Olena84 Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Super że dwa psiaki pojadą do bdt. Tolu czy udało się zrobić jakieś zdjęcia Jogiemu? Quote
Tola Posted May 17, 2019 Author Posted May 17, 2019 13 godzin temu, Olena84 napisał: Super że dwa psiaki pojadą do bdt. Tolu czy udało się zrobić jakieś zdjęcia Jogiemu? Jak Alaskan nie wrzuciła, to chyba nie... Pracownik wyniósł Jogiego tylko na moment z budy... W niedzielę podjadę podrzucić szelki i smyczkę, może wtedy... Quote
Tola Posted May 17, 2019 Author Posted May 17, 2019 Dzisiaj byłam na moment w lecznicy, zajrzałam do koci (tej po wypadku, znalezionej w stanie krytycznym, z hipotermią). To cud, że kotka przeżyła! Jej stan nadal jest ciężki, tak jak piasłam - jest uraz miednicy, kotka nadal sama nie oddaje moczu, tylna łapka bezwładna, jelita też w złym stanie, ale jesteśmy dobrej myśli! Kotka leży nieruchomo w kontenerku, jest bardzo cierpliwą pacjentką. Jaśminka dzisiaj 1 Quote
Tola Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 Nie wiem czy pamiętacie Ludwiczka z kurnika? Psiak w listopadzie 2018 zamieszkał w Warszawie, zmężniał, urósł; tutaj na zdjęciach z rezydentką 1 Quote
Tola Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 Dzisiaj do swojego nowego domu w Warszawie pojechał mały łobuziak Lolek:). Młodzi Państwo przyjechali po szkraba osobiście:). 2 Quote
Nesiowata Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 2 godziny temu, Tola napisał: Dzisiaj do swojego nowego domu w Warszawie pojechał mały łobuziak Lolek:). Młodzi Państwo przyjechali po szkraba osobiście:). I znów super news. Quote
Anula Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Zapraszam na dwa bazarki dla naszych zamojskich psiaków. Bazarek-Anula:https://www.dogomania.com/forum/topic/349931-proszę-nie-pisaćróżności/?tab=comments#comment-17473654 Bazarek-Bogusik:https://www.dogomania.com/forum/topic/349939-proszę-nie-pisaćtworzy-się/?tab=comments#comment-17474610 Quote
Havanka Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Ludwiczek, Loluś dołączyli do grona szczęśliwców ! Bardzo sie cieszę, ze im też sie udało. Szkoda mi bardzo Jaśminki. Miejmy nadzieję, że los i dla niej okaże się łaskawy. Teraz najważniejsze jest to, by szybko wyzdrowiała. Quote
Tola Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 Kto mi wytłumaczy, jak podlinkować banerek na zamojski wątek? Quote
Jo37 Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 27 minut temu, Tola napisał: Kto mi wytłumaczy, jak podlinkować banerek na zamojski wątek? Na gotowo masz podlinkowane w moim podpisie. Quote
Tola Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 13 minut temu, Jo37 napisał: Na gotowo masz podlinkowane w moim podpisie. Bardzo dziękuję za podlinkowanie i telefoniczną instrukcję:) Quote
Tola Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 Kolejny psiak, któremu zawalił się dotychczasowy świat:( Tydzień temu przyjechał aż Holandii, bo tam groziło mu oddanie do schroniska. Pies w typie labradora, ma 2 lata, jest łagodny, chodzi na smyczy, toleruje koty, dotychczas mieszkał z trójką małych dzieci. Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach. Psiak ma na imię Rocky - tak ma wpisane w paszporcie. Nie jest wykastrowany. Quote
Alaskan malamutte Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Kolejny psiak, któremu zawalił się dotychczasowy świat:( Rocky na Warszawę https://www.olx.pl/oferta/piekny-pies-w-typie-labradora-do-adopcji-CID103-IDzZCwP.html Quote
Jaaga Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Tolu, zgłoś go może do Primy? Nam kiedyś Prima bardzo pomogła z labradorką przywiezioną ze Słowacji. Mogą go u siebie ogłosić. Wielu chętnych wchodzi na ich stronę i z nimi się kontaktuje. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 11 godzin temu, Jo37 napisał: Biedny psiak. Szykuje się bardzo fajny domek dla labka!!! Kciuki na pokład!! Quote
Nesiowata Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Szykuje się bardzo fajny domek dla labka!!! Kciuki na pokład!! Amen. Quote
Havanka Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Szykuje się bardzo fajny domek dla labka!!! Kciuki na pokład!! Oby się udało !!!!! Powodzenia ! Quote
Tola Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Szykuje się bardzo fajny domek dla labka!!! Kciuki na pokład!! 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Amen. 1 godzinę temu, Havanka napisał: Oby się udało !!!!! Powodzenia ! Asia, bardzo dziękuję Ci za ogłoszenie, miałam dzisiaj dorabiać na Kraków, ale się w takim układzie wstrzymam. Rewelacja!!! Oby to był TEN dom! Quote
Alaskan malamutte Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Asia, bardzo dziękuję Ci za ogłoszenie, miałam dzisiaj dorabiać na Kraków, ale się w takim układzie wstrzymam. Rewelacja!!! Oby to był TEN dom! Wizyta dla labka jutro o 19. Domek w Sosnowcu. Kochana Mysza2 i Agusia P zgodziły się na przeprowadzenie wizyty. Kciuki na poklad!! Quote
Recommended Posts