Bogusik Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 ZDROWYCH,POGODNYCH I SPĘDZONYCH W GRONIE RODZINNYM ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA! Quote
Tola Posted December 23, 2017 Author Posted December 23, 2017 Kolejne życzenia dla dogomaniaków od dogomaniackiego Fokusika z Warszawy - już 10 lat trwa to jego warszawskie szczęście :) 1 Quote
Tola Posted December 23, 2017 Author Posted December 23, 2017 Moja Florcia też życzy Cioteczkom wspaniałych Świąt;) 1 Quote
Figunia Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Wszystkim Ciociom-Aniolom, ratujacym zamojskie zwierzaczki w potrzebie, skladam serdeczne zyczenia: Pieknych Swiat Bozego Narodzenia, w zdrowiu, spokoju i radosci! Obfitosci najlepszych DS-ow! Quote
Tola Posted December 26, 2017 Author Posted December 26, 2017 Kolejne życzenia od zamojskich bezdomniaków, które dzięki pomocy dogomaniaków święta spędzają we własnych domach Życzenia od : Ika vel Kropka z Opola Quote
Tola Posted December 26, 2017 Author Posted December 26, 2017 Chanel z Krakowa - ale koteczka urosła ( jedna z 12 uratowanych zagłodzonych kociaków z podzamojskiej posesji ) 1 Quote
Tola Posted December 26, 2017 Author Posted December 26, 2017 Lenon vel Dex z Poznania- powiększyła mu się rodzina:) 1 Quote
Tola Posted December 26, 2017 Author Posted December 26, 2017 2 minuty temu, Gabi79 napisał: Doxik pozdrawia świątecznie Cudny:) Quote
Tola Posted December 26, 2017 Author Posted December 26, 2017 Świąteczne chwile w obiektywie mojego syna Mateusza Quote
uxmal Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 11 minut temu, Gabi79 napisał: Doxik pozdrawia świątecznie jeju, pomyślałam, że to Tobi w DS. Quote
Gabi79 Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 49 minut temu, uxmal napisał: jeju, pomyślałam, że to Tobi w DS. Faktycznie podobny. Quote
Alaskan malamutte Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Magia świąt.....Otwiera ludzkie serca, ale TE dobre serca..... Przed świętami dostałam telefon, że domku poszukuje półroczny golden retriver...właścieciele "nie mogą" się nim dłużej zajmować.... Psiak już w nowym, kochającym domku.. 1 Quote
Tola Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 Kolejne świąteczne pozdrowienia - od mojego tymczasa Homera z Warszawy (nie miał swojego wątku). Homer bez wątpienia trafił do raju;) 1 Quote
Tola Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 I na koniec niespodzianka dla wszystkich, którzy pamiętają małą wylęknioną Polę z pola - nie wiem, czy na wątek ktoś zajrzy POLCIA ma dzisiaj 1 rocznicę przyjazdu do nowego domu w Bydgoszczy:) Sunia ma się bardzo dobrze - lubi długie spacery, bieganie, jazdę w koszyku na rowerze:). Quote
Havanka Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Miło jest zobaczyć szczęśliwe psiaki w swoich kochających domach. Tolu a nie zapomniałaś o Fioneczce i Rajce? Quote
Tola Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 7 minut temu, Havanka napisał: Miło jest zobaczyć szczęśliwe psiaki w swoich kochających domach. Tolu a nie zapomniałaś o Fioneczce i Rajce? Masz rację, chciałam poczekać, aż p. Ewa przyśle zdjęcia suniek przy choince, ale przecież pozdrowienia już są, zdjęcia również Już za moment się poprawiam Quote
Tola Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 51 minut temu, Havanka napisał: Miło jest zobaczyć szczęśliwe psiaki w swoich kochających domach. Tolu a nie zapomniałaś o Fioneczce i Rajce? Rajka i Fionka z jednego schroniskowego boksu (o dom dla Fionki bardzo starała się Havanka); ile to już lat... Co roku przychodzą zdjęcia suniek przy choince, w tym roku też mam obiecane;) Rajka i Fonka też trafiły do raju - enklawa w centrum Lublina, człowiek czuje się tam jak w zaczarowanym ogrodzie:) Quote
Tola Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Wybrałyśmy się na koniec roku do schronu, bo nie byłyśmy tam ponad miesiąc... Wróciłyśmy jak zawsze z obrazem psiej rozpaczy przed oczami i w sercu Tak trudno pogodzić się z myślą, ze nie pomożemy im wszystkim, chociaż wszystkie tak bardzo potrzebują pomocy Ale może komuś uda się odmienić życie... Psy Quote
Tola Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Onek - pomoc potrzebna na wczoraj, pies z trudem chodzi Quote
Alaskan malamutte Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Za każdym razem jadąc do schroniska myślę, będzie lepiej, przecież jedziemy tam po to, aby psiaki pokazać światu....Uwierzcie, nie jest lepiej....Dobrze, że Tola jest obok.... Pies..było oko, nie ma oka..... Quote
Recommended Posts