Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Psiak z łańcucha szuka domu. Byłam tam dzisiaj z Tz, ale niestety nie było właściciela. Zostawilismy karmę, zrobiłam parę fotek.
Pies nadal jest na łańcuchu, ale tym razem miał wodę.
Jest prawdopopdobnie po wypadku, ma zle zrosniętą łapę. Psiak jest młody, łagodny.
Cały czas machał ogonem, jadł z ręki.
Jakby ktos słyszał o domu dla takiego psa - proszę o kontakt.

Edited by Tola
Posted (edited)

Przedstawiam tez naszą nową podopieczną - Szana z lasu.
Jutro założę wątek i poproszę o pomoc w ogłaszaniu suni.
To przemiłe stworzenie, cały czas chce byc przy człowieku.
Tak jak pisałam - suczka została prawdopodobnie porzucona w sierpniu; była dokarmiana przez studentów z obozu archeologicznego i tak chyba przezyła.
Obecnie przebywa w DT pod Zamościem.

Edited by Tola
Posted

Dzięki handzia:)
Tokaj/Arrow ma sie świetnie, co widać na zdjęciach:)
O przyjazń z Nelą nie ma co sie martwić;)
Uwielbiam takie zakończenia i takie relacje z nowych domów.

Posted

Tola napisał(a):
Dzięki handzia:)
Tokaj/Arrow ma sie świetnie, co widać na zdjęciach:)
O przyjazń z Nelą nie ma co sie martwić;)
Uwielbiam takie zakończenia i takie relacje z nowych domów.

Ja uwielbiam takie zakończenia i takie DS!

Posted

handzia napisał(a):
Prześliczna, taki lisko-wilczek ;) uwielbiam takie kudłatki :) Skoro łagodna, to domek na wyciągnięcie ręki :)

Szana przesliczna!

Posted (edited)

A to ostatnia wiadomośc od Fifuni:

[FONT=Arial]A my? No cóż, Pani Marto, wpadliśmy po uszy... Jesteśmy w niej zakochani, jesteśmy nią zafascynowani i właściwie nasze życie rodzinne i towarzyskie od 3 tygodni kręci się wyłącznie wokół Fifuni :) . Pełne szaleństwo... Fifi uzyskała ogrom miejsca nie tylko w naszych sercach ale w sercach całej naszej rodziny. Ona kocha wszystkich i wszyscy kochają ją. Uwielbia spotkania rodzinne, uwielbia zabawy z dziećmi, których słucha, których pilnuje i które kocha bez pamięci. [/FONT]
To adres do wątku Fifki na forum labradorów:http://forum.labradory.org/viewtopic.php?t=8384

Uploaded with ImageShack.us

Edited by zadra
Posted

[quote name='zadra']A to ostatnia wiadomośc od Fifuni:

[FONT=Arial]A my? No cóż, Pani Marto, wpadliśmy po uszy... Jesteśmy w niej zakochani, jesteśmy nią zafascynowani i właściwie nasze życie rodzinne i towarzyskie od 3 tygodni kręci się wyłącznie wokół Fifuni :) . Pełne szaleństwo... Fifi uzyskała ogrom miejsca nie tylko w naszych sercach ale w sercach całej naszej rodziny. Ona kocha wszystkich i wszyscy kochają ją. Uwielbia spotkania rodzinne, uwielbia zabawy z dziećmi, których słucha, których pilnuje i które kocha bez pamięci. [/FONT]
To adres do wątku Fifki na forum labradorów:http://forum.labradory.org/viewtopic.php?t=8384

Uploaded with ImageShack.us

Przeczytałam cały wątek - Pani Fifi przepięknie pisze o suczce, z wielką miłością.
Oby takich domów i takich ludzi było jak najwięcej .
Będę tam zagladać po nowe zdjęcia suni:)

Posted

Byłysmy z handzia w piatek w schronisku .Mam parę zdjęc .Jest suczka na cito do zabrania .
Odebrana z interwencji .Krystyna tam była .
Kupa nieszczescia ....

Posted

funia napisał(a):
Moze tej malutkiej białej ktos zrobiłby tablice ??? Moze byc namiar na mnie .Prosze .

Zrobiłam jej tablicę, czekaj teraz jak Ci telefon zacznie dymić :evil_lol: