kamienia przybyło, w pyszczku jest znowu stan zapalny, jest opuchnięty, wydobywa się krew:(. Jutro jest kardiolog z Lublina, ma być przy zabiegu, bardzo się boję:(. Starałam się cały dzień nie myśleć, ale już nie da się, jutro coraz bliżej:( Trzymam kciuki za całych sił za Zuleńkę. 1 Quote
Bogusik Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 59 minut temu, Tola napisał: Bardzo proszę o kciuki za moją staruszkę Zulcię - jutro o 11.00 ma zabieg, niestety nie unikniemy tego, chociaż bardzo bym chciała:(. Antybiotyk pomógł na bardzo krótki czas, kamienia przybyło, w pyszczku jest znowu stan zapalny, jest opuchnięty, wydobywa się krew:(. Jutro jest kardiolog z Lublina, ma być przy zabiegu, bardzo się boję:(. Starałam się cały dzień nie myśleć, ale już nie da się, jutro coraz bliżej:( Martuniu,z pełnymi garściami kciuków,myślami i całym sercem jestem z Wami kochani.Przesyłam moc dobrej i pozytywnej energii 1 Quote
Poker Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Trzymam kciuki. Kilka dni temu zabieg stomatologiczny przeszła moja tymczasia, Czacza/Ada. Ma 20 lat. U nas była w 2008 roku. 1 Quote
elik Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 11 godzin temu, Tola napisał: Bardzo proszę o kciuki za moją staruszkę Zulcię - jutro o 11.00 ma zabieg, niestety nie unikniemy tego, Będzie dobrze. Moja około 16 letnia Masia miała w styczniu poważną operację usunięcia śledziony, a też jest kardiologiczna. Operacja przeszła bez komplikacji i jest ok do dzisiaj. Będzie dobrze! 1 Quote
Havanka Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Martusiu i ja zaciskam mocno kciuki ! Przy wsparciu kardiologa ryzyko na pewno będzie mniejsze. Powodzenia i czekamy na info ! 2 Quote
b-b Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 15 godzin temu, Tola napisał: Bardzo proszę o kciuki za moją staruszkę Zulcię Zaciskam bardzo mocno! 1 Quote
Tola Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 21 godzin temu, Gabi79 napisał: Trzymam kciuki za całych sił za Zuleńkę. 20 godzin temu, Bogusik napisał: Martuniu,z pełnymi garściami kciuków,myślami i całym sercem jestem z Wami kochani.Przesyłam moc dobrej i pozytywnej energii 19 godzin temu, Poker napisał: Trzymam kciuki. Kilka dni temu zabieg stomatologiczny przeszła moja tymczasia, Czacza/Ada. Ma 20 lat. U nas była w 2008 roku. 10 godzin temu, elik napisał: Będzie dobrze. Moja około 16 letnia Masia miała w styczniu poważną operację usunięcia śledziony, a też jest kardiologiczna. Operacja przeszła bez komplikacji i jest ok do dzisiaj. Będzie dobrze! 10 godzin temu, Havanka napisał: Martusiu i ja zaciskam mocno kciuki ! Przy wsparciu kardiologa ryzyko na pewno będzie mniejsze. Powodzenia i czekamy na info ! 6 godzin temu, b-b napisał: Zaciskam bardzo mocno! 5 godzin temu, Nadziejka napisał: Bardzo Wam dziękuję za kciuki i za te przykłady szczęśliwe zakończonych zabiegów u staruszków, myśli mam znacznie pozytywniejsze:). Zabiegu dzisiaj nie było, odłożony na tydzień; okazało się, ze będzie o wiele bardziej skomplikowany i potrzebna jest przy nim obecność właściciela lecznicy (jest na urlopie). Zulcia musi jeszcze wytrzymać, my razem z nią. W niedziele poproszę o przesyłanie dobrych myśli. Quote
Tola Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 Dzisiaj do swjego nowego domu w Katowicach pojechała nasza mała Nocka:) Pani Justyna podjechała dzisiaj do Katowic na wizytę, wypadła pomyślnie no i Nocka już na swoim:). Tutaj jeszcze u p. Justyny Tutaj z dogomaniacką Colą, która była u Jaaga 4 1 Quote
Nadziejka Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Jakie slicznosci istotki i Colunia cudna sciskam ogromnie za wszystkie kotunie za wszystkie psie serdunka aby znalazly cieplo bezpieczny kacik milosc 1 Quote
