Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 06.08. towarzyszką Funcika do nowego domu będzie malutka Jeżynka, która też jedzie do domu w Warszawie:) 1 Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Świetnie:) Zbrakło mi lajków, ale nadrobię wieczorem:) 8 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Psiuk wygląda wspaniale - sierść zadbana, uszy w górze, ogonek jak pióropusz. Tylko sposób siadania (dupcią wyżej) zdradza, że to ten sam stworek :))) Quote
Havanka Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Bardzo cieszą takie wiadomości ! Ollik przeszedł niesamowitą metamorfozę, Jeżynka z Funcikiem za chwilę zaczną życie w nowych domach, Ula też już na swoim. Niech wam teraz tylko zdrowie dopisuje, bo resztę macie zapewnioną ! 1 Quote
Anula Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 4 godziny temu, Tola napisał: :) Dziękuje Anulko - obie z Bogusik przyczyniacie się do szczęścia zamojskich bezdomniaków:) A Historia Ollika pokazuje, że warto zawalczyć o każdego psa, bo dla niego to życie... Tak,warto zawalczyć i czuć się szczęśliwym,że warto było pomimo niejednokrotnie trudności i frustracji. 1 Quote
Tyśka) Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Wow, wspaniale. Trzymam kciuki.I ja mam wyróżnienie na Funcika. Proszę o wskazanie innego psa w potrzebie... do ogłoszenia, podmienię póki jest wykupione promowanie. Miłkę i Mikę ogłaszam już. Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 13 minut temu, Tyś(ka) napisał: Wow, wspaniale. Trzymam kciuki.I ja mam wyróżnienie na Funcika. Proszę o wskazanie innego psa w potrzebie... do ogłoszenia, podmienię póki jest wykupione promowanie. Miłkę i Mikę ogłaszam już. Oj przepraszam, zapomniałam że i Ty robiłaś ogłoszenia, już się poprawiłam w poście wyżej;) Bardzo dziękuję jeszcze raz:) Może Max bez ucha... A może Klara... Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Byłam dzisiaj w schronisku... Wybierałam się już parę dni, ale nie miałam odwagi jechać tam w taki upał, nie dałabym rady i nie ze względu na siebie, tylko te psy... Quote
Tyśka) Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Nic nie szkodzi, sama się czasem gubię, jakiego psa ogłaszam :) Sama nie wiem, zdecydujcie sami proszę - może ten psiak, który ma mniej ogłoszeń? A Saba już jest gotowa do adopcji? Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Nic nie szkodzi, sama się czasem gubię, jakiego psa ogłaszam :) Sama nie wiem, zdecydujcie sami proszę - może ten psiak, który ma mniej ogłoszeń? A Saba już jest gotowa do adopcji? Nie bardzo, Jagna walczy z jej sierścią... No i na razie nie ma zdjęć. Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Zrobiłam zdjęcia większości psów, które były dzisiaj na wybiegu Psy Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Ten starszy pies jest od niedawna; porzucony, bo stary:( Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Suczki To pierwsza z 4 małych suczek, o których wspominałam przy poprzednim pobycie w schronisku, chyba 3 tyg. temu. Już jest po sterylizacji - bardzo przyjazna, łagodna Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Druga mała suczka; delikatna jak Vanilka, nieśmiała jak Ula Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 3 mała suczka; przyjazna, podchodziła do ręki (na zdjęciach wydaje się większa) Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 4 z małych, nowych suczek nie wyszła dzisiaj z pawilonu, też ma dłuższą sierść. Jest jeszcze nieduża szorstka suczka, podobna trochę do Funcika, ale niestety nie wyszło mi ani jedno jej zdjęcie, na wszystkich aparat wyłapał siatkę. Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Dzisiaj rozmawiałam z pracownikiem o tej suni - trafiła do schroniska jako taki podrośnięty szczeniak i tak juz została. Spokojna, łagodna, trochę nieśmiała stara się nikomu nie zawadzać. Czy ma nadzieje na dom - chyba już nie............... Suczka jest w pierwszym boksie, w którym jest największa rotacja, wszyscy odwiedzający schron muszą koło niego przejść... A ona jest z tych "niewidzialnych".......... Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 No i oneczka Pracownik powiedział, że ma ponad 10 lat... Jak długo da radę w schronisku, a na pewno nie miała łatwego życia... Nie mam kogo prosić o pomoc, u warszawskich dziewczyn Fred nadal bez domu... Serce mi pęka za każdym pobytem w schronisku, ale przy takich upodlonych staruszkach - szczególnie Quote
Jolanta08 Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Mnie także najbardziej żal tych staruszków , żałuję że jestem w stanie przygarnąć tylko jedną psinkę i marzę o tym aby ta sytuacja się wreszcie zmieniła 1 Quote
Tyśka) Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Promowane ogłoszeni Funcika wykorzystałam, zgodnie z sugestią Toli, dla Klary: https://www.olx.pl/oferta/psia-terapeutka-kochajaca-swiat-jak-labrador-madra-jak-owczarek-CID103-IDuDusf.html 1 Quote
uxmal Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 31 minut temu, Tyś(ka) napisał: Promowane ogłoszeni Funcika wykorzystałam, zgodnie z sugestią Toli, dla Klary: https://www.olx.pl/oferta/psia-terapeutka-kochajaca-swiat-jak-labrador-madra-jak-owczarek-CID103-IDuDusf.html Tysiu jaki świetny tytuł ogłoszenia. Super :-) 1 Quote
Tyśka) Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 15 minut temu, uxmal napisał: Tysiu jaki świetny tytuł ogłoszenia. Super :-) Trochę mi chodziło o to, aby było więcej kliknięć - więcej kliknięć = większa szansa. ;) Quote
Recommended Posts