Tola Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 Wczoraj dostałam zdjęcie zamojskiego Melona - psiak był ze swoja rodziną w warszawskiej restauracji ;) Quote
Tola Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 I jeszcze Nela - spotkałam sunię jak wracała do domciu po SPA;) 1 Quote
elik Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 55 minut temu, Tola napisał: Elik, czy Pucek ma u Ciebie OLx? Jakaś straszna cisza zapadła, ani jednego zapytania:( Nie, ja go nie ogłaszałam. Quote
Tola Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 Dnia 7.08.2017 o 23:56, elik napisał: Czyli to jest ten Wasz tygrysek dol ogłoszenia. Sliczny. Już go dam na OLX i kilka innych portali ogłoszeniowych. Zrozumiałam, ze zrobiłaś mu OLX... No nic, już maluchowi coś sklecę. Quote
elik Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 14 minut temu, Tola napisał: Zrozumiałam, ze zrobiłaś mu OLX... No nic, już maluchowi coś sklecę. Ach ten ? No tak robiłam mu ogłoszenia na OLX i Gumtree. Ale jako tygrysek. Zapomniałam, że on ma na imie Pucuś :) https://www.olx.pl/oferta/3-miesieczny-tygrysek-oczekuje-na-adopcje-CID103-IDnIizv.html https://www.gumtree.pl/a-koty/krakow/3-miesieczny-tygrysek-marzy-o-adopcji/1002058298120910489582609 Quote
malagos Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 11 godzin temu, Tola napisał: Wczoraj dostałam zdjęcie zamojskiego Melona - psiak był ze swoja rodziną w warszawskiej restauracji ;) He, he, dobrze, ze go nie zjedli na deser :) 1 Quote
Anula Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Tola,a ta malutka kudłata sunia,czy wiesz o niej coś więcej? Jeżeli wypadnie pozytywnie wizyta we Wrocławiu w czwartek dla Liki(jest u Murki) to Likunia będzie jechać do Wrocławia.Może za jednym transportem udało by się przetransportować ją do szafirki.W tej chwili tak głośno myślę,nie rozmawiałam z Bogusik jeszcze ani z Hanią. Quote
elik Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 19 godzin temu, Tola napisał: Zrozumiałam, ze zrobiłaś mu OLX... No nic, już maluchowi coś sklecę. Właśnie jest odpowiedź na ogłoszenie kociaczka. Podany jest w ogłoszeniu Twój Tolu nr telefonu, ale adresu e-mail nie da się zmienić. Odpowiedź przyszła na e-mail. Co odpisać ? Quote
Tola Posted August 23, 2017 Author Posted August 23, 2017 2 godziny temu, elik napisał: Właśnie jest odpowiedź na ogłoszenie kociaczka. Podany jest w ogłoszeniu Twój Tolu nr telefonu, ale adresu e-mail nie da się zmienić. Odpowiedź przyszła na e-mail. Co odpisać ? Odpisz Elu, ze czekam na kontakt telefoniczny Quote
Tola Posted August 23, 2017 Author Posted August 23, 2017 10 godzin temu, Anula napisał: Tola,a ta malutka kudłata sunia,czy wiesz o niej coś więcej? Jeżeli wypadnie pozytywnie wizyta we Wrocławiu w czwartek dla Liki(jest u Murki) to Likunia będzie jechać do Wrocławia.Może za jednym transportem udało by się przetransportować ją do szafirki.W tej chwili tak głośno myślę,nie rozmawiałam z Bogusik jeszcze ani z Hanią. Pytałam pracownika o sunię, bo zwróciła moją uwagę - nowa, najmniejsza w boksie; podobno jest spokojna, ale nieśmiała - tyle się dowiedziałam. Byłoby wspaniale, gdyby mogła opuścić schronisko:) Quote
Tyśka) Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Dnia 13.08.2017 o 14:22, Tyś(ka) napisał: Zaginęła dogomaniacka Funia: Funia została znaleziona na stacji paliw... niestety już nie żyła... :( Quote
Tola Posted August 23, 2017 Author Posted August 23, 2017 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Funia została znaleziona na stacji paliw... niestety już nie żyła... :( Wiem, rozmawiałam z Kasią w poniedziałek, bardzo smutna wiadomość:( Quote
elik Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 7 minut temu, Tyś(ka) napisał: Funia została znaleziona na stacji paliw... niestety już nie żyła... :( Biedna sunia i biedna Kasia Wiadomo co się stało ? Quote
elik Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Odpisz Elu, ze czekam na kontakt telefoniczny Odpisałam Podpisałam się za Ciebie, ale w pośpiechu wyszło, jak wyszło :) Quote
Tola Posted August 23, 2017 Author Posted August 23, 2017 Przed chwilą, elik napisał: Odpisałam Podpisałam się za Ciebie, ale w pośpiechu wyszło, jak wyszło :) Dziękuję bardzo, mogę być i Martra;) Quote
elik Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Przed chwilą, Tola napisał: Dziękuję bardzo, mogę być i Martra;) Quote
Tola Posted August 23, 2017 Author Posted August 23, 2017 4 minuty temu, elik napisał: Biedna sunia i biedna Kasia Wiadomo co się stało ? Prawdopodobnie wpadła pod auto:(, to bardzo ruchliwa ulica:(. Funia zaginęła w piątek, a prawdopodobnie w sobotę rano już było zgłoszenie o martwym psie... Quote
Tola Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 1 godzinę temu, beka napisał: Zgadywac kto to? Poker - zamojska bieda z ostatniego boksu psów, był w bardzo złym stanie. Zabrała go Marzena od ON - wygląda rewelacyjnie!!! Super :) 1 Quote
Tola Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 A ja znalazłam dzisiaj kolejnego kociaka Mamy Pucka, to ten został Luckiem - ma ok. 5 mies., uszy w strasznym stani. Został odrobaczony, ma zrobione testy (negatywne), na razie jest w gabinecie. Lucek u wetki Quote
Havanka Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ogłosiłam Jagusię(Jagienkę). Celowo trochę zwlekałam, zeby na weekend było trochę "wyżej". Podałam Tolu Twój numer telefonu. Lucek, rzeczywiście ślicznota i ma już kilka fajnych zdjeć. Mam nadzieję, ze wdrożone leczenie uszu, szybko przyniesie efekty. Wkrótce i Lucka ogłoszę. Quote
Tola Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 26 minut temu, Havanka napisał: Ogłosiłam Jagusię(Jagienkę). Celowo trochę zwlekałam, zeby na weekend było trochę "wyżej". Podałam Tolu Twój numer telefonu. Lucek, rzeczywiście ślicznota i ma już kilka fajnych zdjeć. Mam nadzieję, ze wdrożone leczenie uszu, szybko przyniesie efekty. Wkrótce i Lucka ogłoszę. Dziękuję bardzo Eluś, tylko nie wiem, czy nie wykasują któregoś ogłoszenia, bo ja godzinę temu tez zrobiłam OLX - skasować ogłoszenie? Quote
beka Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Poker - zamojska bieda z ostatniego boksu psów, był w bardzo złym stanie. Zabrała go Marzena od ON - wygląda rewelacyjnie!!! Super :) No Poker. Ale wypiekniql:) Quote
Recommended Posts