handzia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 No i popłakałam i ciarki mnie poprzechodziły...Dzięki Bogu, że tak się ich losy potoczyły...Takie smutaski na tym zdjeciu, a teraz mordki roześmiane od ucha do ucha :smile: Nawet trudno je poznać :) Czy może być coś piękniejszego? :loveu: Nawet trudno je poznać :) Quote
Tola Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Zdjęcie Rajki w tym fotelu - bezcenne:evil_lol: Quote
wolf122 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Naprawdę bezcenne :iloveyou:Takie zestawienie zdjęć daje do myślenia.Aż się łezka kręci..Miały farta.Jak szóstka w lotto. Quote
Havanka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 W raju to nawet pies z kotem jest w przyjaźni a że to prawdziwy RAJ, to nie może być inaczej! Tak Tolu, warto marzyć i próbować .... Quote
zadra Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 NIe ma nic piękniejszego! Nie mogę się napatrzeć. Quote
Havanka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 pamiętacie Muszkę i Kropeczke? Dostałam odpowiedź na ich ogłoszenie: Witam Chcialbym przygarnac. Pytanko czy 2 czy moyna jedna? skad suczki pochodza Poprosiłam, żeby pan zadzwonił pod nr podany w ogłoszeniu, do Handzi. Quote
handzia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ok, czekam. Choć to będzie raczej trudne, sunie bardzo zdziczały już u faceta...Ta jaśniejsza jeszcze trochę garnie zaciekawiona do ludzi, ale boi się bardzo. Na razie ustaliłyśmy z facetem, że wysterylizujemy mu te suki. Łaskawie po długich bojach się zgodził... Quote
handzia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ptysiak napisał(a):Pozwolę sobie zapisać wątek :) Witamy serdecznie :) Bardzo nam przyjemnie :) Przy okazji dziękuję dla wizytę poadopcyjną dla Śnieżynki vel Meli :) Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 handzia napisał(a):Witamy serdecznie :) Bardzo nam przyjemnie :) Przy okazji dziękuję dla wizytę poadopcyjną dla Śnieżynki vel Meli :) :) Nie ma za co;) Postaram się o jakieś zdjęcie jutro :) W sumie to bardzo jestem ciekawa jak ona wygląda bo na zdjęciu, które widziałam jest przesłodka :loveu: Quote
handzia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Super :) Czekamy z niecierpliwością :) Quote
zadra Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Zapraszam na bazarek dla zamojskich psiaków http://www.dogomania.pl/forum/threads/236224-Bazar-na-zamojskie-psiaki?p=20019339#post20019339 Quote
mari23 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 weszłam, bo chciałam napisać, że odbiór Cytrynki dograny, a tu mgła i chyba godzina przyjazdu się opóźni.... obejrzałam zdjęcia ostatnie i łezki wzruszenia mi się zakręciły... cofnęłam się nieco w poszukiwaniu wieści o Cytrynce..... no i ryczę.... te sunie za kratami takie smutne :( :( :( ta malizna ruda - handziu, obie mamy słabość do tego samego "typu" wszystkie takie, że serce pęka..... jak im pomóc??????? kiedy przygarnęłam pierwszego psiaka z dogo - wydawało mi się, że świat cały uratowałam..... teraz widzę ogrom nieszczęścia i swoją bezsilność :( :( :( Quote
Poker Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Dzwoniłam do Pati jakieś pół godziny temu, miała 0k.200 km do Wrocławia.Wielka mgła po drodze i pełno wypadków. Sunie są grzeczne. Pati da mi znać z 20 minut przed Wrocławiem i pojadę po odbiór Szany. Quote
Tola Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Poker napisał(a):Dzwoniłam do Pati jakieś pół godziny temu, miała 0k.200 km do Wrocławia.Wielka mgła po drodze i pełno wypadków. Sunie są grzeczne. Pati da mi znać z 20 minut przed Wrocławiem i pojadę po odbiór Szany. Tz tez rozmawiał z Pati - wspominała o tych wypadkach. No i ta mgła opoznia dojazd. Czekamy zatem na wątkach obu suniek na popołudniowe wieści. Wczoraj w czasie podrózy do Radomia obie sunie zachowywały się nienagannie. Szana nawet pozwoliła sobie na wiąksza swobodę i w czasie jazdy zajęła miejsce obok Tz;) Quote
Ptysiak Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='handzia']Super :) Czekamy z niecierpliwością :) Napisałam do Ciebie na PW i dałam link do zdjęć :) Śnieżynka - Mela jest przesłodka :loveu: i ma wspaniałą Rodzinkę :) Wstawię jedno zdjęcie na dowód, że świetnie się czuje :) jeśli będziesz chciała i Ktoś będzie miał ochotę zobaczyć więcej zdjęć to są do Twojej dyspozycji :) Quote
