Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
22 godziny temu, helli napisał:

Młodym i ładnym chyba łatwiej (niż starym i brzydkim, heh), śliczna ta Liczi, wyjątkowo fotogeniczna,  i kociaki też,p

czasem cuda się zdarzają, miałam kiedyś adopcję niewidomego pieska po 4,5 roku pobytu  u mnie, kiedy już uznałam, że zostanie dozywotnio, jak większość.

Zamojski Czaruś - teraz Max kochający domek znalazł wyjątkowo szybko, a Milusiek pozdrawia Was ze spacerku i dziękuje za swoje nowe życie "na wolności" <3

WP_20190617_20_01_41_Pro.JPG

• Like 3
Posted
23 godziny temu, helli napisał:

Młodym i ładnym chyba łatwiej (niż starym i brzydkim, heh), śliczna ta Liczi, wyjątkowo fotogeniczna,  i kociaki też,p

To tak jak u ludzi, młodość i uroda to atuty...

Liczi dzisiaj w DS; mała je już papki, pije wodę, bo tutaj były z tym problemy, no ale jest już parę dni starsza;)

IMG_1294.JPG

Posted
1 godzinę temu, mari23 napisał:

czasem cuda się zdarzają, miałam kiedyś adopcję niewidomego pieska po 4,5 roku pobytu  u mnie, kiedy już uznałam, że zostanie dozywotnio, jak większość.

Zamojski Czaruś - teraz Max kochający domek znalazł wyjątkowo szybko, a Milusiek pozdrawia Was ze spacerku i dziękuje za swoje nowe życie "na wolności" <3

WP_20190617_20_01_41_Pro.JPG

Miluś odmłodniał, wyglada na duzo młodszego piesia:)

A z przyszłym domkiem tez nas może zaskoczyć;)

• Like 1
Posted

Faworek ma się bardzo dobrze w DS w Warszawie:)

Pani pisze, ze ma wielki apetyt i zaczyna już przypominać kota, a nie zabiedzoną mysz;)

SAVE_20190620_101928.jpg

SAVE_20190620_101933.jpg

SAVE_20190620_101937.jpg

SAVE_20190620_103550.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Wczoraj mieliśmy 2 zgłoszenia o porzuconych kociakach,  jeden z nich niestety nie przeżył:(

Druga to szylkretka Kalinka, ma ok. 2 mies. 

Chcieliśmy dać maluszkę na miejsce Faworka, który wybył do DS do Warszawy, ale niestety Kalinka jest chora i musi zostać w lecznicy:(.

Zdjęcia takie na szybko, mała bardzo ruchliwa, nic lepszego nie wyszło.

IMGP9165.JPG

IMGP9168.JPG

IMGP9173.JPG

IMGP9174.JPG

IMGP9176.JPG

Posted

Już wkrótce Faworek zaskoczy nas zmianą swojego image. Jest bezpieczny, nie głoduje i ma kogoś, kto się nim opiekuje. W takich warunkach szybko rozkwitnie i zauroczy każdego.

• Like 1
Posted
17 minut temu, Havanka napisał:

Już wkrótce Faworek zaskoczy nas zmianą swojego image. Jest bezpieczny, nie głoduje i ma kogoś, kto się nim opiekuje. W takich warunkach szybko rozkwitnie i zauroczy każdego.

Tak, Faworek trafił do bardzo dobrego domu, doświadczonego i już zawsze będzie kochany.

Rude kociaki też:)

Dzisiaj miałam tel. z Krakowa o kolejnego rudego kociaka (zostały 2 kocurki), zobaczymy, co z tego wyniknie...

Posted
22 minuty temu, Tola napisał:

Tak, Faworek trafił do bardzo dobrego domu, doświadczonego i już zawsze będzie kochany.

Rude kociaki też:)

Dzisiaj miałam tel. z Krakowa o kolejnego rudego kociaka (zostały 2 kocurki), zobaczymy, co z tego wyniknie...

Oby cos dobrego sie z tego wykluło.Bardzo mocno trzymam kciuki !

• Like 1
Posted
Dnia 21.06.2019 o 21:05, Havanka napisał:

Mala Liczi oprocz domku,dostala też przybraną, psią ciocię, którą pewnie traktuje jak mamę. Super !!!

Państwo stracili niedawno psa staruszka, byli z sunią bardzo zżyci.

Przy malej Liczi sunia powoli odzyskuje radość.

