Tola Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Bylismy sprawdzic dom w Nałęczowie dla szorstkiej Miki. Wrócilismy z Miką i jeszcze z kociakiem zabranym rodzinie - tym w najgorszym stanie Lenka u zadry Quote
Jo37 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Jaka śliczna kicia. Malagos szuka kotka dla kogoś. Pokaż jej Lenkę. Quote
Tola Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Jo37 napisał(a):Jaka śliczna kicia. Malagos szuka kotka dla kogoś. Pokaż jej Lenkę. Dzięki:) Zaraz piszę. Quote
malagos Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Jo37 napisał(a):Jaka śliczna kicia. Malagos szuka kotka dla kogoś. Pokaż jej Lenkę. Już ją ogladam, cudo! co za oczyska kochane! Quote
handzia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ciągle tylko wspaniałe wieści czytam :loveu:. Oby tak dalej :) Brawo dziewczyny :) Quote
Tola Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Malutka juz w swoim domciu, jest umówiona do weta. Sunia wczoraj była bardzo zestresowana - bez matki, bez rodzenstwa - siedziała cichutko w kojczyku i tylko na widok mojej Zuli popiskiwała. Mam nadzieję, ze szybko zaakceptuje zmianę w swoim życiu. Szczęścia malutka! Quote
Havanka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Tola napisał(a):Malutka juz w swoim domciu, jest umówiona do weta. Sunia wczoraj była bardzo zestresowana - bez matki, bez rodzenstwa - siedziała cichutko w kojczyku i tylko na widok mojej Zuli popiskiwała. Mam nadzieję, ze szybko zaakceptuje zmianę w swoim życiu. Szczęścia malutka! I dużo zdrówka ! Będzie dobrze ! Czy sunia będzie mieszkać w Warszawie? Czy były jeszcze jakieś telefony? Quote
funia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Super !Havanko jesteś nieoceniona i masz szczesliwą reke do ogłoszeń ! Ps .Tola poślę Ci maila na którego wyslesz zdjęcia maleństw .DORA1020 ma kogos chetnego . Quote
malagos Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Moja tymczasowa Grosia dziś pojechała do warszawy, ale był drugi dom chętny na nią, z Cieszyna. Asia Jo37 na wątku Grosi napisała: Może temu panu z Cieszyna pokazać sumie z Zamościa z wątku o 40 psiakach. Tam są sunie bardzo podobne do Grosi. Gdzie szukać zdjęć tych psiaków?...... Quote
Havanka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) malagos napisał(a):Moja tymczasowa Grosia dziś pojechała do warszawy, ale był drugi dom chętny na nią, z Cieszyna. Asia Jo37 na wątku Grosi napisała: Może temu panu z Cieszyna pokazać sumie z Zamościa z wątku o 40 psiakach. Tam są sunie bardzo podobne do Grosi. Gdzie szukać zdjęć tych psiaków?...... Grosia jest podobna do Roxanki z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229242-Pobita-do-nieprzytomności-przez-właściciela-mała-Roksi-prosi-o-miłość/page7 Roxi ma swój osobny wątek. Jest jescze wątek, na którym było ponad 40 psiaczków. http://www.dogomania.pl/forum/threads/231103-Psiaki-z-podzamojskiej-wsi-nadal-potrzebują-naszej-pomocy-prosimy-o-ogłoszenia! Edited December 1, 2012 by Havanka Quote
Tola Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 (edited) funia napisał(a):Super !Havanko jesteś nieoceniona i masz szczesliwą reke do ogłoszeń ! Ps .Tola poślę Ci maila na którego wyslesz zdjęcia maleństw .DORA1020 ma kogos chetnego . Nie dostałam maila... Mam dobre wieści w sprawie szczeniąt tych ze str. 371 - matka zostaje u ludzi, którzy znalezli psią rodzinkę:). Dzisiaj maluchy przyjeżdzają do zadry, która jutro dwa pieski wiezie do Bianko0 do DT, a kolejny piesek i sunia (jak pojechał tam TZ okazało się, ze szczeniaki to 3 pieski i suczka) jadą do hoteliku do Murki :multi:(Gmina zgodziła sie opłacać pobyt - dla całej rodzinki nie było takiej zgody)). Bianka0 - dzięki za pomoc:) Zostają te szczeniaki wyłapane bez matki: piesek suczka Edited December 2, 2012 by Tola Quote
funia Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Marta ja czekam na tego maila i jak tylko dostanę to zarz Ci przeslę . Quote
ratifunkel Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 I mamy nowego podopiecznego... Dziś jechaliśmy przez miasto i na środek ulicy wbiegł maleńki piesek. To tyle szczęścia, że ulice Zamościa są łatane i nie da się jechać szybciej niż 35 na godzinę na niektórych odcinkach. I tam właśnie ta maleńka psina wbiegła między jadące auta. Zabraliśmy go. Piesek jest już odpchlony, a jutro będzie odrobaczony. Za chwilę wrzucimy jego fotki. Quote
