elik Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 Prezentowane są tu psiaczki z zamojskiego schroniska więc dodam jeszcze jednego kawalera, co prawda adopcja odbyła się poza naszą paczką, ale kawaler jest jak najbardziej zamojski 🙂 W maju 2021 roku adoptowała go Sowa. Przeszedł wiele operacji ratujących życie. Dzisiaj kompletnie nie przypomina tej bidy sprzed półtorej roku. Sowa pisze o nim tak: "Tito-Malutek przetrwał kolejne dwa zabiegi pod narkozą - a teraz w Nowy Rok albo asystuje przy stole, albo wyleguje się na kanapie, kiedy już wszyscy odejdą od stołu... I wygląda młodziej niż przed rokiem - ile naprawdę ma lat, tego nie wie nikt. " 9 Quote
Alaskan malamutte Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Azja w Szajce Szarego Wilka ❤️ 4 1 Quote
Aldrumka Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Dnia 1.01.2023 o 21:11, Aska7 napisał: A to panienka z poprzedniej strony zanim obrosła ? Quote
Aska7 Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 No tak, to Kiwi u mnie. Też nie mogę uwierzyć 😳 Quote
Tola Posted January 3, 2023 Author Posted January 3, 2023 Dnia 3.01.2023 o 18:13, Aska7 napisał: Z tymi oczami powinna mieć na imię "Blu" U szafirków jest koteczka Blu z takimi oczętami, od nas ze wsi, gdzie mamy chatę. Quote
Tola Posted January 4, 2023 Author Posted January 4, 2023 Dzisiaj odbyła się operacja staruszka z przepukliną, na razie jest wszystko dobrze, chociaż piesio bardzo osłabiony. Jutro pani, która zgłosiła się jako DT zabiera go do siebie do domu, jak będę miała zdjęcia to wstawię je tutaj. 2 Quote
Aldrumka Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Miejmy nadzieję, że dalej yeż będzie dobrze 1 Quote
Tola Posted January 4, 2023 Author Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 22:16, Tola napisał: Dzisiaj odbyła się operacja staruszka z przepukliną, na razie jest wszystko dobrze, chociaż piesio bardzo osłabiony. Jutro pani, która zgłosiła się jako DT zabiera go do siebie do domu, jak będę miała zdjęcia to wstawię je tutaj. Quote
Tola Posted January 4, 2023 Author Posted January 4, 2023 Koszt operacji to 1226 zł + koszty wizyt kontrolnych. Dzięki zbiórce Stowarzyszenia Kudłaty Przyjaciel udało się zebrać 970zł + u nas na koncie jest 100 zł od DS Kimbo. Resztę dopłacimy z konta fundacyjnego. Jakby ktoś chciał wspomóc utrzymanie staruszka to będziemy wdzięczni. Quote
Tianku Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Tolu przelałam z mojego urodzinowego bazarku 109 zł dla Staruszków proszę powtierdź na wątku bazarku 👉👉 KLIK jak dotrą. Z góry dziękuję 1 Quote
Jaaga Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Jaki on jest ładny. Ma urodę zupelnie nie staruszkową. Może ujmie swoja tymczasowa opiekunkę i go zostawi. Jednak, kiedy zwierzaka jest chory, wymaga intensywnej opieki, to człowiek się bardziej angażuje uczuciowo. Quote
mari23 Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Dnia 5.01.2023 o 07:54, Jaaga napisał: Jaki on jest ładny. Ma urodę zupelnie nie staruszkową. Może ujmie swoja tymczasowa opiekunkę i go zostawi. Jednak, kiedy zwierzaka jest chory, wymaga intensywnej opieki, to człowiek się bardziej angażuje uczuciowo. Też tak pomyślałam, prześliczny, wcale na staruszka nie wygląda. I oby DT stał się DS ❤️ 1 Quote
wiolhelm170 Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Słuchajcie,deklarowałam pomoc u wielu psiaków. Pogubiłam się w tym.Teraz mam grypę i nie mam siły przeglądać wątków.Pamietam tylko o Makarym. gdyby ktoś miał możliwość się przypomnieć ,proszę o wiadomość. Quote
Tola Posted January 5, 2023 Author Posted January 5, 2023 Starszy, niewidomy piesek, który wczoraj miał zabieg usunięcia dużej przepukliny, już u p. Joanny w domu tymczasowym, bardzo dziękujemy za pomoc 💙💙🌹 Staruszek nie ma jeszcze imienia. Jest nadal wychudzony, wg książeczki ma 13 lat, bardzo zniszczone zęby, wiele z nich do usunięcia, problemy z sercem, chore nerki. Jest słabiutki, na razie ma być na karmie intestinal, potem trzeba będzie przejść na dietę dla psów z problemami nerkowymi. Jeśli ktoś chciałby pomóc będziemy bardzo wdzięczni, za każdą pomoc bardzo dziękujemy. 2 Quote
Tola Posted January 5, 2023 Author Posted January 5, 2023 Dnia 5.01.2023 o 07:51, Tianku napisał: Tolu przelałam z mojego urodzinowego bazarku 109 zł dla Staruszków proszę powtierdź na wątku bazarku 👉👉 KLIK jak dotrą. Z góry dziękuję Oczywiście potwierdzę, bardzo dziękuję ♥️😘🌹♥️ Quote
Poker Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Robiłam bazarki na Na Kirę i Łatkę. Sprawdzę ich finanse, ale one chyba nie potrzebują kasy, więc dziadek by dostał trochę ode mnie. 2 Quote
Tola Posted January 5, 2023 Author Posted January 5, 2023 Dnia 5.01.2023 o 13:25, Tyśka) napisał: Łatka nie potrzebuje. 😞 Dnia 5.01.2023 o 13:25, Tyśka) napisał: Łatka nie potrzebuje. 😞 😓 Quote
Alaskan malamutte Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Malamuty pojechały. Są pod opieką Fundacji Malamuty w potrzebie. Ostatni spacer i...w drogę po lepsze życie❤️ 5 1 Quote
Recommended Posts