Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę o kciuki za moją staruszkę Zulcię - jutro o 11.00 ma zabieg, niestety nie unikniemy tego, chociaż bardzo bym chciała:(. Antybiotyk pomógł na bardzo krótki czas, kamienia przybyło, w pyszczku jest znowu stan zapalny, jest opuchnięty, wydobywa się krew:(. Jutro jest kardiolog z Lublina, ma być przy zabiegu, bardzo się boję:(.

Starałam się cały dzień nie myśleć, ale już nie da się, jutro coraz bliżej:(

• Like 2
Posted
35 minut temu, Tola napisał:

Bardzo proszę o kciuki za moją staruszkę Zulcię - jutro o 11.00 ma zabieg, niestety nie unikniemy tego, chociaż bardzo bym chciała:(. Antybiotyk pomógł na bardzo krótki czas, kamienia przybyło, w pyszczku jest znowu stan zapalny, jest opuchnięty, wydobywa się krew:(. Jutro jest kardiolog z Lublina, ma być przy zabiegu, bardzo się boję:(.

Trzymam kciuki za całych sił za Zuleńkę. 

• Like 1
Posted
59 minut temu, Tola napisał:

Martuniu,z pełnymi garściami kciuków,myślami i całym sercem jestem z Wami kochani.Przesyłam moc dobrej i pozytywnej energii serce-ruchomy-obrazek-0026.gif

• Like 1
Posted
11 godzin temu, Tola napisał:

Bardzo proszę o kciuki za moją staruszkę Zulcię - jutro o 11.00 ma zabieg, niestety nie unikniemy tego,

Będzie dobrze. Moja około 16 letnia Masia miała w styczniu poważną operację usunięcia śledziony, a też jest kardiologiczna. Operacja przeszła bez komplikacji i jest ok do dzisiaj.

Będzie dobrze!

• Like 1
Posted
21 godzin temu, Gabi79 napisał:

Trzymam kciuki za całych sił za Zuleńkę. 

20 godzin temu, Bogusik napisał:

Martuniu,z pełnymi garściami kciuków,myślami i całym sercem jestem z Wami kochani.Przesyłam moc dobrej i pozytywnej energii serce-ruchomy-obrazek-0026.gif

19 godzin temu, Poker napisał:

Trzymam kciuki. Kilka dni temu zabieg stomatologiczny przeszła moja tymczasia, Czacza/Ada. Ma 20 lat. U nas była w 2008 roku.

10 godzin temu, elik napisał:

Będzie dobrze. Moja około 16 letnia Masia miała w styczniu poważną operację usunięcia śledziony, a też jest kardiologiczna. Operacja przeszła bez komplikacji i jest ok do dzisiaj.

Będzie dobrze!

10 godzin temu, Havanka napisał:

Martusiu i ja zaciskam mocno kciuki ! Przy wsparciu kardiologa ryzyko na pewno będzie mniejsze. Powodzenia i czekamy na info !

6 godzin temu, b-b napisał:

Zaciskam bardzo mocno!

5 godzin temu, Nadziejka napisał:

Inne - Błyskotki (Glittery) - Misie (strona 3) - Magazyn Gifów

Bardzo Wam dziękuję za kciuki i za te przykłady szczęśliwe zakończonych zabiegów u staruszków, myśli mam znacznie pozytywniejsze:).

Zabiegu dzisiaj nie było, odłożony na tydzień; okazało się, ze  będzie o wiele bardziej skomplikowany i potrzebna jest przy nim obecność właściciela lecznicy (jest na urlopie). Zulcia musi jeszcze wytrzymać, my razem z nią. 

W niedziele poproszę o przesyłanie dobrych myśli.

Posted

Dzisiaj do swjego nowego domu w Katowicach pojechała nasza mała Nocka:)

Pani Justyna podjechała dzisiaj do Katowic na wizytę, wypadła pomyślnie no i Nocka już na swoim:).