ratifunkel Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Mam szybkie i dobre wieści: piesek jutro jedzie do ciepłego DT. Wybaczcie, fotek nie wrzucę bo mam jakiś problem z programem. Quote
Tola Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 (edited) Zrobiło się trochę zamieszania - przyjechaly dzisiaj szczeniaki no i okazało się, że to same suczki. Jutro wszystko to uporzadkuję - dzisiaj tylko potwierdzam, ze jutro jadą do Bianko0 dwa pieski. Dzwoniła Pani od maleńkiej suni, która wczoraj pojechała do Warszawy - sunia dostała imię Sandi i jak powiedziała Pani - wniosła do domu wiele słońca. Rodzina jest zachwycona, nasłuchałam się dzisiaj tylu ciepłych słów o malutkiej. Malutka ma apetyt, a dzisiaj próbowała juz nawet szczeknąć;) Mam obiecane zdjęcia i informacje na bieżąco:) Sandi Edited December 3, 2012 by Tola Quote
Havanka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Sandi szybko przystosowała się do nowych warunków. Myślałam, ze będzie długo tęsknić. Trafiła do wspaniałego , ciepłego domu i szybko zapomniała o przeszłości. Szczęścia malutka ! Quote
Tola Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Dzisiaj do Dt, który zaproponowała Bianka0 pojechał ten szczeniaczek oraz drugi - znaleziony przez ratifunkel:) Quote
Havanka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Wspaniale, ze im się udało ! A czy ktoś jeszcze odezwał się z ogłoszeń? Bianka0 dziękujemy serdecznie ! Quote
bianka0 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Szczeniaczki były u mnie tylko 10 minut, zaraz po nie przyjechał pan u którego są na DT. Małe są strasznie słodkie, maja wspaniałą opiekunkę - 15-to letnią Madzię i jej rodziców. Biały wydawał się na początku śmielszy, ciekawski, czarny wystraszony. Po godzinie na DT role się zmieniły, czarnulek to niezły rozrabiaka. Mają apetyt, lubią się przytulać, nie są dzikie. W piątek jestem umówiona z weterynarzem na szczepienia. Madzia nie dała im jeszcze imion, będzie myślała o tym w nocy, To poważna dla niej decyzja.:p Nie miałam czasu zrobić zdjęć, to jest moment pakowania do pudełeczka, żeby przenieść je już do samochodu. Quote
Havanka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Właśnie myślałam o tych maluszkach. Dobrze, że już mają ciepły kąt, są bezpieczne i nie są głodne ! Będę czekać na zdjęcia do ogłoszeń. Quote
zadra Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Dzisiaj do Hoteliku u Murki pojechały cztery kolejne maluszki.Wszystkie suczki.Nie zrobiłam zdjęć, Kasia to zapewne zrobi. Quote
zadra Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) bianka0 napisał(a):Szczeniaczki były u mnie tylko 10 minut, zaraz po nie przyjechał pan u którego są na DT. Małe są strasznie słodkie, maja wspaniałą opiekunkę - 15-to letnią Madzię i jej rodziców. Biały wydawał się na początku śmielszy, ciekawski, czarny wystraszony. Po godzinie na DT role się zmieniły, czarnulek to niezły rozrabiaka. Mają apetyt, lubią się przytulać, nie są dzikie. W piątek jestem umówiona z weterynarzem na szczepienia. Madzia nie dała im jeszcze imion, będzie myślała o tym w nocy, To poważna dla niej decyzja.:p Nie miałam czasu zrobić zdjęć, to jest moment pakowania do pudełeczka, żeby przenieść je już do samochodu. http://images38.fotosik.pl/1869/7451f8a22d3c8523med.jpg http://images35.fotosik.pl/1732/44177218463db6ecmed.jpg http://images38.fotosik.pl/1869/82171cfc517308f3med.jpg Chłopaczki cudo.Podczas wczorajszej podróży do Bianki wogole nie słyszałam,że ze mna jadą. Edited December 7, 2012 by Szamanka Zamiana zdjęć na linki Quote
Poker Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Mejl od Szany do mnie Jestem Szana chciałam bardzo podziękować za znalezienie mi wymarzonego domu. Staram się być posłuszna, radosna , zabawna i za to jestem przez wszystkich kochana. Chodzę na spacery, biegam po ogródku i rozweselam swoimi wygłupami. Nawet spodobałam się Justynce, której na początku nie przypadłam do gustu, lubi mnie, a jak przyjedzie z Wrocławiu to cały czas się ze mną bawi i chodzi na spacery. Przez cały tydzień jeździłam na zastrzyki, bo miałam temperaturę i brak apetytu. Teraz już chyba jestem zdrowa, bo wszystko mi smakuje. Hau, hau, hau! Szana Quote
Havanka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Wspaniałe wieści od Szany ;) ! Tak radosny list, może być tylko od szczęśliwej i kochanej suni. Widać już nauczyła się pisać:diabloti:. Bardzo, bardzo się cieszę, że tak dobrze się ułożyło ! Powodzenia sunieczko ! Quote
Recommended Posts