Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świetnie:)

Zbrakło mi lajków, ale nadrobię  wieczorem:)

8 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Psiuk wygląda wspaniale - sierść zadbana, uszy w górze, ogonek jak pióropusz.

Tylko sposób siadania (dupcią wyżej) zdradza, że to ten sam stworek :))) 

28468702_1862358067148970_6569026525910370849_n.jpg.32b8c41ec07c5d6eeb2759223196abb6.jpg  37844352_1776793499042323_8171755608031100928_n.jpg.02b984a3ea23e0e4c7c72bada5f98a69.jpg

Posted

Bardzo cieszą takie wiadomości ! Ollik przeszedł niesamowitą metamorfozę, Jeżynka z Funcikiem za chwilę zaczną życie w nowych domach, Ula też już na swoim. Niech wam teraz tylko zdrowie dopisuje, bo resztę macie zapewnioną !

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

:)

Dziękuje Anulko - obie z Bogusik przyczyniacie się do szczęścia zamojskich bezdomniaków:)

A Historia Ollika pokazuje, że warto zawalczyć o każdego psa, bo dla niego to życie...

Tak,warto zawalczyć i czuć się szczęśliwym,że warto było pomimo niejednokrotnie trudności i frustracji.

• Upvote 1
Posted

Wow, wspaniale. Trzymam kciuki.

I ja mam wyróżnienie na Funcika. Proszę o wskazanie innego psa w potrzebie... do ogłoszenia, podmienię póki jest wykupione promowanie. Miłkę i Mikę ogłaszam już. 

Posted
13 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Wow, wspaniale. Trzymam kciuki.

I ja mam wyróżnienie na Funcika. Proszę o wskazanie innego psa w potrzebie... do ogłoszenia, podmienię póki jest wykupione promowanie. Miłkę i Mikę ogłaszam już. 

Oj przepraszam, zapomniałam że i Ty robiłaś ogłoszenia, już się poprawiłam w  poście wyżej;)

Bardzo dziękuję jeszcze raz:)

Może Max bez ucha...

A może Klara...

Posted

Byłam dzisiaj w schronisku...

Wybierałam się już parę dni, ale nie miałam odwagi jechać tam w taki upał, nie dałabym rady i nie ze względu na siebie, tylko te psy...

Posted

Nic nie szkodzi, sama się czasem gubię, jakiego psa ogłaszam :) 

Sama nie wiem, zdecydujcie sami proszę - może ten psiak, który ma mniej ogłoszeń? A Saba już jest gotowa do adopcji?

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

Nic nie szkodzi, sama się czasem gubię, jakiego psa ogłaszam :) 

Sama nie wiem, zdecydujcie sami proszę - może ten psiak, który ma mniej ogłoszeń? A Saba już jest gotowa do adopcji?

Nie bardzo, Jagna walczy z jej sierścią...

No i na razie nie ma zdjęć.

Posted

Suczki

To pierwsza z 4 małych suczek, o których wspominałam przy poprzednim pobycie w schronisku, chyba 3 tyg. temu.

Już jest po sterylizacji - bardzo przyjazna, łagodna

IMGP4379.JPG

IMGP4391.JPG

IMGP4392.JPG

IMGP4397.JPG

IMGP4398.JPG

IMGP4402.JPG

Posted

4 z małych, nowych suczek nie wyszła dzisiaj z pawilonu, też ma dłuższą sierść.

Jest jeszcze nieduża szorstka suczka, podobna trochę do Funcika, ale niestety nie wyszło mi ani jedno jej zdjęcie, na wszystkich aparat wyłapał siatkę.

Posted

IMGP4410.JPG

IMGP4411.JPG

IMGP4425.JPG

IMGP4395.JPG

Dzisiaj rozmawiałam z pracownikiem o tej suni - trafiła do schroniska jako taki podrośnięty szczeniak  i tak juz została. Spokojna, łagodna, trochę nieśmiała stara się nikomu nie zawadzać.

Czy ma nadzieje na dom - chyba już nie...............

Suczka jest w pierwszym boksie, w którym jest największa rotacja, wszyscy odwiedzający schron muszą koło niego przejść...

A ona jest z tych "niewidzialnych"..........

IMGP4399.JPG

Posted

No i oneczkabeksa_V6_orig.gif

Pracownik powiedział, że ma ponad 10 lat...

Jak długo da radę w schronisku, a  na pewno nie miała łatwego życia...

Nie mam kogo prosić o pomoc, u warszawskich dziewczyn Fred nadal bez domu...

Serce mi pęka za każdym pobytem w schronisku, ale przy takich upodlonych staruszkach - szczególnie

IMGP4412.JPG

IMGP4413.JPG

IMGP4417.JPG

IMGP4420.JPG

Posted
15 minut temu, uxmal napisał:

Tysiu jaki świetny tytuł ogłoszenia.

Super :-)

Trochę mi chodziło o to, aby było więcej kliknięć - więcej kliknięć = większa szansa. ;)