Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Largo z zamojskiego schroniska czeka na dom! Potrzebne udostępnienia :)

Pani Agata obiecała wziąć kolejne bidule zamojskie, ale Aria i Largo muszą znaleźć najpierw domy.

Posted
7 minut temu, Havanka napisał:

Tysia, jestem pod dużym wrażeniem !!! Tekst śliczny !!!

Ojej, dziękuję :) nie spodziewałam się, zwłaszcza że napisałam ogłoszenie w tzw. "międzyczasie" - podczas gotowaniu obiadu. Miło słyszeć takie rzeczy :)

4 minuty temu, elik napisał:

Udostępniłam.

Dziękuję :)

Posted
9 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Ojej, dziękuję :) nie spodziewałam się, zwłaszcza że napisałam ogłoszenie w tzw. "międzyczasie" - podczas gotowaniu obiadu. Miło słyszeć takie rzeczy :)

Dziękuję :)

W takim razie powinnaś gotować obiady w czasie pisania tekstów, bo efekt końcowy jest naprawdę super !

Jeszcze chciałam napisać, ze kolejna tura ogłoszeń wykupionych na bazarku ogłoszeniowym, wczoraj została wyróżniona na kolejny miesiąc. Są to ogłosznia Malinki,Tekilki, Pablo, Mimi, Todzia i Miki.

Posted
17 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Promowane ogłoszeni Funcika wykorzystałam, zgodnie z sugestią Toli, dla Klary: https://www.olx.pl/oferta/psia-terapeutka-kochajaca-swiat-jak-labrador-madra-jak-owczarek-CID103-IDuDusf.html

16 godzin temu, uxmal napisał:

Tysiu jaki świetny tytuł ogłoszenia.

Super :-)

16 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Trochę mi chodziło o to, aby było więcej kliknięć - więcej kliknięć = większa szansa. ;)

14 godzin temu, Havanka napisał:

Tysia, jestem pod dużym wrażeniem !!! Tekst śliczny !!!

Bardzo dziękuję! Tytuł intryguje, zachęca do otworzenia, a o to chodzi!

Gratulacje!

Posted
15 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Largo z zamojskiego schroniska czeka na dom! Potrzebne udostępnienia :)

Pani Agata obiecała wziąć kolejne bidule zamojskie, ale Aria i Largo muszą znaleźć najpierw domy.

Tak , wiem i mam nadzieję, ze uda się pomóc innemu psu, może i oneczce...IMGP4412.JPG

Posted
13 godzin temu, Havanka napisał:

W takim razie powinnaś gotować obiady w czasie pisania tekstów, bo efekt końcowy jest naprawdę super !

Jeszcze chciałam napisać, ze kolejna tura ogłoszeń wykupionych na bazarku ogłoszeniowym, wczoraj została wyróżniona na kolejny miesiąc. Są to ogłosznia Malinki,Tekilki, Pablo, Mimi, Todzia i Miki.

Już są pierwsze efekty - zapytania o Malinkę i może coś z tego wyniknie, prosimy o kciuki;)

1129879161_BuczekFoto(41).jpg.86e70a242496b6c0013a16c16da21719.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 28.07.2018 o 21:00, Jolanta08 napisał:

Biedne kociątko, Tolu może daj mu jakieś imię żeby przez tę chwilę nie był nie tylko bezdomny ale i bezimnienny

Panie, które znalazły kociaka dały mu na imię Gutek...

Po wyleczeniu miał szansę u nich na dom...

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, jankamałpa napisał:

Na Dogo szukają psiaka, może macie kandydatów:

Przyszła mi do głowy Mika, ale ona lękliwa...

Reszta zamojskich psów to staruszki...

Może u Murki ?

Posted

Kolejny porzucony kociak, tym razem w okolicach Radecznicy - widać, że był w domu, korzysta z kuwety, czysty no i miał szczęście, ze ktoś go zauważył.

Nie mam miejsca, we wtorek będzie mógł jechać do gabinetu, ale szkoda takiego zdrowego malca do klateczki:(

Vincent

V__3128.jpg

V__87BD.jpg

V__99CD(1).jpg

V__209F.jpg

V__925A.jpg

V__1401.jpg

• Like 1
Posted
27 minut temu, magenka1 napisał:

Dolozylabym się do hoteliku szkoda maluszka

Niestety nikt na razie nie wyraził chęci wzięcia psiaka pod opiekę.

Posted
7 godzin temu, Tola napisał:

Dzisiaj około godz.17.00 - 18.00w Krakowie będzie  wizyta PA dla kotki Malinki:)

Prosimy o kciuki:)

i jak wypadła wizyta?

Posted
3 godziny temu, uxmal napisał:

i jak wypadła wizyta?

Bardzo dobrze - Malinka ma dom:)

Zamieszka w bloku jako kotka niewychodząca, pani na pewno za jakiś czas zechce dobrać Malince towarzysza lub towarzyszkę.

Koteczka najprawdopodobniej pojedzie do Krakowa 19.08 (jak wszystko ułoży się tak, jak planujemy).

Czekamy na sterylizację, wciąż za gorąco...

Bardzo dziękuję Havanka za ogłoszenia, jeśli ktoś jeszcze robił kociej rodzince jakiś pakiecik - równiez barzzo dziękuję23.gif

• Like 1
Posted
Dnia 30.07.2018 o 17:56, Tola napisał:

No i oneczkabeksa_V6_orig.gif

Pracownik powiedział, że ma ponad 10 lat...

Jak długo da radę w schronisku, a  na pewno nie miała łatwego życia...

Nie mam kogo prosić o pomoc, u warszawskich dziewczyn Fred nadal bez domu...

Serce mi pęka za każdym pobytem w schronisku, ale przy takich upodlonych staruszkach - szczególnie

IMGP4412.JPG

IMGP4413.JPG

IMGP4417.JPG

IMGP4420.JPG

To ta oneczka, której zdjęcia wstawiałaś poprzednio? Utkwiła mi wtedy w głowie i zmotywowała do zrobienia zdjęć do ogłoszeń Sabie. Gdyby udało się wspólnymi siłami ogłaszać Sabę i znaleźć jej dom, to wzięłabym oneczkę do nas.

• Like 1
  • Upvote 1