Tola Posted August 27, 2018 Author Posted August 27, 2018 25.08. do DT do Jaagna pojechał Fiodorek, mam nadzieję, ze wszystko się jakoś unormuje, bo mam ostatnio sporo problemów. Fiodorek został znaleziony w Zamościu na jednej z posesji w bardzo złym stanie, atakowany przez 2 amstaffy, cudem przeżył. Przez pond miesiąc przebywał w klatce w gabinecie. Jaagna bardzo, bardzo dziękuję, mam nadzieję, ze wszystko się ułoży. Quote
Tola Posted August 27, 2018 Author Posted August 27, 2018 Tekilka u siebie - wciąż jest wszystko ok;) 1 1 Quote
b-b Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 11 minut temu, Tola napisał: Tym razem to zagubienie, psiak wrócił do właścicielki. To dobrze :) Quote
Tola Posted August 27, 2018 Author Posted August 27, 2018 26.08. do swojego nowego domu w Warszawie pojechała mała Fionka. Bardzo dziękuję Jo37 za transport koteczki do stolicy:) 1 1 Quote
Jaaga Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Fiodorek, u nas Piszczyk. Bardzo przylepny i proludzki, wyjątkowo łagodny kotek. Chęć kontaktu stale syglalizuje wydawanymi dźwiękami. Jedynie boi się psów, ale po jego doswiadczeniach, o których napisała tu Tola, to wcale nie dziwi. Na razie przekonuje się powoli do tych grzeczniejszych, dzis spał ze mna i z psami w łózku. Ma kolezankę Delicję, która nie przejęła sie jego dystansem i chyba przełamała zdecydowany opór przed psami. Na razie jeszcze nie ogłaszam go, bo ćwiczymy korzystanie z kuwety. 1 Quote
b-b Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Chciałam napisać co to za maluteńki piesio... ale po tym zdjęciu widać, że to kotek jest większy :) Quote
Jaaga Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 10 godzin temu, b-b napisał: Chciałam napisać co to za maluteńki piesio... ale po tym zdjęciu widać, że to kotek jest większy :) Pierwsze wrażenie trafne ;) Delicja jest mniejsza od niego i waży 1,2 kg. Piszczyk tak wyszedł na rękach w zbliżeniu, w rzeczywistosci to drobny kotek. Quote
Jaaga Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Dzis była pierwsza kupa w kuwecie, jesli dalej pójdzie tak dobrze, to chciałabym prosić pomocna duszę o ogłoszenia. Na zdjeciu wczoraj wieczorem przyłapani. 2 1 Quote
b-b Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 3 godziny temu, Jaaga napisał: Pierwsze wrażenie trafne ;) Delicja jest mniejsza od niego i waży 1,2 kg. Piszczyk tak wyszedł na rękach w zbliżeniu, w rzeczywistosci to drobny kotek. Matko! Okruszek maleńki :) 3 godziny temu, Jaaga napisał: Dzis była pierwsza kupa w kuwecie, jesli dalej pójdzie tak dobrze, to chciałabym prosić pomocna duszę o ogłoszenia. Na zdjeciu wczoraj wieczorem przyłapani. :D Quote
Tola Posted August 30, 2018 Author Posted August 30, 2018 Piękne zdjęcia zrobiłaś Jagna Piszczykowi, jak chłopak ogarnie kuwetę to na pewno szybko wpadnie komuś w oko:). Zrobie chłopakowi OLX, poprosze tez Havankę o pomoc, robiła kocurkowi ogłoszenia, jak był jeszcze w lecznicy. A ja dostałam zdjęcia z warszawskiego domu Fioneczki:) Quote
Havanka Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 W ogłoszeniach Piszczyka oczywiście pomogę. Mam nadzieję, ze kicia ogarnie kuwetę zanim znajdzie dom. Fioneczka trafiła do fajnego, kocio lubnego domu ! Nie tylko moze się wylegiwać na poduchach, ale ma też namiastkę "wesołego miasteczka" z drapakiem włącznie ! 1 Quote
Tola Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Trójłapek Jaś mal w mieszkaniu remont i był podobno naczelnym inżynierem;). Nie boi się niczego, a po remoncie to i odkurzacz przestał być straszny;) Jaś i jego przyjaciele 2 Quote
Tola Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 A Lenon vel Dex pozdrawia z wakacji 1 2 Quote
Tola Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Jutro wybieram się do schroniska, mam nadzieję, ze tym razem wyjdzie mi ten wyjazd. Quote
Tola Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Byłam dzisiaj w schronisku - dla auta to droga przez mękę, dla mojego serca - również:( Pusto, smutno, odwiedzających jak na lekarstwo (mężczyzna z synem), a przecież to tylko 2 godz. , kiedy można przyjechać :( Przywitała nas ta sunia, biega luzem, bo podobno ucieka przez siatkę; bardzo sympatyczna, spragniona głasków. Quote
Tola Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Dwie nieduże suczki w oczekiwaniu na sterylkę Quote
Tola Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Maciupeńki piesek, przyjechał niedawno, czeka na zabieg Quote
Tola Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Suczki Mała suczka, była na poprzednich zdjęciach w lipcu Quote
Tola Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Sunia, która kiedyś była zainteresowana Gabi - podobno wycofana, starsza. Dzisiaj usłyszałam, że wcale nie jest wycofana i nie jest stara... Wieku nie było można jednak dzisiaj sprawdzić. Quote
Recommended Posts