mari23 Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 3 godziny temu, Tola napisał: P. Maciek mija Kraków..Psy cichutkie, jakby ich nie było.... To już chyba minął mój rejon autostradą i niedługo powinien zawitać do kikou. Pan Maciej pewnie zmęczony, pieski też, ale WARTO ! <3 Quote
Tola Posted April 17, 2021 Author Posted April 17, 2021 51 minut temu, mari23 napisał: To już chyba minął mój rejon autostradą i niedługo powinien zawitać do kikou. Pan Maciej pewnie zmęczony, pieski też, ale WARTO ! ❤️ Bonus i Uszko wysiedli parę min temu. Reszta ma ok. 2 godz. do szafirki. Quote
Tola Posted April 17, 2021 Author Posted April 17, 2021 4 minuty temu, rozi napisał: Tolu, a co z Misiem? Nie było dzisiaj Misia w boksie. Quote
mari23 Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 9 minut temu, Tola napisał: Bonus i Uszko wysiedli parę min temu. Reszta ma ok. 2 godz. do szafirki. Czyli chłopaki już w kochających ramionach Kasi <3 8 minut temu, Tola napisał: Nie było dzisiaj Misia w boksie. :( :( od rana o nim myślę....miał dzisiaj przyjechać... :( Quote
Tola Posted April 17, 2021 Author Posted April 17, 2021 4 minuty temu, mari23 napisał: Czyli chłopaki już w kochających ramionach Kasi ❤️ 😞 😞 od rana o nim myślę....miał dzisiaj przyjechać... 😞 Bardzo mi przykro:(. Ja też cały czas o nim i o tym myślę. Quote
mari23 Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 2 minuty temu, Tola napisał: Bardzo mi przykro:(. Ja też cały czas o nim i o tym myślę. wiem <3 Quote
elik Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 11 minut temu, mari23 napisał: :( :( od rana o nim myślę....miał dzisiaj przyjechać... :( 6 minut temu, Tola napisał: Bardzo mi przykro:(. Ja też cały czas o nim i o tym myślę. Też myślę o biedaku, co z nim, czy załapie się na następny transport? :( Quote
Onaa Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 21 minut temu, elik napisał: Też myślę o biedaku, co z nim, czy załapie się na następny transport? :( Też myślę o Misiu, trzymam mocno kciuki żeby już niedługo mógł pojechać do mari. Quote
Tola Posted April 17, 2021 Author Posted April 17, 2021 Mam info od p. Maćka, że psy przekazane. 2 Quote
Jo37 Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Połowa planu wykonana. Jutro będzie pewno trudniej. Quote
Onaa Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 39 minut temu, Tola napisał: Mam info od p. Maćka, że psy przekazane. Super. Pewnie towarzystwo już rozlokowane :). 15 minut temu, Jo37 napisał: Połowa planu wykonana. Jutro będzie pewno trudniej. Dlaczego trudniej ? Jutro tylko trzy psiaki a dzisiaj była aż siódemka. Trzymam kciuki za jutrzejszych podróżników. Quote
Jaaga Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 1 godzinę temu, Onaa napisał: Super. Pewnie towarzystwo już rozlokowane :). Dlaczego trudniej ? Jutro tylko trzy psiaki a dzisiaj była aż siódemka. Trzymam kciuki za jutrzejszych podróżników. Może chodziło o to, że jutro jest jeden pracownik? Też trochę się martwię, żeby wszystko dobrze poszło. Jutro czekam jeszcze na szczeniaki z Ukrainy, więc mam podwójny stres. Quote
Nesiowata Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Niech dzisiejszy dzień będzie równie udany jak wczorajszy. Spokojnej, szczęśliwej drogi dla wybrańców. Szerokiej drogi Aska - dzielna kobieto. Quote
Nadziejka Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 3 minuty temu, Nesiowata napisał: Niech dzisiejszy dzień będzie równie udany jak wczorajszy. Spokojnej, szczęśliwej drogi dla wybrańców. Szerokiej drogi Aska - dzielna kobieto. Quote
Tola Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 10 godzin temu, Onaa napisał: Super. Pewnie towarzystwo już rozlokowane :). Dlaczego trudniej ? Jutro tylko trzy psiaki a dzisiaj była aż siódemka. Trzymam kciuki za jutrzejszych podróżników. 8 godzin temu, Jaaga napisał: Może chodziło o to, że jutro jest jeden pracownik? Też trochę się martwię, żeby wszystko dobrze poszło. Jutro czekam jeszcze na szczeniaki z Ukrainy, więc mam podwójny stres Trudniej ze względu na Szarą; jest jeden pracownik, a nie wiadomo, jak sunia zareaguje na próbę wyprowadzenia z boksu i trzeba ją jakoś zapakować do klatki... Ale bądźmy dobrej myśli, no i kciuki bardzo potrzebne. Quote
Anula Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: Trudniej ze względu na Szarą; jest jeden pracownik, a nie wiadomo, jak sunia zareaguje na próbę wyprowadzenia z boksu i trzeba ją jakoś zapakować do klatki... Ale bądźmy dobrej myśli, no i kciuki bardzo potrzebne. Nie ma się co na zapas martwić,przyjdzie czas,przyjdzie rada.Może psiaki bezproblemowo zostaną zapakowane. Aska7 jest niesamowitą osobą,niech dzisiaj ma jak najmniej problemów.Będę myślami z nią i z psiakami.Dochodzi 10. Quote
Nadziejka Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Aska Tolu Niechaj Moc Bedzie Z Wami I Psinkami Z Calej Duszy Quote
Tola Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 Psy wyjechały! Szara jedzie w klatce, Runo w kontenerku, Makary lezy obok klatki Szarej. Szerokiej drogi kochani! Były problemy z zapakowaniem Szarej do klatki, ale udało się i cieszmy się, bo to wielki dzień dla suni! Dla nas też, bo to tyle lat... Ale teraz już będzie tylko lepiej, dla wszystkich tych psów! 4 Quote
mari23 Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 7 godzin temu, Tola napisał: Psy wyjechały! Szara jedzie w klatce, Runo w kontenerku, Makary lezy obok klatki Szarej. Szerokiej drogi kochani! Były problemy z zapakowaniem Szarej do klatki, ale udało się i cieszmy się, bo to wielki dzień dla suni! Dla nas też, bo to tyle lat... Ale teraz już będzie tylko lepiej, dla wszystkich tych psów! Biedna Szarusia już nie będzie się bała, pozna zupełnie inny świat...i Runo...i Makary.... aż łzy kapią z radości...ze wzruszenia.... Tolu, jak Zulcia? Quote
Jo37 Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Marta - bardzo, bardzo dziękuję za zorganizowanie całej akcji Tobie i Jarkowi. Dzięki Wam kolejna duża ekipa może zacząć nowe życie. Asi i p. Maćkowi też należą się ogromne podziękowania. 1 Quote
Nesiowata Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Szarusiu - wyśpij się spokojnie przez drogę - później żal będzie na to czasu. 2 Quote
Recommended Posts