mari23 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Tola napisał(a):Tz tez rozmawiał z Pati - wspominała o tych wypadkach. No i ta mgła opoznia dojazd. Czekamy zatem na wątkach obu suniek na popołudniowe wieści. Wczoraj w czasie podrózy do Radomia obie sunie zachowywały się nienagannie. Szana nawet pozwoliła sobie na wiąksza swobodę i w czasie jazdy zajęła miejsce obok Tz;) Cytrynka już w DT :smile: na dobry początek wszystkie potrzeby załatwiła w przedpokoju ;-) teraz powoli następuje zapoznanie z domownikami, szczególnie z wystawowymi pinczerami, bo suńcia trafiła do rodowodowej hodowli :smile: na początku powarkiwała na pieski, ale już jest OK, wszystko zapowiada się dobrze bardzo spodobała się pani domu i malutkiemu Michałkowi ( wnukowi) też ;) Cytrynka przyjazna i grzeczna, wcale nie aż tak przestraszona, jak się pani spodziewała, mniejsza i ładniejsza, niż na jedynym zdjęciu, jakie pani widziała jutro przyjedzie córka pani i zrobią jej ładne zdjęcia ( potrafi to zrobić, widziałam zdjęcia jej psów na stronie hodowli) Quote
funia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 dziewczyny to sa przygarniete z ulicy psiaki .Ich opiekunka wyjęzdza na 3 miesiące do Szwecji ( jest chora) psy na gwałt szukają DT lub DS . Zostałam poproszona o umieszczenie zdjęc. [FONT=Verdana]Ghandi: Mysliwska, w laty prawie dwuletnia. Otwiera sama drzwi z[/FONT] [FONT=Verdana]wewnatrz i zewnatrz, trzeba pilnowac zeby zjadla bo inaczej inne jej[/FONT] [FONT=Verdana]wszystko wyzeraja z miski. [/FONT] Uploaded with ImageShack.us [FONT=Verdana] [/FONT] Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 mari23 napisał(a):Cytrynka już w DT :smile: na dobry początek wszystkie potrzeby załatwiła w przedpokoju ;-) teraz powoli następuje zapoznanie z domownikami, szczególnie z wystawowymi pinczerami, bo suńcia trafiła do rodowodowej hodowli :smile: na początku powarkiwała na pieski, ale już jest OK, wszystko zapowiada się dobrze bardzo spodobała się pani domu i malutkiemu Michałkowi ( wnukowi) też ;) Cytrynka przyjazna i grzeczna, wcale nie aż tak przestraszona, jak się pani spodziewała, mniejsza i ładniejsza, niż na jedynym zdjęciu, jakie pani widziała jutro przyjedzie córka pani i zrobią jej ładne zdjęcia ( potrafi to zrobić, widziałam zdjęcia jej psów na stronie hodowli) :multi: Ale jestem szczęsliwa:lol: Cytrynka okazała sie mniejsza i ładniejsza, Szana - większa, ale od razu kochana - najwazniejsze, ze jest dobrze:) Dzięki dziewczyny za wielką pomoc:loveu: Moze nasza Cytrynka dzieki fajnym zdjęciom znajdzie dom... Snieżynka cudna:). Kolejny uratowany pies:) A te psiaki - jaki czeka ich los... Quote
zadra Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Tola napisał(a)::multi: Ale jestem szczęsliwa:lol: Cytrynka okazała sie mniejsza i ładniejsza, Szana - większa, ale od razu kochana - najwazniejsze, ze jest dobrze:) Dzięki dziewczyny za wielką pomoc:loveu: Moze nasza Cytrynka dzieki fajnym zdjęciom znajdzie dom... Snieżynka cudna:). Kolejny uratowany pies:) A te psiaki - jaki czeka ich los... Ja rownież dziękuję za pomoc. Quote
handzia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Ptysiak']Napisałam do Ciebie na PW i dałam link do zdjęć :) Śnieżynka - Mela jest przesłodka :loveu: i ma wspaniałą Rodzinkę :) Wstawię jedno zdjęcie na dowód, że świetnie się czuje :) jeśli będziesz chciała i Ktoś będzie miał ochotę zobaczyć więcej zdjęć to są do Twojej dyspozycji :) Po pierwsze powiem, że współpraca z Tobą to była wielka przyjemność :iloveyou: Wiedziałam, że to wspaniała rodzina, że sunia będzie miała tam dobrze :) Oczywiście, że cioteczki zamojskie zechcą obejrzeć wszystkie zdjęcia Śnieżynki :) Ptysiak, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję :loveu: Zaraz wstawiam zdjęcia :) Quote
Ptysiak Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 handzia napisał(a):Po pierwsze powiem, że współpraca z Tobą to była wielka przyjemność :iloveyou: Wiedziałam, że to wspaniała rodzina, że sunia będzie miała tam dobrze :) Oczywiście, że cioteczki zamojskie zechcą obejrzeć wszystkie zdjęcia Śnieżynki :) Ptysiak, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję :loveu: Zaraz wstawiam zdjęcia :) Bardzo mi miło :) ale w sumie to ja nic nie zrobiłam w porównaniu z tym co Wy robicie dla tych piesków :loveu: Polecam się na przyszłość. Pozdrawiam Wszystkie Cioteczki i miłej nocy życzę :) Quote
handzia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Ptysiak']Bardzo mi miło :) ale w sumie to ja nic nie zrobiłam w porównaniu z tym co Wy robicie dla tych piesków :loveu: Polecam się na przyszłość. Pozdrawiam Wszystkie Cioteczki i miłej nocy życzę :) Ja jednak dziękuję, bo dla mnie to bardzo wiele, że znalazłaś czas i chęci :) Wstawiam zdjęcia Śnieżynki/Meli :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) I jeszcze troszkę :) Ależ Mela urosła przez ten miesiąc...;) gdyby ktoś chcial więcej zdjęć, na dole jest link ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ;) https://plus.google.com/photos/11427...CPfUp_3R3azSIQ Edited November 25, 2012 by handzia Quote
Recommended Posts