Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 21.11.2023 o 20:35, Poker napisał:

Jaki fajny pluszak. Miał sprawdzany chip? Ja naiwna, się łudzę, że może komuś nawiał .

Ja też mam taką nadzieję 😭

Jest przecudowny 💕

Posted

Co za straszna ilość pcheł  😞  One go żywcem zjadały.  On się chyba dość długo musiał błąkać, bo nikt w domu z taką ilością pcheł nie wytrzymałby. Biedactwo  😞   

Posted
Dnia 21.11.2023 o 20:54, rozi napisał:

Moja Duch ma miejsce i w każdej chwili może pojechać, tak więc dziękuję za zainteresowanie i będę ustalać szczegóły. Jutro.

Ale fajnie! Kolejna uratowana Dusza.

Posted
Dnia 21.11.2023 o 20:54, rozi napisał:

Moja Duch ma miejsce i w każdej chwili może pojechać, tak więc dziękuję za zainteresowanie i będę ustalać szczegóły. Jutro.

Powodzenia ❤️

Posted
Dnia 21.11.2023 o 21:17, elik napisał:

Co za straszna ilość pcheł  😞  One go żywcem zjadały.  On się chyba dość długo musiał błąkać, bo nikt w domu z taką ilością pcheł nie wytrzymałby. Biedactwo  😞   

W domu nie, ale w budzie już tak. Może żył na podwórku.

Posted
Dnia 21.11.2023 o 22:34, Isiak napisał:

W domu nie, ale w budzie już tak. Może żył na podwórku.

No tak, taka ilość pcheł w budzie mogła nikomu nie przeszkadzać. Jakoś nie przyszło mi do głowy, że psiak może mieszkać w budzie 😞

Posted
Dnia 21.11.2023 o 20:31, Aska7 napisał:

Do gminy zgłosić 🙄 Niech odłowią i zabezpieczą. 😠

Nie było czasu..., miasto, ruchliwa ulica.

Super że  udało się złapać

ps

w samochodzie mam kamizelki odblaskowe (pomarańczowe- robocze)..., sprawdzają się przy stopowaniu ruchu samochodowego. Przetrenowałam na ruchliwej ulicy w godzinach szczytu. Samochody zatrzymują się, stoją "karnie"

Posted

Serdecznie zapraszam na wątek łaciatej suni i gorąco proszę o deklaracja dla niej. Ma zarezerwowane miejsce w Hotelu "U Dexterki", ale czy tam pojedzie będzie zależało tylko od nas. Proszę więc nie zmarnujmy szansy, jaką dał tej suni los.

< K L I K >

• Like 3
Posted
Dnia 21.11.2023 o 20:31, Aska7 napisał:

Do gminy zgłosić 🙄 Niech odłowią i zabezpieczą. 😠

Tym razem nie nie zostaliśmy z tym sami -  mojej koleżance udało się parę godz. przetrzymać psa u siebie w pracy, a w tym  czasie zgłosiła się pani Małgorzata z okolic Zamościa z propozycją zajęcia się biedakiem do czasu znalezienia mu hoteliku lub DT. Nie zawsze tak się układa, szkoda więc było dzwonić  do schroniska😔

• Like 3
Posted

Czy jest jakikolwiek oddzew w sprawie Rotki? Jakakolwiek szansa? 

Może zawieźć ją do jakiejś lecznicy? Wyleczona łatwiej znajdzie miejsce w hotelu czy dt. W schronisku umrze. Jest tak cholernie zimno. 

Posted
Dnia 22.11.2023 o 20:35, agat21 napisał:

Czy jest jakikolwiek oddzew w sprawie Rotki? Jakakolwiek szansa? 

Może zawieźć ją do jakiejś lecznicy? Wyleczona łatwiej znajdzie miejsce w hotelu czy dt. W schronisku umrze. Jest tak cholernie zimno. 

Trzeba wziąć telefon do ręki i dzwonić wszędzie, gdzie tylko.

Posted
Dnia 22.11.2023 o 20:46, rozi napisał:

Tak, wiem. Ale czwartego psa nie dam rady wyciągnąć. Muszę też z czegoś żyć z moim stadem staruchów. 😔

Posted
Dnia 22.11.2023 o 20:52, agat21 napisał:

Tak, wiem. Ale czwartego psa nie dam rady wyciągnąć. Muszę też z czegoś żyć z moim stadem staruchów. 😔

Ja tylko mówię, że przez posty i emaile pomocy dla psa się raczej nie znajdzie.

Posted
Dnia 22.11.2023 o 20:55, rozi napisał:

Ja tylko mówię, że przez posty i emaile pomocy dla psa się raczej nie znajdzie.

Wiem. Nie szukam pomocy, chcę dowiedzieć się czy ktokolwiek inny szuka..

Posted
Dnia 22.11.2023 o 20:46, rozi napisał:

Rozi, wczoraj pół dnia dzwoniłam.Mieli się dzisiaj odezwać.I niestety.Cisza.