Tola Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 (edited) Z informacji wynika, pies jest w schronisku. Przypominam go chyba sobie z poprzedniej wizyty w schronie, ale nic więcej o psie nie wiem; z racji dodatkowej pracy dawno tam nie byłam. Wybieram się do schronu jak zima u nas odpuści;) Jak będziesz nadal zainteresowana - porobię więcej zdjęć. Edited March 18, 2013 by Tola Quote
rita60 Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Tola napisał(a):Z informacji wynika, pies jest w schronisku. Przypominam go chyba sobie z poprzedniej wizyty w schronie, ale nic więcej o psie nie wiem; z racji dodatkowej pracy dawno tam nie byłam. Wybieram się do schronu jak zima u nas odpuści;) Jak będziesz nadal zainteresowana - porobię więcej zdjęć. Oczywiscie,że jestem zainteresowana,wrzuciłam go na forum terierkowe,jak będzie więcej info,to go poogłaszam. Quote
funia Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 (edited) Zobaczcie jaka bestia rosnie z mojej kotecki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited March 19, 2013 by funia Quote
funia Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 M&S napisał(a):Śliczne kociaste:loveu: Wlaczymy juz trzecie miesiąc ze skóra i oczami ...Niestety ciagle łzawią i byc moze tak juz pozostanie . Ale jest fajna ma bardzo dobry charakter . Rozruszała naszego 12 letniego schorowanego kocura . Quote
M&S Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 funia napisał(a):Wlaczymy juz trzecie miesiąc ze skóra i oczami ...Niestety ciagle łzawią i byc moze tak juz pozostanie . Ale jest fajna ma bardzo dobry charakter . Rozruszała naszego 12 letniego schorowanego kocura . A może ma powiekę wrastającą? Zdrówka kotku:) Quote
funia Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 M&S napisał(a):A może ma powiekę wrastającą? Zdrówka kotku:) Lekarz mówi ,ze to powikłania po kocim katarze . Quote
M&S Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 funia napisał(a):Lekarz mówi ,ze to powikłania po kocim katarze . Lekarz wie, co mówi. Tak myślę;) Quote
Tola Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 A ja dzisiaj miziałam Funi koteczkę:eviltong: Jest cuuuuuuuuuuuudowna:loveu: rita60 napisał(a):Oczywiscie,że jestem zainteresowana,wrzuciłam go na forum terierkowe,jak będzie więcej info,to go poogłaszam. Dam znać, jak podjadę. Mam tez prosbę z dogo o zdjęcia jeszcze innego psa. Quote
funia Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Prosze o pomoc Trzy zdziczałe maleństwa szukają domu .Zostały podrzucone pod stadninę koni .Tam tylko tyle ,ze są ... Potrzebują na gwałt odpowiedzialnego domu lub Dt , Wstawiam zdjęcie jednego bo wszystkie sa podobne i mają byc nieduże .Wetka je odrobaczyła na miejscu .Zamierają w bezruchu w kontakcie z człowiekiem . Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 (edited) Ja tez mam maleństwa i ich matkę foksterierkę - szukają domów. Cała rodzina mieszkała w opuszczonej stodole. I jeszcze kaleka suczka i śliczny rudy piesek - to wszystko wynik dzisiejszego wyjazdu do jednej z gmin:( Foksterierka i jej dzieci - 3 chłopców i dziewczynka Edited March 20, 2013 by Tola Quote
Tola Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Kaleka suczka - lękliwa, ale bardzo przyjazna Quote
Tola Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Piesek -cudowny malec - łagodny, spokojny. Quote
Tola Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 (edited) I jeszcze mały rudasek Edited March 20, 2013 by Tola Quote
handzia Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 No faktycznie, przepiękny ten psiak.. Straszne biedaczki tamte maluszki i mamusia :( i ta kaleka sunia :( Quote
Tola Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Obie suczki mają za soba długo okres bezdomności. Foksterierka cały okres ciązy bezskutecznie prosiła o pomoc. Dopiero jak urodziła szczeniaki ktoś zadzwonił do gminy - w obawie, ze stało się to zdecydowanie za blisko jego posesji:( Ruudy maluch tez ma swoją smutną historię, ale to innym razem. Quote
rita60 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Makabra:shake:Tolu wrzucę tą foksię i jej dzieciaczki na foksy,terierkowo,podaj tylko jakieś dane do kontaktu. Piszesz,że ta jedna sunia to kaleka,dlaczego ? Może rudzielca podciągnąć pod jamnikowate ? Quote
funia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Foksia na 100% zanajdzie dom bo jest sliczna i wiem ,ze szukaja takich psów . Pózniej będę pomyślę gdzie ją wstawic . Biedaki wszystkie .... Quote
Recommended Posts