helli Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Młodym i ładnym chyba łatwiej (niż starym i brzydkim, heh), śliczna ta Liczi, wyjątkowo fotogeniczna, i kociaki też,p 1 Quote
mari23 Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 22 godziny temu, helli napisał: Młodym i ładnym chyba łatwiej (niż starym i brzydkim, heh), śliczna ta Liczi, wyjątkowo fotogeniczna, i kociaki też,p czasem cuda się zdarzają, miałam kiedyś adopcję niewidomego pieska po 4,5 roku pobytu u mnie, kiedy już uznałam, że zostanie dozywotnio, jak większość. Zamojski Czaruś - teraz Max kochający domek znalazł wyjątkowo szybko, a Milusiek pozdrawia Was ze spacerku i dziękuje za swoje nowe życie "na wolności" <3 3 Quote
Tola Posted June 17, 2019 Author Posted June 17, 2019 23 godziny temu, helli napisał: Młodym i ładnym chyba łatwiej (niż starym i brzydkim, heh), śliczna ta Liczi, wyjątkowo fotogeniczna, i kociaki też,p To tak jak u ludzi, młodość i uroda to atuty... Liczi dzisiaj w DS; mała je już papki, pije wodę, bo tutaj były z tym problemy, no ale jest już parę dni starsza;) Quote
Tola Posted June 17, 2019 Author Posted June 17, 2019 1 godzinę temu, mari23 napisał: czasem cuda się zdarzają, miałam kiedyś adopcję niewidomego pieska po 4,5 roku pobytu u mnie, kiedy już uznałam, że zostanie dozywotnio, jak większość. Zamojski Czaruś - teraz Max kochający domek znalazł wyjątkowo szybko, a Milusiek pozdrawia Was ze spacerku i dziękuje za swoje nowe życie "na wolności" <3 Miluś odmłodniał, wyglada na duzo młodszego piesia:) A z przyszłym domkiem tez nas może zaskoczyć;) 1 Quote
Tola Posted June 18, 2019 Author Posted June 18, 2019 Jakiś czas temu pisałam, że na spacerze z psami spotkałam nad nasza zamojską rzeką bobra. O bobrach w Zamościu robi się głośno;) https://www.facebook.com/ezamosc/videos/314529956122264/ Quote
Tola Posted June 20, 2019 Author Posted June 20, 2019 Faworek ma się bardzo dobrze w DS w Warszawie:) Pani pisze, ze ma wielki apetyt i zaczyna już przypominać kota, a nie zabiedzoną mysz;) 1 1 Quote
Tola Posted June 20, 2019 Author Posted June 20, 2019 Wczoraj mieliśmy 2 zgłoszenia o porzuconych kociakach, jeden z nich niestety nie przeżył:( Druga to szylkretka Kalinka, ma ok. 2 mies. Chcieliśmy dać maluszkę na miejsce Faworka, który wybył do DS do Warszawy, ale niestety Kalinka jest chora i musi zostać w lecznicy:(. Zdjęcia takie na szybko, mała bardzo ruchliwa, nic lepszego nie wyszło. Quote
Havanka Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Już wkrótce Faworek zaskoczy nas zmianą swojego image. Jest bezpieczny, nie głoduje i ma kogoś, kto się nim opiekuje. W takich warunkach szybko rozkwitnie i zauroczy każdego. 1 Quote
Tola Posted June 20, 2019 Author Posted June 20, 2019 17 minut temu, Havanka napisał: Już wkrótce Faworek zaskoczy nas zmianą swojego image. Jest bezpieczny, nie głoduje i ma kogoś, kto się nim opiekuje. W takich warunkach szybko rozkwitnie i zauroczy każdego. Tak, Faworek trafił do bardzo dobrego domu, doświadczonego i już zawsze będzie kochany. Rude kociaki też:) Dzisiaj miałam tel. z Krakowa o kolejnego rudego kociaka (zostały 2 kocurki), zobaczymy, co z tego wyniknie... Quote
Havanka Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 22 minuty temu, Tola napisał: Tak, Faworek trafił do bardzo dobrego domu, doświadczonego i już zawsze będzie kochany. Rude kociaki też:) Dzisiaj miałam tel. z Krakowa o kolejnego rudego kociaka (zostały 2 kocurki), zobaczymy, co z tego wyniknie... Oby cos dobrego sie z tego wykluło.Bardzo mocno trzymam kciuki ! 1 Quote
Havanka Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Mala Liczi oprocz domku,dostala też przybraną, psią ciocię, którą pewnie traktuje jak mamę. Super !!! Quote
Tola Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Dnia 21.06.2019 o 21:05, Havanka napisał: Mala Liczi oprocz domku,dostala też przybraną, psią ciocię, którą pewnie traktuje jak mamę. Super !!! Państwo stracili niedawno psa staruszka, byli z sunią bardzo zżyci. Przy malej Liczi sunia powoli odzyskuje radość. 5 1 Quote
Nesiowata Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 4 godziny temu, Tola napisał: Państwo stracili niedawno psa staruszka, byli z sunią bardzo zżyci. Przy malej Liczi sunia powoli odzyskuje radość. A maleństwo będzie miało opiekę i wsparcie. Znalazła sobie bezpieczne miejsce. 3 Quote
