zadra Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='Havanka']Zadra, czy wizyty PA dla Fifi już się odbyły? Czy został wybrany jakiś domek? Pytam, bo dostałam znowu zapytanie w spr. suczki.[/QUOTE] Tak domek wybrany w Warszawie,cudowny,wspaniały!!!!! Quote
zadra Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='Havanka']Zadra, czy możesz się dowiedzieć, co postanowił obecny dom tymczasowy względem Tokaja? Czy zatrzymuje go na stałe czy nie. Nie wiem, czy mam usunąć ogłoszenia? Tokaj ma króciutką sierść, więc powinien zimować raczej w warunkach domowych.[/QUOTE] Przyznam się,że nie wiem.Tola ma z DT kontakt.Muszę ją zapytać. Quote
funia Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Dziewczyny to jest wątek naszej działeczki zamojskiej niezmordowanej .Obecnośc obowiązkowa !! Potrzebuje pomocy .Nogi odmawiają jej posłuszęństwa ,pieniedzy brak .A ciągle lata po interwencjach .Proszę chociaż o obecnośc .Moze ktoś moze zasponsorować pokarm dla psów lub kotów .... http://www.dogomania.pl/forum/threads/230874-Osoba-od-30-lat-pomagajaca-zwierzetom-teraz-sama-potrzebuje-pomocy Quote
zadra Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Poznajecie nasza Toskę.To już osiem miesięcy DS! Uploaded with ImageShack.us Na tym zdjęciu z Blazerem Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Tutaj Fifi.W niedzielę jedzie do nowego DS w Warszawie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cudna!!!! Quote
zadra Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Dzisiaj mialam telefon w sparawie Aidy.Pani w sobotę przyjedzie do schroniska ją obejrzeć. Quote
Havanka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='zadra']Dzisiaj mialam telefon w sparawie Aidy.Pani w sobotę przyjedzie do schroniska ją obejrzeć.[/QUOTE] No to znów zaciskamy kciuki ! Przed chwilą rozmawiałam z Panią Danusią. Arabelka ma się dobrze, tylko bardzo często się drapie. Chodzi na spacery, puszczona na podwórko już nie stoi przy furtce. Zaczepia do zabawy starszą, dziesięcioletnią suczkę, która mieszka na dole. Raz nawet wydała z siebie głos ! Pani mówi, że gdyby wiedziała, ze Belcia jest taka mała, to nie zdecydowałaby się na adopcję. Nigdy nie miała takiej malizny.;) Ale teraz już by jej nie oddała ! Quote
Tola Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='Havanka']No to znów zaciskamy kciuki ! Przed chwilą rozmawiałam z Panią Danusią. Arabelka ma się dobrze, tylko bardzo często się drapie. Chodzi na spacery, puszczona na podwórko już nie stoi przy furtce. Zaczepia do zabawy starszą, dziesięcioletnią suczkę, która mieszka na dole. Raz nawet wydała z siebie głos ! Pani mówi, że gdyby wiedziała, ze Belcia jest taka mała, to nie zdecydowałaby się na adopcję. Nigdy nie miała takiej malizny.;) Ale teraz już by jej nie oddała ![/QUOTE] Świetne informacje:) Ta dziesięcioletnia sunia jest w typie wyzła, bardzo była zaciekawiona Arabelką, ale balismy się, ze Belcia przestraszy się... A pani miała powiększoną kopię naszej Belci - widziałam na zdjęciach:) Quote
Havanka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 martwi mnie to drapanie się Belci. A Tosca to podwójna szczęściara ! Nie dość, ze domek cudny, to jeszcze jaki pan przystojny ! Quote
Tola Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Zdjecia Toski cudne:loveu: :multi: A ja chciałam napisać, ze swój dom w Zamosciu ma wreszcie Sabcia:loveu: Sunię zabrałysmy z zadrą ze schronu we wrzesniu 2009 r. Chwilami traciłam nadzieję... Sabcia w DT I Sabcia w nowym domciu Quote
Havanka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Czy masz Tolu jakieś najnowsze wieści o Sabie? Quote
Havanka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 A ja mam świeżutkie zdjęcia mojej Belci ! Quote