SAVE_20190623_091238.jpeg

SAVE_20190623_091244.jpeg

• Like 5
  • Upvote 1
Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

A maleństwo będzie miało opiekę i wsparcie. Znalazła sobie bezpieczne miejsce.

• Like 3
Posted
16 godzin temu, Tola napisał:

Cudny widok!

Trzy korzyści z tej adopcji:

1 - Liczi ma dom :)

2 - sunia zyskała przyjaciółkę :)

3 - państwo kolejnego pupila :)

• Like 1
Posted

Edzio vel Majlo nadal u nas w kojcu, nadal bez domu, a to taki fajny psiak:(

Ewa podrzuciła mi parę zdjęć z soboty, można coś zmienić w ogłoszeniach; wiem, ze Havanka robiła, czy ktos jeszcze?

Moj OLX jest na Warszawę,  wyróżnione na miesiąc.

Reszta zdjęć jest na str. 872 i 874.

SAVE_20190624_081125.jpg

SAVE_20190624_081152.jpg

SAVE_20190624_081157.jpg

SAVE_20190624_081208.jpg

Posted
21 godzin temu, Havanka napisał:

Dzisiaj już nie dam rady, ale jutro wymienię kilka zdjeć i wyróżnię Edzia ogłoszenie z pieniążków, które przesłała MikAga.

Edzio ( Czeri ) już wyróżniony na 30 dni:

Od: dzisiaj
Do: 15 lip

image;s=94x72

Mały, słodki Czeri do adopcji !

Za darmo

4
Promowane do 25 lip
Statystyki
Wyświetleń: 185
Tel: 6
Obserwuje: 40

Aguś dziękuję !!!

9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Punio na Opole

https://www.olx.pl/oferta/malutki-punio-do-adopcji-CID103-IDAfaXZ.html

Dzisiaj wieczorem podmienię zdjęcia.

Dziękuję pięknie za ogłoszenia, może tym razem ktoś Edzia zauważy ...

Posted

Pisałam niedawno o 2 rudych kociakach, które nadal szukają domu, podczas gdy ich 2 bracia szaleją już w DS w Pruszkowie.

Maluchy wciąż nie mają szczęścia w Krakowie; kolejna pani, która była zdecydowana na adopcję, podała adres do wizyty i ... nie odbiera tel., widocznie coś się jej odmieniło. 

Dobrze, że teraz,  ale zadziwiają mnie te ostatnie sytuacje, jakby problemem było poinformowanie o zmianie decyzji! A Elik gotowa była jechać z Bochni na wizytę do Krakowa!

Ale za to miałam zapytanie o rudego malucha z Legionowa, pani wraca w piątek z wyjazdu i Jo37 będzie próbowała umawiać się na wizytę.

Może tym razem to w Legionowie będzie ten kolejny DS ...

Cały czas chodzi o te dwa maluchy

20190603_192527.jpg

20190601_163237.jpg

Posted

Jakie cuda!!! Ja chcę te dwa rudziaszki malutkie!!!

szkoda tylko, że "chcieć" nie równa się "móc" :( zawsze marzył mi się rudy kot.... los obdarzył mnie kalekim czarnym kocim staruszkiem..... nie mogę pojąć, jak takie cudne kociaki wciąż jeszcze na dom czekają?????

Posted
2 godziny temu, mari23 napisał:

Jakie cuda!!! Ja chcę te dwa rudziaszki malutkie!!!

szkoda tylko, że "chcieć" nie równa się "móc" :( zawsze marzył mi się rudy kot.... los obdarzył mnie kalekim czarnym kocim staruszkiem..... nie mogę pojąć, jak takie cudne kociaki wciąż jeszcze na dom czekają?????

Przyznam, ze ja tez myślałam, ze będzie jak zawsze, czyli mnóstwo telefonów, bo to rude kociaki.

Może to ten wakacyjny czas, a może jeszcze nie zadzwonił  ten Jedyny dom...

Kociaki bezpieczne, więc spokojnie czekamy.

Posted

Dwa lata temu ogłosiłam rudego kota jako rudą kotkę bo szukałam jajek i nie było. Kiedy zawiozłam do kastracji okazało się, że to kot kastrowany. Ogłoszenie było bez zdjęć bo jeszcze nie były zrobione. Telefon zadzwonił po dwóch godzinach i to z Płocka  odległość około 90 km. Najszybsza adopcja jaka przeprowadziłam.