Alaskan malamutte Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 31 minut temu, Tola napisał: Funcik ma dom!!! Super!! Funciku, bardzo się cieszę!!! Kciuki będę trzymać, ale wierzę, że dasz radę!! Quote
Tola Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Super!! Funciku, bardzo się cieszę!!! Kciuki będę trzymać, ale wierzę, że dasz radę!! Potrzebne bardzo, bardzo. Na Rynku koncert, a widzę, że i Ty na dogo Quote
Alaskan malamutte Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 27 minut temu, Tola napisał: Na Rynku koncert, a widzę, że i Ty na dogo Marcin z Darią wracają ze Słowenii, czekam na nich :-)) Quote
Nesiowata Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Trzymaj się Funciku - wszystko co dobre przed Tobą. Quote
Havanka Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Miejmy nadzieję, ze Funcik nie zmarnuje okazji na tak dobrze zapowiadający się dom. Jeżeli rodzina będzie cierpliwa i da mu więcej czasu, to wszystko będzie dobrze. Powodzenia maluchu ! Trzymam kciuki ! Quote
uxmal Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Huraa:) Funcik jedzie do DS:) Na kogo zmienić ogłoszenie?Funcik ma pakiet maxi na olx do 15września. Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 8 godzin temu, uxmal napisał: Huraa:) Funcik jedzie do DS:) Na kogo zmienić ogłoszenie?Funcik ma pakiet maxi na olx do 15września. Ja też bardzo się cieszę:) Nie wiem jakim zamojskim psiakom robiłaś jeszcze ogłoszenia - może Miła bez oczka lub Mika od b- b... Martuś - dziękuję bardzo za pomoc przy ogłaszaniu Funcika; dziękuję też Havanka, Alaskan malamutte i Tyśka Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Pamiętacie Olusia z zamojskiego schroniska, który pojechał do Jaagna do DT i miał być staruszkiem ? Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Olli ma wspaniały dom i tak się w nim prezentuje:) 1 2 Quote
Anula Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Olli wypiękniał,cudny jest,a dom marzenie. Z całego serca życzę psiaczkom zamojskim aby wszystkie opuściły schron i trafiły do właśnie takich domów.Były kochane,zadbane,szanowane. 1 1 Quote
Dusia-Duszka Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 12 minut temu, Nesiowata napisał: Ale metamorfoza - zupełnie inny pies. Psiuk wygląda wspaniale - sierść zadbana, uszy w górze, ogonek jak pióropusz. Tylko sposób siadania (dupcią wyżej) zdradza, że to ten sam stworek :))) 2 1 Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 1 minutę temu, Anula napisał: Olli wypiękniał,cudny jest,a dom marzenie. Z całego serca życzę psiaczkom zamojskim aby wszystkie opuściły schron i trafiły do właśnie takich domów.Były kochane,zadbane,szanowane. :) Dziękuje Anulko - obie z Bogusik przyczyniacie się do szczęścia zamojskich bezdomniaków:) A Historia Ollika pokazuje, że warto zawalczyć o każdego psa, bo dla niego to życie... 2 Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 06.08. towarzyszką Funcika do nowego domu będzie malutka Jeżynka, która też jedzie do domu w Warszawie:) 1 Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Świetnie:) Zbrakło mi lajków, ale nadrobię wieczorem:) 8 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Psiuk wygląda wspaniale - sierść zadbana, uszy w górze, ogonek jak pióropusz. Tylko sposób siadania (dupcią wyżej) zdradza, że to ten sam stworek :))) Quote
Havanka Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Bardzo cieszą takie wiadomości ! Ollik przeszedł niesamowitą metamorfozę, Jeżynka z Funcikiem za chwilę zaczną życie w nowych domach, Ula też już na swoim. Niech wam teraz tylko zdrowie dopisuje, bo resztę macie zapewnioną ! 1 Quote
Anula Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 4 godziny temu, Tola napisał: :) Dziękuje Anulko - obie z Bogusik przyczyniacie się do szczęścia zamojskich bezdomniaków:) A Historia Ollika pokazuje, że warto zawalczyć o każdego psa, bo dla niego to życie... Tak,warto zawalczyć i czuć się szczęśliwym,że warto było pomimo niejednokrotnie trudności i frustracji. 1 Quote
Tyśka) Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Wow, wspaniale. Trzymam kciuki.I ja mam wyróżnienie na Funcika. Proszę o wskazanie innego psa w potrzebie... do ogłoszenia, podmienię póki jest wykupione promowanie. Miłkę i Mikę ogłaszam już. Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 13 minut temu, Tyś(ka) napisał: Wow, wspaniale. Trzymam kciuki.I ja mam wyróżnienie na Funcika. Proszę o wskazanie innego psa w potrzebie... do ogłoszenia, podmienię póki jest wykupione promowanie. Miłkę i Mikę ogłaszam już. Oj przepraszam, zapomniałam że i Ty robiłaś ogłoszenia, już się poprawiłam w poście wyżej;) Bardzo dziękuję jeszcze raz:) Może Max bez ucha... A może Klara... Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Byłam dzisiaj w schronisku... Wybierałam się już parę dni, ale nie miałam odwagi jechać tam w taki upał, nie dałabym rady i nie ze względu na siebie, tylko te psy... Quote
Tyśka) Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Nic nie szkodzi, sama się czasem gubię, jakiego psa ogłaszam :) Sama nie wiem, zdecydujcie sami proszę - może ten psiak, który ma mniej ogłoszeń? A Saba już jest gotowa do adopcji? Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Nic nie szkodzi, sama się czasem gubię, jakiego psa ogłaszam :) Sama nie wiem, zdecydujcie sami proszę - może ten psiak, który ma mniej ogłoszeń? A Saba już jest gotowa do adopcji? Nie bardzo, Jagna walczy z jej sierścią... No i na razie nie ma zdjęć. Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Zrobiłam zdjęcia większości psów, które były dzisiaj na wybiegu Psy Quote
Recommended Posts