Havanka Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 Można by rzec, że Nocka sama wybrała sobie nową rodzinę. Tak, jakby wiedziała, że ten domek przypadnie jej do gustu. I nie myliła się... Cola jest bardzo opiekuńcza... Ciekawe, kogo teraz będzie lizać, gdy Nocka będzie już w nowym domu. 1 Quote
Tola Posted October 13, 2020 Author Posted October 13, 2020 Kolejne psie tragedie, może ktoś może pomóc, może ma jakiś pomysł, Na jednym z osiedli od 3 dni pod balkonem śpi ten piesek:( U nas dzisiaj bardzo pada, kto się zlitował i otworzył klatkę Quote
Tola Posted October 13, 2020 Author Posted October 13, 2020 A to młoda sunia, niewielka, całe życie na łańcuchu; karmiona raz na parę dni, sika przy próbie dotknięcia; przeszła przez piekło w ciągu swojego krótkiego życia. W rzeczywistości wyglada gorzej. Właścicielka zgodziła się oddać suczkę, UG pokryje koszt sterylizacji. Tylko co dalej, gdzie ją zabrać:(:( Wiem, ze jest pokazywana na FB, na razie nic się sie zadziało:( Quote
elficzkowa Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 16 minut temu, Tola napisał: Kolejne psie tragedie, może ktoś może pomóc, może ma jakiś pomysł, Na jednym z osiedli od 3 dni pod balkonem śpi ten piesek:( U nas dzisiaj bardzo pada, kto się zlitował i otworzył klatkę Tolu, czy ten piesek jest duży ? Ile może mieć lat ? Wygląda na zdjęciu na małego ale zdjęcia czasami przekłamują. Quote
Nadziejka Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 6 minut temu, Tola napisał: A to młoda sunia, niewielka, całe życie na łańcuchu; karmiona raz na parę dni, sika przy próbie dotknięcia; przeszła przez piekło w ciągu swojego krótkiego życia. W rzeczywistości wyglada gorzej. Właścicielka zgodziła się oddać suczkę, UG pokryje koszt sterylizacji. Tylko co dalej, gdzie ją zabrać:(:( Wiem, ze jest pokazywana na FB, na razie nic się sie zadziało:( matko ziemio nasza ..ilez cieprienia ilez koszmarnosci dla malej istotki to sie nie miesci juz nie miesci w naszych sercach Toluniu szukaj prosze szukaj wklejaj gdzie sie da wolanie o pomoc o matuniu kochana malenka piekna iskiereczka marzenie modlitwe wielka mam co dnia co noc aby wszystkie potowory ludzkie smieci- znikneli ze swiata na zawsze ale wszytko gorzej coraz .... Quote
Tola Posted October 13, 2020 Author Posted October 13, 2020 1 minutę temu, elficzkowa napisał: Tolu, czy ten piesek jest duży ? Ile może mieć lat ? Wygląda na zdjęciu na małego ale zdjęcia czasami przekłamują. Sunia? Pani, która dzwoniła mówi, ze do kolan... Quote
elficzkowa Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 Przed chwilą, Tola napisał: Sunia? Pani, która dzwoniła mówi, ze do kolan... Chodziło mi o pieska ale już doczytałam, że to pekińczyk. Mogę mu zaoferować DT jeśli się zgodzisz. 2 1 Quote
Bogusik Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 Rozmowy trwają.....Może uda się nam temu pekinkowi pomóc. 1 Quote
Poker Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 A co z sunią? Aż mi się słabo zrobiło. Babsztyl cholerny, żeby ją piekło pochłonęło. Gdzie znaleźć miejsce? Pokryję pierwszy miesiąc pobytu. 1 Quote
Bogusik Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 28 minut temu, elficzkowa napisał: Chodziło mi o pieska ale już doczytałam, że to pekińczyk. Mogę mu zaoferować DT jeśli się zgodzisz. Piszę pw :) Quote
Bogusik Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 Wszystko jakimś cudem ogarnięte i pekinek wraz z TZ Martuni jest w drodze do elficzkowa :) W wolnej chwili dziewczyny napiszą o tym więcej. 2 Quote
Poker Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 Ekspresowa akcja z pekinkiem. Ładnemu łatwiej żyć. A co z sunią? 1 Quote
Recommended Posts