b-b Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 16 godzin temu, Tola napisał: Państwo stracili niedawno psa staruszka, byli z sunią bardzo zżyci. Przy malej Liczi sunia powoli odzyskuje radość. Cudny widok! Trzy korzyści z tej adopcji: 1 - Liczi ma dom :) 2 - sunia zyskała przyjaciółkę :) 3 - państwo kolejnego pupila :) 1 Quote
Tola Posted June 24, 2019 Author Posted June 24, 2019 Edzio vel Majlo nadal u nas w kojcu, nadal bez domu, a to taki fajny psiak:( Ewa podrzuciła mi parę zdjęć z soboty, można coś zmienić w ogłoszeniach; wiem, ze Havanka robiła, czy ktos jeszcze? Moj OLX jest na Warszawę, wyróżnione na miesiąc. Reszta zdjęć jest na str. 872 i 874. Quote
Havanka Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Dzisiaj już nie dam rady, ale jutro wymienię kilka zdjeć i wyróżnię Edzia ogłoszenie z pieniążków, które przesłała MikAga. Edzio ( Czeri ) już wyróżniony na 30 dni: Od: dzisiaj Do: 15 lip Mały, słodki Czeri do adopcji ! podgląd edycja zakończ Za darmo 4 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 25 lip Statystyki Wyświetleń: 185 Tel: 6 Obserwuje: 40 Aguś dziękuję !!! Quote
Alaskan malamutte Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Punio na Opole https://www.olx.pl/oferta/malutki-punio-do-adopcji-CID103-IDAfaXZ.html Dzisiaj wieczorem podmienię zdjęcia. Quote
Tola Posted June 25, 2019 Author Posted June 25, 2019 21 godzin temu, Havanka napisał: Dzisiaj już nie dam rady, ale jutro wymienię kilka zdjeć i wyróżnię Edzia ogłoszenie z pieniążków, które przesłała MikAga. Edzio ( Czeri ) już wyróżniony na 30 dni: Od: dzisiaj Do: 15 lip Mały, słodki Czeri do adopcji ! podgląd edycja zakończ Za darmo 4 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 25 lip Statystyki Wyświetleń: 185 Tel: 6 Obserwuje: 40 Aguś dziękuję !!! 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Punio na Opole https://www.olx.pl/oferta/malutki-punio-do-adopcji-CID103-IDAfaXZ.html Dzisiaj wieczorem podmienię zdjęcia. Dziękuję pięknie za ogłoszenia, może tym razem ktoś Edzia zauważy ... Quote
Tola Posted June 25, 2019 Author Posted June 25, 2019 Pisałam niedawno o 2 rudych kociakach, które nadal szukają domu, podczas gdy ich 2 bracia szaleją już w DS w Pruszkowie. Maluchy wciąż nie mają szczęścia w Krakowie; kolejna pani, która była zdecydowana na adopcję, podała adres do wizyty i ... nie odbiera tel., widocznie coś się jej odmieniło. Dobrze, że teraz, ale zadziwiają mnie te ostatnie sytuacje, jakby problemem było poinformowanie o zmianie decyzji! A Elik gotowa była jechać z Bochni na wizytę do Krakowa! Ale za to miałam zapytanie o rudego malucha z Legionowa, pani wraca w piątek z wyjazdu i Jo37 będzie próbowała umawiać się na wizytę. Może tym razem to w Legionowie będzie ten kolejny DS ... Cały czas chodzi o te dwa maluchy Quote
mari23 Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Jakie cuda!!! Ja chcę te dwa rudziaszki malutkie!!! szkoda tylko, że "chcieć" nie równa się "móc" :( zawsze marzył mi się rudy kot.... los obdarzył mnie kalekim czarnym kocim staruszkiem..... nie mogę pojąć, jak takie cudne kociaki wciąż jeszcze na dom czekają????? Quote
Tola Posted June 25, 2019 Author Posted June 25, 2019 2 godziny temu, mari23 napisał: Jakie cuda!!! Ja chcę te dwa rudziaszki malutkie!!! szkoda tylko, że "chcieć" nie równa się "móc" :( zawsze marzył mi się rudy kot.... los obdarzył mnie kalekim czarnym kocim staruszkiem..... nie mogę pojąć, jak takie cudne kociaki wciąż jeszcze na dom czekają????? Przyznam, ze ja tez myślałam, ze będzie jak zawsze, czyli mnóstwo telefonów, bo to rude kociaki. Może to ten wakacyjny czas, a może jeszcze nie zadzwonił ten Jedyny dom... Kociaki bezpieczne, więc spokojnie czekamy. Quote
bakusiowa Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Dwa lata temu ogłosiłam rudego kota jako rudą kotkę bo szukałam jajek i nie było. Kiedy zawiozłam do kastracji okazało się, że to kot kastrowany. Ogłoszenie było bez zdjęć bo jeszcze nie były zrobione. Telefon zadzwonił po dwóch godzinach i to z Płocka odległość około 90 km. Najszybsza adopcja jaka przeprowadziłam. Quote
Recommended Posts