Tola Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Kochana sunieczka:loveu: Pysio wciąż smutny, ogonek podkulony - co ta sunia musiała przejść w swoim krótkim życiu:shake: Quote
Havanka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Tola']Kochana sunieczka:loveu: Pysio wciąż smutny, ogonek podkulony - co ta sunia musiała przejść w swoim krótkim życiu:shake:[/QUOTE] Pani powiedziała, ze ogonek ma zgrubienie u nasady. Musiał być kiedyś złamany, dlatego prawdopodobnie nie podniesie go już nigdy !:-( Quote
Tola Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 (edited) [quote name='Havanka']Pani powiedziała, ze ogonek ma zgrubienie u nasady. Musiał być kiedyś złamany, dlatego prawdopodobnie nie podniesie go już nigdy !:-( Biedactwo:( Najważniejsze, ze sunia ma już kogo kochać i że jest kochana. Wciąż potrzebujemy pomocy na wątku 31 psów http://www.dogomania.pl/forum/threads/231103-Horror-w-podzamojskiej-wsi!!!-Szczeniaki-zarażone-świerzbowcem-potrzebują-pomocy!!!/page37 Dziekujemy wszystkim, którzy wspieraja nas i pomagają - bazarkami, ogłoszeniami. Dzisiaj do dt pojechały kolejne sunie - tym razem te w najwiekszej potrzebie! Malawaszka zabrała Punię - najstarszą, u której zmiany chorobowe były największe. Puszek - Okruszek zabrała małą ok 2 letnia suczke z niedowładem tylnych łapek. Dotychczas zabrano 10 psów, wykonano 2 sterylki aborcyjne. Bardzo dziekujemy Marlenie:) za zabranie 5 szczeniaków:) Puszek - Okruszek i danyww - również dziękujemy za pomoc i zabranie 3 suniek:) Edited September 29, 2012 by Tola Quote
Havanka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='zadra']Dzisiaj mialam telefon w sparawie Aidy.Pani w sobotę przyjedzie do schroniska ją obejrzeć.[/QUOTE] Kto może niech trzyma dziś kciuki za Aidę a jutro za Fifi !!! Quote
Tola Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Havanka']Kto może niech trzyma dziś kciuki za Aidę a jutro za Fifi !!![/QUOTE] Tak - to ta pani z Krasnegostawu, o której pisała zadra:) Quote
Havanka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Tola']Tak - to ta pani z Krasnegostawu, o której pisała zadra:)[/QUOTE] To chyba Wasze okolice? Quote
Tola Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Havanka']To chyba Wasze okolice?[/QUOTE] Tak - to po drodze na Lublin (ok 30 km):) Quote
handzia Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Dziewczyny szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Wawie, okolice dworca wschodniego, plisss, znacie kogoś kto mógłby? Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Znalazłam dziś labradorke. Sunia szła wzdłuż obwodnicy - jakbyście znali kogoś kto zgubił labradora przekierujcie prosze do mnie: 507266636 Quote
Tola Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 (edited) :multi: Dzisiaj do swojego domu w Warszawie pojechała nasza labradorka Fifi; panśtwo przyjechali po nią parę godz. temu, są już w drodze do domu. Mam zdjęcie z podróży juz do Warszawy, moze Havanka wstawi. Dobrego życia nasza pięknoto:) Edited September 30, 2012 by Tola Quote
Havanka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Tola']:multi: Dzisiaj do swojego domu w Warszawie pojechała nasza labradorka Fifi; panśtwo przyjechali po nią parę godz. temu, są już w drodze do domu. Mam zdjęcie z podróży juz do Warszawy, moze Havanka wstawi. Dobrego życia nasza pięknoto:) Kochana Fifi ! Spójrzcie, jak trzyma sobie podusię ! Bądź szczęśliwa sunieczko !!! Quote
Havanka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='beka']A co z Aidą?[/QUOTE] Z tego co wiem, pani nie przyjechała do schronu:shake:, ale Tola szuka kogoś do wizyty dla niej w Kołobrzegu. Quote
Recommended Posts