Tutaj jeszcze u p. Justyny

IMG-20200830-WA0005.jpg

IMG-20200915-WA0001.jpg

Tutaj z dogomaniacką Colą, która była u Jaaga

IMG-20200922-WA0010.jpg

• Like 4
  • Upvote 1
Posted

Jakie slicznosci istotki i Colunia cudna

sciskam ogromnie za wszystkie kotunie za wszystkie psie serdunka

aby znalazly cieplo bezpieczny kacik milosc 

• Like 1
Posted

Można by rzec, że Nocka sama wybrała sobie nową rodzinę. Tak, jakby wiedziała, że ten domek przypadnie jej do gustu. I nie myliła się...

Cola jest bardzo opiekuńcza... Ciekawe, kogo teraz będzie lizać, gdy Nocka będzie już w nowym domu.

• Like 1
Posted

Kolejne psie tragedie, może ktoś może pomóc,  może ma jakiś pomysł,

beksa_V6_orig.gif

Na jednym z osiedli od 3 dni pod balkonem śpi ten piesek:(

U nas dzisiaj bardzo pada, kto się zlitował i otworzył klatkę

IMG-20201013-WA0012.jpg

IMG-20201013-WA0012.jpg

Posted

A to młoda sunia, niewielka, całe życie na łańcuchu; karmiona raz na parę dni, sika przy próbie dotknięcia; przeszła przez piekło w ciągu swojego krótkiego życia. W rzeczywistości wyglada gorzej. Właścicielka zgodziła się oddać suczkę, UG pokryje koszt sterylizacji.

Tylko co dalej, gdzie ją zabrać:(:(

Wiem, ze jest pokazywana na FB, na razie nic się sie zadziało:(

received_987531018378186.jpeg

received_1616076105241102.jpeg

received_1790761341095115.jpeg

Posted
16 minut temu, Tola napisał:

Kolejne psie tragedie, może ktoś może pomóc,  może ma jakiś pomysł,

beksa_V6_orig.gif

Na jednym z osiedli od 3 dni pod balkonem śpi ten piesek:(

U nas dzisiaj bardzo pada, kto się zlitował i otworzył klatkę

IMG-20201013-WA0012.jpg

IMG-20201013-WA0012.jpg

Tolu, czy ten piesek jest duży ? Ile może mieć lat ? Wygląda na zdjęciu na małego ale zdjęcia czasami przekłamują.

• Tola changed the title to SZKIELET SUNI, PORZUCONY PEKINEK POD BALKONEMZamojskie psiaki szukają domów i miłości
Posted
6 minut temu, Tola napisał:

A to młoda sunia, niewielka, całe życie na łańcuchu; karmiona raz na parę dni, sika przy próbie dotknięcia; przeszła przez piekło w ciągu swojego krótkiego życia. W rzeczywistości wyglada gorzej. Właścicielka zgodziła się oddać suczkę, UG pokryje koszt sterylizacji.

Tylko co dalej, gdzie ją zabrać:(:(

Wiem, ze jest pokazywana na FB, na razie nic się sie zadziało:(

received_987531018378186.jpeg

received_1616076105241102.jpeg

received_1790761341095115.jpeg

matko ziemio nasza ..ilez cieprienia ilez koszmarnosci dla malej istotki

to sie nie miesci juz nie miesci w naszych sercach

Toluniu szukaj prosze szukaj wklejaj gdzie sie da 

wolanie o pomoc

o matuniu kochana malenka piekna iskiereczka 

marzenie modlitwe wielka mam co dnia co noc 

aby wszystkie potowory ludzkie smieci- znikneli ze swiata 

na zawsze

ale wszytko gorzej coraz ....

Posted
1 minutę temu, elficzkowa napisał:

Tolu, czy ten piesek jest duży ? Ile może mieć lat ? Wygląda na zdjęciu na małego ale zdjęcia czasami przekłamują.

Sunia? Pani, która dzwoniła mówi, ze do kolan...

Posted

A co z sunią? Aż mi się słabo zrobiło. Babsztyl cholerny, żeby ją piekło pochłonęło. Gdzie znaleźć miejsce? Pokryję pierwszy miesiąc pobytu.

• Like 1