Tola Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 Dzisiaj o 13 będę w schronie, postaram się dowiedzieć o wiek tego psiaka Quote
Tola Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 Przed chwilką rozmawiałam z Havanka, może uda się coś wymysleć z bazarkami... Żeby było łatwiej w zorganizowaniu bazarku - jeszcze raz zbieram w jeden post psy, które maja szansę na nowe życie: pies w typie ON z pogryzionym nosem - hotelik pod Tomaszowem Maz. biedna, stara oneczka - DT pod Serockiem puchata sunia - hotelik u szafirki młoda sunia w typie ON, nie wiem, która to suczka w schronie No i Alaska, która czeka na miejsce u Murki Quote
elik Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 51 minut temu, Tola napisał: Dzisiaj o 13 będę w schronie, postaram się dowiedzieć o wiek tego psiaka I zapytaj także, czy to na pewno pies, czy może sunia :) Z Joasią myślimy nad pomocą dla niego. Quote
Tola Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 5 minut temu, elik napisał: I zapytaj także, czy to na pewno pies, czy może sunia :) Z Joasią myślimy nad pomocą dla niego. To na pewno pies Quote
Sara2011 Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Dnia 22.01.2017 o 13:33, Tola napisał: PSY Parę lat temu zabraliśmy ze schroniska suczkę Szansę z bardzo podobnie zdeformowana łapinką, udało się jej pomóc, zebrać fundusze na operację. Ten biedak jest w schronie juz parę lat Tola, a ten psiak kudłaty duży jest? W jakim wieku? Można prosić o więcej informacji na jego temat ? Quote
elik Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Przed chwilą, Tola napisał: To na pewno pies Ok :) Quote
Tola Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 1 minutę temu, Sara2011 napisał: Tola, a ten psiak kudłaty duży jest? W jakim wieku? Można prosić o więcej informacji na jego temat ? To średniej wielkości pies, jak mi się dzisiaj uda, to wypytam. Quote
konfirm31 Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 A czy ten transport dla starej ONki w najbliższy piątek z Warszawy do Serocka, jest już definitywnie przekreślony? Bo jak nie, to w tym przypadku, mogę coś zacząć kombinować. I jak ten pierwszy etap z Zamościa będzie przebiegać? Quote
elik Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 17 minut temu, konfirm31 napisał: A czy ten transport dla starej ONki w najbliższy piątek z Warszawy do Serocka, jest już definitywnie przekreślony? Bo jak nie, to w tym przypadku, mogę coś zacząć kombinować. I jak ten pierwszy etap z Zamościa będzie przebiegać? Czemu miałby być przekreślony ? Czy coś się zmieniło, bo Tola kilka postów wcześniej napisała: Cytat Żeby było łatwiej w zorganizowaniu bazarku - jeszcze raz zbieram w jeden post psy, które maja szansę na nowe życie: pies w typie ON z pogryzionym nosem - hotelik pod Tomaszowem Maz. biedna, stara oneczka - DT pod Serockiem . . . Quote
konfirm31 Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Tola napisała: "2. W piątek mam kolejny transport gratis z Zamościa do Warszawy no i liczyłam, że pojedzie stara onkeczka, która jest w coraz gorszym stanie, ale niestety z podanych wyżej powodów nie udało mi się znalezc nikogo, kto odebrałby sunię w Warszawie i podwiózł do DT w okolicach Serocka. W tym DT zajęto się już inną suczką no i wyjazd starej oneczki jest możliwy dopiero w następnym tyg. Wyć mi się chce, bo zabrakło tak niewiele, aby suczka już w piątek nie marzła w schronie. Niestety - w następnym tyg. nie mam nikogo, kto jedzie do Warszawy no i wypada poprosić PatiC o transport, ale to kolejny spory koszt, bo z Zamościa do DT." Dlatego pytam jak z tym transportem ONki w najbliższy piątek ? Quote
elik Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Ano :) Nie doczytałam, bo wczoraj było na różnych wątkach masę ważnych wiadomości :) Trzymasz rękę na pulsie :) To dobrze :) Quote
Anula Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Ja tylko napiszę dla informacji.Jeżeli Puchatka dotrze do Warszawy na godz,15 w piątek to może być zabrana transportem prywatnym do Zielonej Góry.Uzgadnianie szczegółów jest w toku,jeszcze nic nie jest pewne ale taka nadzieja jest. 1 Quote
Sara2011 Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 A co z tą plaskatą sunią? Nie można jej zabrać? Quote
Poker Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Tyśka, do nauki, bo nie będzie deseru tylko odwyk od dogomanii. 1 Quote
elik Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Przepraszam za offa, ale sprawa pilna i bolesna :( Lusia już znalazła swoje miejsce w sercach Ludzi i w ich domu, a ja wypatrzyłam kolejne, potrzebujące pomocy stworzenia Serdecznie zapraszam na wątek dwóch maleństw przebywających w zimnym kojcu za kratami. Gorąco proszę o pomoc dla tych dzieciaków Nawet kilkanaście złociszów uratuje te biedne stworzenia przed zamarznięciem. Quote
Tola Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 2 godziny temu, konfirm31 napisał: A czy ten transport dla starej ONki w najbliższy piątek z Warszawy do Serocka, jest już definitywnie przekreślony? Bo jak nie, to w tym przypadku, mogę coś zacząć kombinować. I jak ten pierwszy etap z Zamościa będzie przebiegać? Transport jest, ale onka moze jechać pod warunkiem, ze ktos w Warszawie przetrzyma ją do następnego tygodnia. Quote
Tola Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 Belg pojechał, ale się cieszył!!! 2 Quote
Anula Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 7 minut temu, Sara2011 napisał: A co z tą plaskatą sunią? Nie można jej zabrać? Pekineczki nie ma w Schronisku,adoptowała ją znajoma Kierownika.Bardzo się cieszę,że pekineczka opuściła schron. Quote
Tola Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 4 godziny temu, Sara2011 napisał: Tola, a ten psiak kudłaty duży jest? W jakim wieku? Można prosić o więcej informacji na jego temat ? Sara2011 - piesek jest młody, ma ok. 3 lat; bardzo ładny, chociaż sierść w fatalnym stanie, co widać na zdjęciach. Nie jest agresywny, nie panikował wyprowadzony na smyczy; trochę nakręca się w boksie, jak psy zaczynają szczekać. Quote
konfirm31 Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 3 minuty temu, Tola napisał: Transport jest, ale onka moze jechać pod warunkiem, ze ktos w Warszawie przetrzyma ją do następnego tygodnia. Niestety, tego nie dam rady zorganizować. Udało mi się namówić TZta na piątkowy odbiór ONki w Wesołej i zawiezienie jej do Serocka, ale jak widać, za późno......:( Quote
Tola Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 A tutaj moje dzisiejsze odkrycie - bardzo sympatyczy psiak, usilnie próbował się przedostać do moich rąk, odpychany przez te silniejsze psy Quote
Tola Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 10 minut temu, konfirm31 napisał: Niestety, tego nie dam rady zorganizować. Udało mi się namówić TZta na piątkowy odbiór ONki w Wesołej i zawiezienie jej do Serocka, ale jak widać, za późno......:( No niestety Iwona nie przyjmie oneczki w piątek. Quote
Recommended Posts