Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Umaszczeniem bardzo przypomina Neskę.
Zamojskie dziewczyny - moze zjednoczyc siły i spróbowac pomóc tej suce - kazda ma jakies znajomosci tu na dogo, moze spróbujemy znalezc jej jakies tymczasowe lokum...

cd zdjęć
Nieduza suczka, siersc bardzo skołtuniona - juz parokrotnie była na zdjęciach; ktos kiedys o nia pytał

Suczka, która również często jest pokazywana - to ta chowająca się z ostatniego boksu

Fiona - najwieksza suka w schronisku - bardzo łagodna

Posted

[quote name='evel']Pręguska z budowy i umaszczenia bardzo przypomina owczarka holenderskiego :(
Masz rację - bardzo podobna

A to ostatnie zdjęcie ze schronu; ta sunia po prawej to jakas nowa

Posted

Tak się chyba już pytałam... ale nie wiem gdzie i kogo? :niewiem:

Ile trzeba mieć ukończone lat, by można pełnić wolontariat w schronisku? ;) [oczywiście za pisemną zgodą rodziców]. Wiem, że ta praca nie leży do lekkich, ale po prostu czuję potrzebę pomocy bezdomniakom... nie tylko na odległość ;) Chcę się na coś przydać.

Posted

[quote name='mestudio']Czy mogę mu allegro zrobić??? Toż to cudo przezabawne:-).

Oczywiście - moze przyniesie mu dom.
Dziekuję:)

Jest tez taki Gremlinek

Posted

Uploaded with ImageShack.us

To suczka w bardzo zlej kondycji fizycznej(Tola wcześniej umieściła więcej zdjęć) Jest w schronisku od poczatku sierpnia.Pracownik powiedział,że wygladała lepiej ,ale po wpuszczeniu do kojca ogólnego jej stan się pogorszył.Na naszą prośbę sunia została oddzielona.Dzwoniłam do wta ,żeby ją obejrzał i jeszcze dwa pozostałe psiaki,ktore ze względu na znaczne wychudzenie powinny być oddzielone od reszty psów.

To szczeniaczki.Prześliczny ten rudy,masywny maluch!!

Posted

Ty$ka napisał(a):
Tak się chyba już pytałam... ale nie wiem gdzie i kogo? :niewiem:

Ile trzeba mieć ukończone lat, by można pełnić wolontariat w schronisku? ;) [oczywiście za pisemną zgodą rodziców]. Wiem, że ta praca nie leży do lekkich, ale po prostu czuję potrzebę pomocy bezdomniakom... nie tylko na odległość ;) Chcę się na coś przydać.

dziewczyny, odpowiedzcie...

Posted

Bardzo dziekujemy Pani Dagmarze za wpłatę 50pln na zamojskie psiaki w potrzebie !!!!!!!

Jeszcze raz zdjęcie skrajnie wychudzonej suni.

Została oddzielona od reszty suk.Zaproponowałam,żeby ją umieszczono na duzym, trawiastym wybiegu.Przez najbliższy miesiąc trzeba popracować nad jej kondycją a potem zastanowimy się nad sterylizacją.