Tola Posted May 3, 2017 Author Posted May 3, 2017 Dnia 1.05.2017 o 16:17, Poker napisał: Szczęściara. Imię zostało ? Nie - sunia nazywa się Lilo, pani od razu mówiła, ze tak ją nazwą. Mnie imię Żelka bardzo podobało się:) Tak bardzo utkwiło mi w pamięci i w sercu, rodzinie też, ze często mylimy się wszyscy i na Florcię wołamy Żelka. 10 godzin temu, terra napisał: Cieszę się z domków kotków i psiaczków. Powodzenia słodziaki. Tolu masz więcej zdjęć Walerki? Niestety na razie nie, tylko to jedno jeszcze z działek. Kotka jest wciąż w gabinecie, jak tylko zabierzemy ją do Dt - porobię zdjęcia. Dzisiaj rozmawiałam z DS Mai - kotka wciąż chowa się i unika kontaktu, ale już je i korzysta z kuwety. Dzwoniłam tez do DS Pralinki - równie wycofanej koteczki - taki stan trwał ok. tygodnia, teraz Pralinka sama przychodzi na głaski. Cieszę się, że oba domy świadomie wybrały wycofane kotki po przejściach, dają im czas na adaptację i cieszę się z najmniejszych postępów futrzaków w nowych domach. Mam obiecane zdjęcia :) Quote
Tola Posted May 4, 2017 Author Posted May 4, 2017 U nas od wczoraj regres - Florcia znowu załatwia się w mieszkaniu. Quote
elik Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 3 godziny temu, Tola napisał: U nas od wczoraj regres - Florcia znowu załatwia się w mieszkaniu. Moja Kikunia też ma cofki :) Już wszystko robi na spacerze, a na drugi dzień siusia w mieszkaniu :) Musimy uzbroić się w cierpliwość :) Quote
Tola Posted May 6, 2017 Author Posted May 6, 2017 Dnia 4.05.2017 o 21:42, elik napisał: Moja Kikunia też ma cofki :) Już wszystko robi na spacerze, a na drugi dzień siusia w mieszkaniu :) Musimy uzbroić się w cierpliwość :) Tak, potrzeba czasu. Dostałam dzisiaj zdjęcia naszej Mai, która tydzień temu pojechała do DS do Warszawy :) Maja trafiła do nas jako bardzo wycofana koteczka, Dt miał sporo pracy, aby zaczęła wychodzić z ukrycia. W nowym domu Maja tez robi postępy:) 1 Quote
Tola Posted May 6, 2017 Author Posted May 6, 2017 Jak jutro będzie pogodnie - podjedziemy z Alaskan do schronu. Quote
Tola Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Dzisiejsze zdjęcia ze schronu Kwarantanna (zdjęcia robione z dużej odległości) Piesek Quote
Tola Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Kwarantanna - owczarek, który miał wrośnięty w szyje łańcuch, zdjęcia są na FB schronu Quote
Tola Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Psy w boksach ogólnych piesek (rok ur. 2014); jego zdjęcia są tez na stronie z poprzedniego mojego pobytu w schronie Quote
Alaskan malamutte Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Coraz bardziej przeżywam te wyjazdy do schroniska.... Tutaj jeszcze owczarek z wrośniętym łańcuchem. Pracownik mówi, że ma ok 5 lat... Quote
Tola Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Jasny piesek - rok ur. 2014 Malutki dziadzio - pokazywałam już jego zdjęcia w zimie Quote
Alaskan malamutte Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Malutki, młodziutki mimronek... nie załapał sie na sterylkę, musi czekać dalej na kwarantannie... Quote
Tola Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Pierwszy z lewej - piesek z niewykształconą przednia łapką nieduży piesek Quote
Poker Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Ten malutki mimronek to pies czy sunia? jest w typie zarówno anecik jak i Anuli z Bogusik. Quote
Alaskan malamutte Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 1 minutę temu, Poker napisał: Ten malutki mimronek to pies czy sunia? jest w typie zarówno anecik jak i Anuli z Bogusik. To piesek jest, czeka na sterylizację... Quote
Tola Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Suczki od strony pola Nie ma tej starszej suczki, która czekała od szczeniaka na dom Quote
Tola Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Suczki po poniedziałkowej sterylizacji; ta biała średniej wielkości, obok niej dwie gładkowłose miniaturki Quote
Recommended Posts